reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sariska wiem, :*

a odnośnie wykładziny to d.. bo nie było takiej jak chciałam. ponieważ pokoik małej bedzie jasnoróżowy to chciałam położyć jasnoszarą wykładzinę, do tego białe i liliowe detale = cud, miód, malina ;-) ale o zgrozo ku mojemu zdziwieniu okazało sie że szara wykładzina nie jest tak dostępna jak myślałam. Jest albo taka "biurowa" - ładna ale szorstka, albo z długim włosiem i i kolorem do tego, a ja chce krótką, jednobarwną i w miarę miękką. No i lipa. Spróbujemy jeszcze na miejscu może tam nam sie coś uda dobrać.

A UWAGA UWAGA! ktoś mi jednak czyta w myślach :-p małż właśnie zadzwonił ze za 15 min wyjeżdża po nas bo sie tak stęsknił że już nie może wytrzymać :-) ja oczywiście próbowałam oponować bo nas taka podróż kosztuje ok 100zł (paliwo :wściekła/y:) ale okazało sie że teść sam zaproponował jak zobaczył że małż sie męczy bez nas :szok: miło :-)

Witam się popołudniowo:-)
Dzisiaj cierpię na wzmożoną rozlazłość i mimo kaw i redbulla jestem nie do życia:wściekła/y:powinnam posprzątać dom,ogarnąć co nieco w dokumentach i jeszcze kilka innych rzeczy a nie robię nic bo po prostu brak mi siły!!!

Onesmile,Lolisza,Maga wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków w dniu ich święta:-)
Czarodziejka zdrówka dla Krzysia:-)
Sarisko kochana co się dzieje,co jest bezsensu????

Dziewczyny zrobiło się naprawdę dziwnie na bb i bardzo nad tym ubolewam...nie lubię takich sytuacji niewyjaśnionych i siejących niepewność:-(Ja jestem z tych co nie ufają obcym ale Was zaczęłam traktować jak dobre kumpele i nie chce by jedna akcja porózniła tak wiele wspaniałych kobiet:-)szczerze to już nie chce wiedzieć kto ma rację,kto oszukał (czy może żadnego oszustwa nie było). Chce tylko by Makuc do nas powróciła,by Sariska nie miała wyrzutów sumienia (bo nic nie zawiniła) i w ogóle by wszystkie mamuśki i wszystko powróciło do normalności:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja jestem :-) chociaż nikt o mnie nie pytał :zawstydzona/y:

kania, fajnie że u was też gorąco się wczoraj zrobiło :-);-)

czarodziejka, dużo zdrówka dla Krzysia! niech to już się skończy no bo ile może się tak dzieciaczek męczyć :-(

sariska :*

makuc, wracaj do nas moje ty alter ego :-p No i utrudniasz nam kontakt z Alutkiem a tego to już nie przeżyje :no:

a mi się zapowiada całkiem miły dzień i kilka miłych spotkań :-) więc uciekam i życze wszystkim mile spędzonej soboty oraz oczyszczenia atmosfery :tak:

reklama
Lolisza Onesmile Maga gratki

Am my prosto po sniadanku na spacerek teraz wrociłam i ugotowałam niuni obiadek. Czeka az hrabianka sie obudzi: pulpeciki, ziemniaczki i małe marcheweczki
A potem jak nie bedzie padało i błskało to lecimy na spotkanie z Roxi i Nice - girl.

Rzutka gdzie jestes?

mamaagusi mojej tez przy wypisie kazano isc do neurologa. pediatra dałą skierowania a neurolog as wysmiała. Kazałą tylko za 3 miesiace przyjsc na kontrole i tez nic nie było. Pediatra tez kazała a eurolog popukała sie w czoło. Wkoncu pediatra przyznała racje ze nie było potrzeby. Wazne ze sprawdzone i szczepiona była szczepionkami bezkomórkowymi bezpłatnie. Przyajmniej taki plus fatygowania sie no i spokojna głowa.

Sarisa ????????????

Rysia dokładnie tez mnie zaczyna denerwowac takie krycie sie. PO co to. Dosłownie zaczyna mi sie juz odechciewac tu siedziec bo czuje sie jak by to było momentami formu dla dzieci a nie o dzieciach.

monimoni udanego spotkania

Roxi miłego towarzystwa ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry