reklama

Październikowe Mamy 2010

oooo HAPPY jesteś :****

ANIAWA spokojnego dnia w takim razie! a co do Alutki to ech całą noc nasz mordowała. Teoretycznie to zęby tak jej w kość dają ale martwi mnie to, że nawet przeciwbólowe leki na długo nie pomagają :crazy: ech niech ta tragedia w zębowych aktach pisana juz się skończy w końcu.

DZIULKA ale ja Ci tej pogody zazdroszczę :zawstydzona/y: [chociaz pewnie jak by mi przyszło w takich upałach 3 dni chociaż przebywać to bym już psioczyć zaczęła i marzyła o nieco chłodniejszej aurze] u nas dzisiaj znowu niecałe 20C będzie więc podeślij troche pełka. Poza tym GRATULEJSZYNY Z OKAZJI PIĘKNEJ 9 DLA LEANIE!

MORIAM mnie tez wyjazd do rodziców na +/- tydzień czeka i już sie obawaiam jak to wszystko będzie wyglądał. Bo ostatnio po 3 dniach moje dziecko tak rozdziadowane było, że aż w szoku byłam. jedyny plus to to, ze uda mi sie w końcu dlużej niz do 6 pospać ;-):rofl2:

reklama
Helou!
Elwirka zdrowka.
Moriam nie za dobrze Ci z rodzicami? ;-)
Happy witaj!
Dziulka, Joli, Dagisu suwaczkowe gratki dla Waszych maluchow.

Wczoraj dałam Laurencji na noc mleko z odrobina kaszki (po raz kolejny) i jak zwykle było fuj. Potem zrobilam wersje gesta i o dziwo zjadla. Myslalam, ze dluzej pospi, a wstala o 8.00.

mala mi- ja robilam weekendowe nauki , ale niestety zajelo nam to 4 soboty. Moze Krk cos znajdziesz, we Wro nie bylo szansy. A jakby cos, to ja chetnie sluze rada, bo przeciez na swiezo w temacie jestem:)) A wy na kiedy slub planujecie? Przyszly ro, o ile dobrze pamietam, tak?
Będę próbować szukać czegoś szybkiego. Chciałabym to mieć już załatwione jak najszybciej bo w przyszłym roku czeka mnie jeszcze pisanie mgr więc pewnie czasowo też będzie kiepsko. Do tego szukanie sukienki, co jest dla mnie najgorsze:baffled:. Tak ślub mamy w przyszłym roku a dokładnie 18 sierpnia 2012. Niby jeszcze czas jest,ale wiem jak ostatni rok zleciał więc pewnie będzie tak samo:-).
My mamy już salę, fotografa, orkiestrę. Chodziliście na jakieś nauki tańca przed ślubem?

malami a ten ślub to w Cieszynie będziecie mieć? bo myśmy tam mieli i na naukach byliśmy tylko jeden raz w sobotę,3 tyg przed ślubem,domyślam się jakiego fotografa macie M.D?i o dziwo wszystkie formalności załatwiliśmy w 2 miesiące,w lutym dowiedziałam się o ciąży, a w kwietniu już był ślub :-)
życzę zdrówka dla Łukaszka
Tak w Cieszynie w kościele a imprezę poza Cieszynem hihi. Tylko ja pewnie nauki wolałabym sobie tutaj w Krakowie zrobić bo tak mi łatwiej na miejscu niż jeździć. Nie nie mamy pani Delong, ja się do niej zraziłam po tym jak nam zrobiła tablo na zakończenie LO:crazy:.

Tak w ogóle to dzień dobry mamusie,
happy- fajnie że odezwałaś się chociaż na chwilkę:-).
moriam ale Ty masz kochanych rodziców że tak Ci opiekują się Maurą;-). Moi rodzice też za Łukaszem szaleją no ale daleko są ..
dziulka- a dla Ciebie i Leane gratulacje z okazji pełnej 9!!
makuc- współczuję niefajnej nocy. Oby Alutce te zęby już wyszły. No i napajaj się teraz ciszą jak Twoje śpiochy śpią teraz:-) albo połóż się z nimi.
roxi- zdrówka!!

Makuc współczuję nocki. Laurze wychodzą 3 zęby i na razie problemów nie ma. Najpierw było widać górną prawą dwójkę, ale się zatrzymała i dolna jedynka zrobiła się widoczna i teraz obstawiamy, który wcześniej się przebije :) Jeszcze górna lewa dwójka chce wyjść, ale ją najmniej widać.
Mała_mi i jak ze zdrowiem Łukaszka? A na poszukiwanie sukienki masz czas. Wiem, że szybko zleci, ale spokojnie możesz wszystko rozplanować. Zresztą i tak już dużo macie załatwione. Nie wiem czy chcesz w sklepie kupić czy szyć suknię, ale chyba na początku roku są wyprzedaże sukni z poprzedniego sezonu.

Mała mi kochana albo zróbcie sobie weekendowo w kraku to żaden problem ;-) albo jeśli macie dopiero za rok to zróbcie sobie takie nauki co tydzień sprawdzcie w którym kościele trwa to godzinke :-) z malym możecie iść - bo pary przychodziły i kosztuje to tylko chyba 30 od osoby a weekendowe chyba 100 od osoby i siedzisz tam cały dzień ja wolałam opcje co tydzień. Aha i możesz w sumie robić te nauki przez kilka miesięcy chodzi o to żebyś zaliczyła każda naukę tematycznie ;-) czyli sprawdzasz gdzie w jakim kościele jest i sobie tam idziesz. Najlepiej robić bliżej wakacji bo czasem nauki odwołują hehe a pieczatka i tak wbita (aha a jak już nauki bedziesz miała to wtedy zgłoś się do mnie - szczegóły na priv).

reklama
Dziulka gratki dla Leane :D

Ja dziś jakaś średnio wyspana... choć Daniel przesypia całe noce od dawna to ja jakoś śpię tak czujnie, że i tak się co chwilę budzę bo np. mały okręca się na drugi bok hehehe
Pogoda u nas jakaś nieokreślona, ale chyba jakiś spacerek zaliczymy dla dotlenienia :) Kurcze strasznie ubolewam bo w mojej okolicy nie ma gdzie pójść na fajny spacer, żeby tak nie jeździły auta 2 metry ode mnie :/ Co za miasto grrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry