makuc
Fanka BB :)
oooo HAPPY jesteś :****
ANIAWA spokojnego dnia w takim razie! a co do Alutki to ech całą noc nasz mordowała. Teoretycznie to zęby tak jej w kość dają ale martwi mnie to, że nawet przeciwbólowe leki na długo nie pomagają
ech niech ta tragedia w zębowych aktach pisana juz się skończy w końcu.
DZIULKA ale ja Ci tej pogody zazdroszczę
[chociaz pewnie jak by mi przyszło w takich upałach 3 dni chociaż przebywać to bym już psioczyć zaczęła i marzyła o nieco chłodniejszej aurze] u nas dzisiaj znowu niecałe 20C będzie więc podeślij troche pełka. Poza tym GRATULEJSZYNY Z OKAZJI PIĘKNEJ 9 DLA LEANIE!
MORIAM mnie tez wyjazd do rodziców na +/- tydzień czeka i już sie obawaiam jak to wszystko będzie wyglądał. Bo ostatnio po 3 dniach moje dziecko tak rozdziadowane było, że aż w szoku byłam. jedyny plus to to, ze uda mi sie w końcu dlużej niz do 6 pospać ;-)
ANIAWA spokojnego dnia w takim razie! a co do Alutki to ech całą noc nasz mordowała. Teoretycznie to zęby tak jej w kość dają ale martwi mnie to, że nawet przeciwbólowe leki na długo nie pomagają
ech niech ta tragedia w zębowych aktach pisana juz się skończy w końcu.DZIULKA ale ja Ci tej pogody zazdroszczę
[chociaz pewnie jak by mi przyszło w takich upałach 3 dni chociaż przebywać to bym już psioczyć zaczęła i marzyła o nieco chłodniejszej aurze] u nas dzisiaj znowu niecałe 20C będzie więc podeślij troche pełka. Poza tym GRATULEJSZYNY Z OKAZJI PIĘKNEJ 9 DLA LEANIE!MORIAM mnie tez wyjazd do rodziców na +/- tydzień czeka i już sie obawaiam jak to wszystko będzie wyglądał. Bo ostatnio po 3 dniach moje dziecko tak rozdziadowane było, że aż w szoku byłam. jedyny plus to to, ze uda mi sie w końcu dlużej niz do 6 pospać ;-)

. Tak ślub mamy w przyszłym roku a dokładnie 18 sierpnia 2012. Niby jeszcze czas jest,ale wiem jak ostatni rok zleciał więc pewnie będzie tak samo:-).