ELWIRKA 25
Mamuśka
CZARODZIEJKA dla malego tez życze zdrówka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli mamy podobne kwasy z rodzicielkami...
tatko niech ryje 
nie przejmuj się, bedzie dobrze!moja miała podejrzenie wzmożonego napięcia po czym neurolog wyśmiała nasza pediatrę, ze tak wymyśliła. i też miała rączki do tyłu i powiedziała, ze się na brzuch nie będzie mogła obracać i cały rozwój się opóźni i pokazała nam jak ją nosić i powiem ci, że po 2 tyg było już ok i zaczęła po paru dniach się na brzuch obracać, moze u was też tylko drobnostka? ale warto sprawdzić u neurologa. dziwne, ze wcześniej nikt wiotkości nie zauważył...paolcia84 wiesz no bo jest taka wiotka przy karku i raczkach troche strasznie rece do tylu trzyma
i jak Oliwka?niewim musze isc do neurologa i okulisty jeszcze mala dostala goraczki mam nadzieje ze nie zlapala jakies infekjoi w szpitalu
zdrówka dla Daniela i dla ciebie równieżDZieki dziewczyny za powitanieDaniel od 3 dni walczy z katarem a dzis ja zlapalam go od niego.... jestem juz chora od lutego po raz czwarty..... chyba czas zrobic jakies badania bo juz nie ogarniam.... ledwo sie wylecze z jednego to lapie nastepne.... ehhhh popijam wlasnie herbatke z mango i poczytuje co u was
![]()