reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Alicja stosunkowo udanego spotkania z mężem,Monimoni udanego wypadziku na wieś no i Dawidowe,Roxannka i Nice-girl udanego spotkania (a napewno takie będzie w takim składzie-zazdraszczam):-)no i to chyba wszystko co chciałąm napisać a teraz uciekam do Miłosza bo już błagalnie mnie wzywa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!
Wrocilam!!
Juz po zaslubinach, chrzcinach, remontach itp:)))

Na poczatek chcialam baaardzo podziekowac NATAOLIN za pamiec i zyczenia!!
ale mi bylo milo....

zamieszczam wam tu na chwile link do filmiku, ktory bylnapredce zmontowany i wyswietlany gosciom w trakcie wesela. Jeszcze dzis sie wzruszam, jak go ogladam:)
Na nim widac tez Maurunie i jej pierwsze kroki:)

Maurunia siada juz sama, raczkuje, wstaje, jak ma sie o co zaprzec, a trzymana pod paszki czy za raczki spaceruje:)) Takiego mam wiercipiete w domu.

Dzisiaj spedza dzien z babcia, a ja mam chwile, poczytam wiec sobie co u was i postaram sie wdrozyc na nowo.

I´M BACK!!:-)

Ostatnia edycja:
moriam, film jest prześliczny! I jaki profesjonalny klip!
Ty sama oraz Twoja Maurunia wyglądacie jak z obrazka. Obie piekne i takie radosne!
Wzruszające!
Gratuluję i życzę samych szczęśliwych chwil Tobie, Maurze i Nelsonowi.

moriam- gratuluje i jacy wy piękni, jak z bajki i jaki M przystojny, mała taka śliczna, ty cholernie zgrabna i ładna i samej mi się płakać chce jak oglądnęłam ten filmik :)
A jak dałaś radę w tych butach na weselu?

Moriam filmik super a Wasza trójeczka prezentowałała się po prostu bosko:tak:Życzę Ci aby ta miłość która jest między Wami przetrwała wieki no i w ogóle wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia:-):-)
I witaj z powrotem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Monika, poryczałam się przy tym klipie. Było jak chciałaś - wszystko IDEALNIE :-) i pięknie!

Lolisza, Onesmile, Maga - wszytskiego najlepszego dla Waszych Maluszków!

Mój M. dziękuje Wam za życzenia powrotu do zdrowia. Jak Mu powiedziałam, że nikt nie dzwonił pytać jak u niego, a że na forum został wręcz zalany zyczeniami powrotu do zdrowia, toooo... urosłyście w Jego oczach :-D

Kroma, jak egzamin?

Mała Mi - z Łukaszkiem już dobrze...?

Czarodziejka, walka z trzydniówką zakończona pomyślnie czy jeszcze mam trzymać kciuki...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry