Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mala mi tesciu napewno podpisze niemartw sie emiliabgratuluje zakupu
kurde musze zadzwonic do tesciow i powiedziec im o terminie chcin ale jak to zrobic to mi sie odechciewa bo zaraz tesciowa bedzie swoje pretensje wyglaszac
kania, no właśnie ja popadam w te dołki za często i za szybko a jakbym była silniejsza to bym się w sobie spieła i miała wszystko w d... ehh
a co do facetów to oni są zawsze zdziwieni takimi rzeczami, przecież po kłótni powinnaś tryskać energią i się jeszcze do niego lepić :/ oni sa jednak z innej planety
doris, kochana jesteś ja też emocjonalna i to bardzo, za nerwowa a do tego za wrażliwa jak na te czasy No i pogadać właśnie nie mam z kim bo ja wogóle nie pokazuje po sobie że coś jest nie tak, tylko mój małż wie ale wiadomo z facetem się tak nie dogadasz bo on inaczej patrzy na różne sprawy :/ dlatego tym bardziej ciesze się że jesteście
pogoda taka sobie, ja jeszcze nie do końca zdrowa ale chyba pora wybrać się na jakiś spacer ... myśle że dobrze mi to zrobi miłego dnia dla wszystkich
No i chyba ja się dziś wybiorę na spacer, bo pogoda się nawet wyklarowała. Czekam tylko aż mały wstanie, zje obiad i pójdziemy.
Ja sobie pomalowałam przed chwilą paznokcie na odcień wiśniowy hmm.. dawno takimi kolorami ciemniejszymi sobie nie malowałam paznokci i jakoś dziwnie się czuje. I pomyśleć że kiedyś bardzo lubiłam robić z paznokciami, co chwilę coś nowego było a teraz brak weny, czasu i chyba wyszłam z wprawy. Najlepiej jest malować bezbarwnym- bynajmniej nie widać jakiś niedociągnięć.
emilab no to czekamy na jakieś zdjęcie Franka i mamusi z nowym wózkiem:-).
a mnie tak szczerze to nic sie dzisiaj niechce jakis mam kiepski nastroj mam juz dosc chodzenia po lekarzach i wogule to azs znowu jej sie pogarsza masakra
Witam dziewczęta!
Suwaczkowe gratki dla Łukaszka i małej_miRoxi dla Ciebie i Patryczka również wszystkiego naj, naj!
A więc dzisiaj dzień odpoczynku od działeczki! Małż poszedł z małą na spacerek a ja robie obiadek. Wreszcie mam chwilkę żeby Was poczytać! Choć zapewne tyle naskrobałyście, że nie zdążę wszystkiego
A tak poza tym, to chciałem się Wam zapytać o buziunie Waszych pociech w te upały? Bo Julci takie blade krosteczki powychodziły na policzkach tak bliżej noska i nie wiem co to :-( obstawiam, że albo od potu, albo coś ją uczuliło :-( ale co??? ostatnio dałam jej kilka razy serek kiri śmietankowy może to od niego?
Cześć dziewczyny.
Nadrabiać będę wieczorem,a teraz tylko wpadam powiedzieć że znowu były jazdy z usypianiem,godzinę nam z mężem zajęło położenie małego spać po kąpieli.Rączki,smoczek,kołysanki....nic chyba na niego już nie działa.No szok.Zmienialiśmy się,bo sma to nie miałabym chyba cierpliwości już.Jak zasnął,tak w ciągu kolejnej godziny obudził się z krzykiem,jakby coś mu się śniło,że ciężko go było uspokoić.Dziś od rana podobnie.Wstał o 7.00 i poszedł spać dopiero o 12.30,jeszcze tak to nie było,zwykle jest aktywny około 2,5-3 godzin i drzemka.a usypianie?...ehh odpycha się raczkami,nóżkami jakby nie chcial aby go przytulać,więc odkładam do łózeczka to jest placz i tak w kółko.NO nic jakoś się udało i narazie śpi...zjadłam wlaśnie dopiero śniadanieaha i maly nadal duzo i chętnie je,jak nigdy dotąd. Więc obstawiam skok na 99 %
do wieczorka
Edit:
Aaaa no przecież zapomniałam - Krzyś nauczył się siadać z pozycji na czworaka i w drugą stronę też,czyli z siadania na czworaka
Poza tym umarłam za śmiechu przez tę luteinę dopochwowo/doustnie odwrotnie...
Potem się prawie popłakałam przez wiadomość o Tej biednej mamusi wrześniowej... I straciłam wenę.
Kania, po słoneczku czuję się OK, dzięki, że pytasz :* Doris, ja jeszcze jestem u siebie, ale kończą się zasoby i w poniedziałek niestety wielki Come back do rodziców. No ale prawie miesiąc w domku pomieszkałam, zawsze to coś.
Roxannka w takim razie i dla Twojego maluszka suwaczkowe gratulacje. I fajnie, że humor już lepszy masz. Sheeney świetnie, że z mężem doszliście do porozumienia. Czarodziejka współczuję marudzielca. I gratuluję nowych umiejętności. Efa a jak Twój interes o którym pisać nie chciałaś? Elwira trzymam kciuki, żeby humor Ci wrócił i azs Oli zaczęło znikać. Fajnie, że wizytę udało się załatwić. Makuc może znajdź sobie jakiegoś dentystę przystojniaka to nie będziesz myślał co Ci robi i że boli
Uciekam rybki smażyć, a potem do gina. Trzymajta kciuki coby było ok.