reklama

Październikowe Mamy 2010

ALICJA te sposoby na podryw zarypiste a 13sty to doslownie by mnie wyrwal od razu:))

130620112062.jpg

nie chce wam robic smaka ale tego pana znam:))))))))))))) pilkarz Lyonu:))) takiemu mozna dac sie wyrwac:ppp

reklama
alicja a mnie ostatnio kumple mojego G. uczyli otwierać desperadosa zapalniczką :D
No a moje dziecko grzecznie poszło spać po 19 żeby po godzinie obudzić się na przyjście taty z pracy po całym dniu. No nic trzeba go położyć, może się już zmęczył na nowo. Eh.

dobranocka dzięki, miło mi się zrobiło! :tak:
Alicja hmmm nie kuś tym panem, nie kuś :-D więc tak! Pifko wypite, czekolatki w trakcie zjadania i teraz by się przydał TEN pan i przytulaski z nim :-D;-) nie wiem jak onesmile ale mnie humor poprawiłaś! A nawet więcej ja już zaczęłam to sobie wyobrażać :tak::-D
Elwirka zdrówka dla Oliwki!
dziulka ten Twój piłkarzyna też niezłe ciacho!
Matko i terraz wyszłam na jakąś niewyżytą :eek::sorry:
Alicja zazdraszczam umiejętności otwierania piwska everytynkiem:tak: mój małżyk potrafi jedynie zapalniczką.

Ostatnia edycja:
rozłąki takiej ścisłej to w sumie 3 ale dwa tygodnie wcześniej hmm..powiedzmy "sposobności nie było" ;-) a odnośnie rozłąki - myśle że maksymalnie do 24.06 jak sie uda to sie wprowadzimy. A jak nie to i tak go dopadnę bo mamy 25-26.06 wesele w rodzinie ;-)

makucinku wróć :-(

reklama
no wiec na zamknietym dwa video z dzisiaj:))

a co do tego pilkarzyka to juz go widze na moim przescieradle...normalnie jakby tak na mnie czekal to zanim bym doszla do niego to juz bym miala na dupie same stringi z wrazenia :-D:-D tera ja wyszlam na niewyzyta.... PAOLCIA nie jestes sama:D a tak w realu jak defilada byla w lyonie ich to mialam okazje lapke mu scisnac:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry