Hej
U nas nocka troche lepiej,ale nadal temperatura potrafi wejść na 39,5,ale przynajmniej nie było juz 40 stopni tak jakk dzień i noc wcześniej.Mały jest slaby,schudł,ma cienie pod oczami taki bidulek,ale nie traci chęci do zabawy.NIe chce jeść,wczoraj zjadł 2 razy obiadek po 190 g i pół małego słoiczka owoców z marchewką i to wszystko,mleka,kaszki nie tknie! chętnie pije.Martwi mnie bardzo to że tak często robi kupkę,wczoraj bylo chyba z 8 i prawie każda taka rzadka że body do zmiany i prania :-(Buuuuu......wczoraj "oddał" mi 2 razy czopka,ehh moje kochane biedactwo,ile to jeszcze będzie trwać!
Mała_Mi mam nadzieję,że z Łukaszkiem będzie wszystko dobrze.:-*No i piękny avatarek:-)
Strip jesteś świetną kobietką i nie daj sobie wmuwić,że może być inaczej.Nie znamy się osobiście,a ja wiem że jesteś ciepłą,cierpliwą i dobrą osobą.tulam...
Monimoni współczzuję przeżyć,nasze dzieciaczki już są bardzo ruchliwe i wystarczy chwilka nieuwagi,tylko nieładnie że mąż na Ciebie naskoczył,bo jemu mogło się zdarzyć przecież to samo.
Shenney miłego weekendu :-)
Doris baw się dobrze!Już nie mogę się doczekać fotek.
mamaagusi wow zazdoszczę nocki,super kochana,oby więcej takich była i córcia tak pięknie Wam spala :-)
Kroma kciuki za egzamin "zaciągnięte" :-)
Ida dziwna sprawa z tą Twoją mamą,rozumiem żeby teściowa się tak zachowywała,ale żeby mama?No paranoja jakaś.Współczuję bo pwnie musi Ci być przykro :-*
Paolcia w żadnym wypadku nie znikaj,ja melduję że cie widzę,może mało odpisuję ostanio bo Krzysiulek chory.super,że Julcia tak pieknie je,by tak dalej. :-)
Elwirka zdrówka dla Oliwki.Trzymam mocno kciuki za Was !
Dobranocka już miałaś maly brzuszek,nie martw się,jeżeli z dzidzią wszysto ok to znaczy że jest dobrze jak jes i już.
Rysia ehh Ty narobiłaś mi smaka na szampana.Tylko ja po nim dostaję jakieś fazy na sex wiesz? Hehe no jakoś tak na mnie działa,a mąż wie i jakoś nie kupuje hmmm?
Emiliab jak znajdziesz jakieś ciekawe przepisy,mniej ciekawe też mogą być :-) to ja poproszę bo lubię w kuchni wszystko co robi się szybko i można odgrzać,bo mój mąż wraca często z pracy po 20.00 więc wtedy się sprawdza idealnie takie danie.Wiadomo,że można odgrzać w mikrofali ziemniaki i kotleta,ale już smakuje troszke inaczej.
Dziulka - "u nas leje a duchota do zrzygania...." - padłam hehe,kofffam Cię :-)
Onesmile,Natolin oby dziś humorek byl już lepszy,a dla ciebie Nat - udanego dnia bez stresów i nerwów.
Alicja to ja bym chciała pełny zestaw do poprawienia humoru-Pana mokrego,ostatecznie może być suchy :-),czekoladki,piwko i przytulanki:-)
Dziulka a jak dobrze znasz tego piłkarza? No bo rozumiem,że w spodenkach już go widziałaś :-))))
Efa czemu nieczuła i niedobra? O co chodzi? To ja w takim razie prosze na priw wyjaśnienie jak będziesz mogła,bo coś mi tu sciemniasz moja kochana!Ty niedobra??
Rysia - no i cóz facet wart bez kobiety....;-)
Concita zdrówka dla Was.
Lolisza, Onesmile, Maga, wszystkiego najlepszego dla waszych maluchów.
Kania - super,że spędziłaś tak fajnie wieczór,ja przyznam że czekam na te lepsze czasy i powrót "chemii",a wiem że się doczekam :-)super kochana,tak powinno być.