reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam laski

dzięki za kciukasy, zaraz wybywam, egzamin jak egzamin, każdy ciężki, chyba że się zna pytania. Oby nie było tego czego nie umiem.

Maga, Loliszy, Onesmile- dla was Gratulacje :)

Ooo, Happy nie ma :szok: Jakie to dziwne. No, ale powrót happymena tłumaczy wszystko :-D

Elwirka widzę, że nie masz spania ;-)

Młody dzisiaj nawet dospał do 6:00 (z pobudką na smoka o 5:00). Teraz już marudzi, bo zdaje się jest śpiący. Czas zrobić śniadanko i położyć marudę.

Bry w sobotni poranek, wczorajszy dzień był jakiś feralny ale wieczór milusi ;-) wspólna kąpiel, kolacyjka, winko uffff gorąco. Oliwia pobudkę zrobiła ok 5 teraz z mężem drzemie (bo mąż jakby zmęczony po nocy, niewyspany jakiś, skacowany heh) a ja zamiast położyć się z nimi to siedzę od rana i Was podczytuję, sporo było do nadrobienia ale ogarnęłam :-) Dziś jak co sobotę pewnie ten sam schemat, czyli sprzątanko, gotowanko itd. itp.
Uuuuuuuu główka mnie boli, chyba z nadmiaru atrakcji...

Maga, Lolisza, Onesmile gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Skarbów.

Ida mnie znów do piaskownicy nie zaprosiłaś buuu:-( a z mamą mam podobne stosunki...

Makuc gdzie się podziewasz?

Happy zaspała ale nie dziwota jak Happymen powrócił :-)

Mamaagusi to super, że masz takiego śpiocha :-)

Dobranocka to zdrówka życzę M. trzymam kciuki !!!

Monimoni też przerabiałam upadek z łóżka i wiem ile strachu się najadłaś ale mąż przesadził z tekstami, bo przecież przy każdym to mogło się stać. Dobrze, że z córcią wszystko jest ok, to najważniejsze. Z tego co pamiętam a nie wiem czy dobrze, też uczestniczysz w kampanii Gerber2, mogłabyś wysłać mi opinię o mleku? Ja oczywiście też wyślę :-)

Paolcia nie znikaj, nie jesteś nie widzialna, po prostu duża produkcja postów powoduje to, że ciężko jest wszystko doczytać i wszystkim odpisać. Ja też mam wrażenie czasami że moich postów nikt nie czyta, a zwłaszcza jak są długie ale dalej pisze, bo jakbym chciała wszystkim odpisać musiałabym spędzać na forum 24/h.

Elwirka współczuję pobytu w szpitalu, mam nadzieję że Was to nie spotka, trzymam mocno kciuki i zdrówka Oliwce życzę :-)

Rysia udane zakupy? Szampan toż to burżuazja ;-)

Strip przestań pisać takie bzdury jesteś piękną i wartościową kobietą tylko trafiłaś na nie niewłaściwego faceta, który jest ślepy i nie docenia to co ma :-)

Natolin jak samopoczucie? zdrówko, chrypka już przeszła, Piotruś zdrowy?

Ala no to rzeczywiście posucha... życzę Ci, żeby udało Ci się jak najszybciej zmoleścić Twojego a najlepiej na nowych włościach :-)

Mała_mi jak Łukasz?

Czarodziejka a Twój Krzyś?

Dawidowe hmmm propozycja nie do odrzucenia :-) ale wierzę jak może być ciężko, a kiedy ze swoim małżonkiem będziesz się już widziała, bo ja nie w temacie za bardzo, z tego co pisałaś to w wojsku jest, ale chyba nie na długo?

Concita85 współczuję tego kataru, to chyba alergiczny? zdrówka dla Was !!!ISKIAL jadłam bardzo długo, pomagał bardzo, teraz chyba też do niego powrócę.

Roxannka przedwczoraj wieczorem zakupiłam więc myślę że na jakiś wtorek dojdzie :-) super że wizyta udana !!! rozgrzewka musi kochana być, więc racz się stosownie do pory dnia :-)

Aniawa uuu czasami też tak mam, zwłaszcza jak mnie lenistwo ogranie przed kompem to ciężko pod ten prysznic iść ale jak trza to trza.

Onesmile jak dziś nastrój?

Kroma kciukasy zaciśnięte za egzamin.

Ostatnia edycja:
ONESMILE, LOLISZA, MAGA gratki dla Was i Waszych dzidziusiów!!!
a tak przy okazji - MAGA wracaj!!! chyba wyślę sms ponaglający ;-)

ROXANNKA dokładnie tak jak piszesz tak wczoraj miałam - jakaś nerwowość bliżej nieokreślona

KANIA przeziębienie jakby szło ku dobremu, ale dalej jeszcze trzyma.

witam mala coprawda przespala cala noc ale od rana miala lekka goraczke jezeli bedzie miala nadal pojde z nia do lekarza, a pogoda u nas okropna...........
KROMA wszystkiego najlepszego na egzaminie

Hej
U nas nocka troche lepiej,ale nadal temperatura potrafi wejść na 39,5,ale przynajmniej nie było juz 40 stopni tak jakk dzień i noc wcześniej.Mały jest slaby,schudł,ma cienie pod oczami taki bidulek,ale nie traci chęci do zabawy.NIe chce jeść,wczoraj zjadł 2 razy obiadek po 190 g i pół małego słoiczka owoców z marchewką i to wszystko,mleka,kaszki nie tknie! chętnie pije.Martwi mnie bardzo to że tak często robi kupkę,wczoraj bylo chyba z 8 i prawie każda taka rzadka że body do zmiany i prania :-(Buuuuu......wczoraj "oddał" mi 2 razy czopka,ehh moje kochane biedactwo,ile to jeszcze będzie trwać!

Mała_Mi mam nadzieję,że z Łukaszkiem będzie wszystko dobrze.:-*No i piękny avatarek:-)
Strip jesteś świetną kobietką i nie daj sobie wmuwić,że może być inaczej.Nie znamy się osobiście,a ja wiem że jesteś ciepłą,cierpliwą i dobrą osobą.tulam...
Monimoni współczzuję przeżyć,nasze dzieciaczki już są bardzo ruchliwe i wystarczy chwilka nieuwagi,tylko nieładnie że mąż na Ciebie naskoczył,bo jemu mogło się zdarzyć przecież to samo.
Shenney miłego weekendu :-)
Doris baw się dobrze!Już nie mogę się doczekać fotek.
mamaagusi wow zazdoszczę nocki,super kochana,oby więcej takich była i córcia tak pięknie Wam spala :-)
Kroma kciuki za egzamin "zaciągnięte" :-)
Ida dziwna sprawa z tą Twoją mamą,rozumiem żeby teściowa się tak zachowywała,ale żeby mama?No paranoja jakaś.Współczuję bo pwnie musi Ci być przykro :-*
Paolcia w żadnym wypadku nie znikaj,ja melduję że cie widzę,może mało odpisuję ostanio bo Krzysiulek chory.super,że Julcia tak pieknie je,by tak dalej. :-)
Elwirka zdrówka dla Oliwki.Trzymam mocno kciuki za Was !
Dobranocka już miałaś maly brzuszek,nie martw się,jeżeli z dzidzią wszysto ok to znaczy że jest dobrze jak jes i już.
Rysia ehh Ty narobiłaś mi smaka na szampana.Tylko ja po nim dostaję jakieś fazy na sex wiesz? Hehe no jakoś tak na mnie działa,a mąż wie i jakoś nie kupuje hmmm?
Emiliab jak znajdziesz jakieś ciekawe przepisy,mniej ciekawe też mogą być :-) to ja poproszę bo lubię w kuchni wszystko co robi się szybko i można odgrzać,bo mój mąż wraca często z pracy po 20.00 więc wtedy się sprawdza idealnie takie danie.Wiadomo,że można odgrzać w mikrofali ziemniaki i kotleta,ale już smakuje troszke inaczej.
Dziulka - "u nas leje a duchota do zrzygania...." - padłam hehe,kofffam Cię :-)
Onesmile,Natolin oby dziś humorek byl już lepszy,a dla ciebie Nat - udanego dnia bez stresów i nerwów.
Alicja to ja bym chciała pełny zestaw do poprawienia humoru-Pana mokrego,ostatecznie może być suchy :-),czekoladki,piwko i przytulanki:-)
Dziulka a jak dobrze znasz tego piłkarza? No bo rozumiem,że w spodenkach już go widziałaś :-))))
Efa czemu nieczuła i niedobra? O co chodzi? To ja w takim razie prosze na priw wyjaśnienie jak będziesz mogła,bo coś mi tu sciemniasz moja kochana!Ty niedobra??
Rysia - no i cóz facet wart bez kobiety....;-)
Concita zdrówka dla Was.
Lolisza, Onesmile, Maga, wszystkiego najlepszego dla waszych maluchów.
Kania - super,że spędziłaś tak fajnie wieczór,ja przyznam że czekam na te lepsze czasy i powrót "chemii",a wiem że się doczekam :-)super kochana,tak powinno być.

Ostatnia edycja:
Maga, Lolisza, Onesmile gratulacje suwaczkowe :-)

Kroma powodzenia!!!

Czarodziejka jak tam Krzysio?

Mała mi
pojawiła sie jeszcze gorączka u Łukaszka?

E-lonka jak tam u Was?

Dawidowe łącze sie z Tobą w posusze ;-)

kania fajnie że wieczorek miałaś udany :-p

Happy mam nadzieje ze miło spędzacie czas :-) choć Cie nie ma to ja i tak myśle o Tobie ;-)

Dorisku jak tam przygotowania weselne? ja wciąż oczekuje fotki sukienki na modowym, ach trzymasz mnie w niepewności, trzymasz :-p

Idusia wyspałaś sie ( a raczej: małż dał Ci sie wyspać ;-) )?

Makuc nie ma Cie ale i tak: dzień dobry i miłego dnia :-)

My za chwile zbieramy sie poszukać wykładziny do pokoiku Isi. Ale chyba sie nam to przedłuży bo mała właśnie oczka przymyka...więc mam więcej czasu dla Was :rofl:

i tak na miły początek dnia, takie "cuś" :-)

4d8ed9d187d876819748042b6281ecec.jpg

;-)

zwróce uwagę na mój tok myślowy: Ciasteczkowy Potwór lubi jeść ciacha - ciacha są słodkie - Wy jestescie słodkie - Potwór chce Was zjeść :-D

reklama
CzarodziejkaM mam nadzieję, że u Ciebie "chemia" powróci szybko, a Krzysia nieźle już trzyma, jak to 3 - dniówka to w dość ciężkim wydaniu ale to minie wierz mi. Oliwka też była taka słaba, dużo kup robiła a mało co jadła. przede wszystkim dużo spała. Trzymajcie się cieplutko !!!
Ala udanych zakupów wykładzinowych :-) słodki ten początek dnia :-)
Elwirka mam nadzieję, że gorączka szybko minie :-)

Miłej soboty !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry