reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi cudny avatar:-) jak Łukaszek się trzyma?
ooo widzę, że nasza stripuś oszalała i jakieś bzdury wypisuje? :*:*:*
Agusię tata usypia właśnie ale cisza jest więc pewnie zaraz zaśnie. a nie pochwaliłam się, że wczoraj jak zasnęła o 19 (na śpiocha o 23 dałam jej papu) to wstała dziś pare min przed 9 i to dlatego, ze ją obudziłam na śniadanko. tak by spała nie wiem do której. za to w dzień dziś mniej spała ale normalnie szok hihi

reklama
Laski uczę się i nici z nauki dzieci mi jak na złoć żyć nie dają.
Poczytam was w weekend bo widzę jakieś wieści.
Spadam się uczyć, dzieci śpią,
Jutro będę na BB po egzaminie.
Pa

Dzięki dziewczynki, postanowiłam zmienić avatarek i zdjęcie przy sygnaturce aby trochę świeżości dodać a zarazem na złość Wam ,abyście musiały się na nowo przyzwyczaić :D
Co do temperatury Łukasza to przed kąpielą było 38 tak więc dałam mu na noc nurofena w syropie, bo ewidentnie miał rozgrzane te czoło. Nasza pediatra mówiła że jak jest 37,8 to wtedy można już coś podać.
Ida- tak więc nie groź tylko zmień:rofl2::-D. A czemu mama obrażona na cały świat?
kroma- miłej nauki i powodzenia na egzaminie.
strip- Kobieto co Ty to za głupoty gadasz. Ja się przyłączam do postu Idy!! W ogóle co to się Wam za faceci tzn Tobie i Doris trafili , nie potrafią docenić takich babeczek jak WY!
dobranocka- nawet kiedyś miałam ksywkę ruda :D

Łukasz usnął przed chwilą. A G. jeszcze nie wrócił. Ma po drodze kupić bułki, mam nadzieję że nie zapomni bo ja głodna jestem a pieczywa już u nas brak.

Dawidowe morze to my mamy bardzo blisko,Fjordy tez sa z kazdej strony i co jak co ale krajobrazu Norwegii mozna zazdroscic.;-)
Za 1.5 godz jedziemy na lotnisko po moja Dorotke.musze tez jechac po nia dlatego junior ma dzis dzien brudaska i pojdzie troche pozniej spac.Poza tym ciocia musi go zobaczyc :)

Monimoni mi maly spadl z lozka tez z mojej winy i tez sie nasluchalam jaka to nieodpowiedzialna jestem wiec wiem jak sie czujesz;*

Chyba z jutrzejszego spotkania z mamami beda nici bo ciagle pada:angry::wściekła/y:

Witam się z wieczorka! Mała wykąpana, uśpiona więc mogę poczytać trochę :tak: tak się zastanawiam czy wyciągnąć tego zimnego leszka z lodówki czy nie :-) trochę głupio bo małż jeszcze w pracy i co sama mam pic? :-( Melduję, że Julcia nadal pięknie je więc jestem mega happy :happy: jeszcze nie widziałam żeby tak buziolka otwierała do jedzenia! Byłam głupia, mogłam wcześniej spróbować z tym normalnym jedzeniem, a nie wciąż z tymi słoiczkami walczyłam.
Powiem Wam, że ciężko się wbić w taką grupę jak wasza :laugh2: rzadko kiedy ktoś mi odpisze, czy tudzież zagada :sorry: no ale próbuje dalej! :rofl2: nie poddam się tak łatfffo! A jak znikne to znaczy, że jednak czułam się niewidzialna :zawstydzona/y:
elwirka przykro mi, że musiałyście zostać w szpitalu! Oby nie potwierdziły się obawy lekarzy! A można wiedzieć jak się objawia ta lekka wiotkość mięśni? Tulę :*

mała mi, dlaczego obrażona??? ty mi powiedz... jak się jej spytałam to mruknęła że co będzie gadać jak my i tak nie rozumiemy i nic nas nie obchodzi.... no normalnie:wściekła/y:jestem!!!i na górę do nas już prawie tydzień nie zagląda... ehhhh, nic tylko olać aż jej przejdzie:dry:
co tak pusto???
idę kąpać brudaska, dzisiaj znowu na trawie w piłkę grała;)

Witam wieczornie:-)
Popołudnie zleciało mi na zakupach,a teraz Miłosz usnął (powiedziałabym nawet padł po dniu pełnym wrażeń)a ja mam czas na bb+szampana (taka mnie dzisiaj naszła ochota na ten trunek):tak:Dobrze że wyjaśniła się sprawa krętactwa...ja też nie lubię takich sytuacji więc fajnie że już jest fajnie i co najważniejsze że Sheeney do nas wróciła:-)
Doris udanego weseliska:-)
Strip piszesz bzdury boś piękna,seksowna(bez podtekstów seksualnych z mojej strony żeby nie było bo les nie jestem) i wartościowa kobieta dlatego głowa do góry:-)
Paolcia ja Cię zauważam więc nie znikaj od nas...hihi a c do zauważalności postów to ja też nie czuje się zbytnio czytana (oczytana ostatnio też nie)ale dalej walczę o "miejsce w stadzie" i się nie poddaje:tak::-D
Mała_mi przede wszystkim zdrówka dla Łukaszka a poza tym to masz ładny avatarek i zdjątko w sygnaturze również jest boskieeee:-)
Monimoni buziaczek dla Leni...oby jak najrzadziej zdarzały jej się takie upadki:-)
Elwirka zdrówka dla Oliwki:-)
Dobranocka brzuszek malusi ale śliczniusi i napewno małej/małemu jest tak wygdnie:-)
Alicja życzę Ci po prostu oby kolory w mieszkanku były takie jak chcesz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rysia fajnie, że jednak jestem widzialna ;-) choć nie jestem wdrożona domyślam się o co chodzi z krętactwem! I powiem szczerze, że bałam się tego!
A ja przed chwilą otworzyłam zimnego lecha :tak: ALE ALE najpierw przez 5 minut szukałam po chacie otwieracza i zdaje się, że małżyk zabrał ze sobą :wściekła/y: no ale nic poszperałam trochę i znalazłam przy otwieraczu do winka :-) i tak się ucieszyłam, że pifko wylałam :wściekła/y::-D

reklama
kroma powodzenia na egzaminie, kciukaski będą zaciśnięte :tak: !

dawidowe super że Lauritka tak pięknie zjada różne "wynalazki" :-) moja też problemu z nowościami nie ma ale ja bardziej ostrożna jestem ;-)

dobranocka oj biedna Ty, w sumie masz teraz prawie trzy dzieciaczki w domu, no dobra dwa i pół ;-) trzymaj sie kochana :*

paolcia oczywiście że wyciągaj :-D ja zaraz wskakuje pod prysznic i powracam do Was z desp :-p

Iduś ehh..samo przyszło to i samo jej przejdzie :tak: a co do małego brudaska to ja dziś spojrzałam na prześcieradło mlodej i aż sie przeżegnałam :-D no ale co sie dziwić skoro na bosaka po całym domu, trawniku i chodniku zaiwania a w ciągu dnia drzemki w łóżeczku ma.. :rofl:

Rysia miejsce w stadzie :-D padłam :rofl: :-D

lece sie umyć coby moje prześcieradło tego młodej nie przypominało :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry