reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MAMAAGUSI miło mi, że pytasz - katar mi prawie przeszedł i oczy mi nie łzawią, dzisiaj tylko taką lekką chrypę mam
MAKUC wg moich informacji - a raczej internetowych, które znalazłam - dzień przytulania jest 24 czerwca czyli za tydzień
MONIMONI najważniejsze, że nic się nie stało, a zresztą jak na rączki i nóżki to nie jest źle
STRIP nie pisz takich rzeczy!! nie daj sobie tego wmówić!!!
MALA MI jak Łukaszek?
DAWIDOWE nie mów o torciku wedlowskim, bo mi język ucieknie
EMILIAB ja też mam taki luz z obiadami, ale jak wpadniesz na jakieś takie przepisy to daj znać, jestem fanką jednogarnkowych potraw
MAMAAGUSI obudziłaś ją sama? o 9? nieźle! gratki!
ELWIRKA zdrówka dla Oliwci! i trzymam kciuki za wizyty Wasze
DOBRANOCKA zdrówka dla męża! antybiotyk mu pewnie pomoże
PAOLCIA wyciągaj piwko, pijesz z nami ;-) chociaż ja odkąd te problemy przeziębieniowe tylko herbatkę ;-/ i czasem colę. ooo, właśnie doczytałam, że nikt Ci nie odpisuje, dobrze, że się nie poddajesz, posiedzisz trochę z nami to wsiąkniesz :-)
ooo, doczytałam o piwku
RYSIA też bym chciała szampana :-( i nawet mam, ale chrypki nie chcę pogrążać, szczególnie, że idę jutro na grilla

jest zle, bardzo zle w wiadomych sprawach. mam dosyc wszystkiego.... nie mam sily pisac nawet. mam wrazenie, ze serio ma racje, ze to ja jestem do niczego, widocznei faktycznien ie jestem w stanie nikogo zadowolic, i jestem na maxa hujo.... do dupy to wszystko
czy tobie ktos wpierd...olil?????????????????????????????? ty do dupy?? ty do niczego??????????? to w takim razie umow sie z tym ciachem co mowilas i nie zaluj! kochaj szalej nie pytaj co dalej!!!!!!! a tak w ogole to spakuj walizke temu panu i podziekuj za zmarnowanie lat. voilààààà:))

witam wieczornie znad wiadra czeresni sa tak pyszne ze zaraz je pozre z ogonkami:))))))))))))))

jutro maraton wiec nei zdziwcie sie jak nie wejde wcale na bb ale na pewno ktorejs sms przysle:ppppppppp i trzymajta mnei cobym nei zabila kogo...

poza tym nagralam video dzisiaj mojej glizdki i musze zrzucic na kompa a potem na zamkniety:))))))))))

u nas leje a duchota do zrzygania....

Elwirka, życzę zdrowia Oliwii, oby się okazało, że to nic groźnego...

dobranocka oj biedna Ty, w sumie masz teraz prawie trzy dzieciaczki w domu, no dobra dwa i pół ;-) trzymaj sie kochana :*

Mąż jak chory to za dwoje dzieci starcza, więc niedługo do czwórki "dzieci" dobiję. Matka Polka będę :cool::laugh2:

Paolcia, a ja coś czuję że Ty od początku taka NASZA.

No, to dobrej nocy bo padam już. Do jutra !

Elwirka teraz doczytałam, oj biedna Oliwcia :-( mam nadzieje ze rehabilitacja pomoże :****

paolcia a propo otwieracza to ja CI powiem w sekrecie że dzięki studiom i mieszkaniu w akademiku nauczyłam sie piwo otwierać dosłownie wszystkim: łyżeczką, nożem, blatem biurka, a ostatnio ćwiczę..złożoną kartką papieru :-D - małż mnie uczy :-p MacGyver byłby ze mnie dumny :-D

dobranocka oj fakt :-D w takim razie współczuje przedszkola w domu ;-) czym by sie z Tobą stuknąć..? cola/sokiem?

A ja dzis kompletnie bez humoru, co mi sie ostatnio rzadko zdarza. Ide poczytac i lulu.

To sie rozpisalam...

P.S. Chorym zdrowia, zmeczonym odpoczynku i wszystkim innym spokojnego piatkowego wieczoru zycze.

reklama
Onesmile co sie dzieje Słonko? czekaj próbujemy choć mały uśmiech na twarz przywołać ;-) :

moge Ci zaproponować Pana Mokrego

77fb916294748f0565a0029083a599a8.jpg

czekoladki

czekoladki.jpg

piwko

piwo_na_sylwester.jpg

a w ostateczności przytulaski

1f0cc2d1-9aab-43d3-b810-d1cabd504804_20090513110729_Normalshutterstock25020796.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry