reklama

Październikowe Mamy 2010

mala mi tesciu napewno podpisze niemartw sie
emiliabgratuluje zakupu

kurde musze zadzwonic do tesciow i powiedziec im o terminie chcin ale jak to zrobic to mi sie odechciewa bo zaraz tesciowa bedzie swoje pretensje wyglaszac

reklama
kania, no właśnie ja popadam w te dołki za często i za szybko a jakbym była silniejsza to bym się w sobie spieła i miała wszystko w d... ehh
a co do facetów to oni są zawsze zdziwieni takimi rzeczami, przecież po kłótni powinnaś tryskać energią i się jeszcze do niego lepić :/ oni sa jednak z innej planety ;)

doris, kochana jesteś :) ja też emocjonalna i to bardzo, za nerwowa a do tego za wrażliwa jak na te czasy :( No i pogadać właśnie nie mam z kim bo ja wogóle nie pokazuje po sobie że coś jest nie tak, tylko mój małż wie ale wiadomo z facetem się tak nie dogadasz bo on inaczej patrzy na różne sprawy :/ dlatego tym bardziej ciesze się że jesteście :)

pogoda taka sobie, ja jeszcze nie do końca zdrowa ale chyba pora wybrać się na jakiś spacer ... myśle że dobrze mi to zrobi :) miłego dnia dla wszystkich

No i chyba ja się dziś wybiorę na spacer, bo pogoda się nawet wyklarowała. Czekam tylko aż mały wstanie, zje obiad i pójdziemy.

Ja sobie pomalowałam przed chwilą paznokcie na odcień wiśniowy hmm.. dawno takimi kolorami ciemniejszymi sobie nie malowałam paznokci i jakoś dziwnie się czuje. I pomyśleć że kiedyś bardzo lubiłam robić z paznokciami, co chwilę coś nowego było a teraz brak weny, czasu i chyba wyszłam z wprawy. Najlepiej jest malować bezbarwnym- bynajmniej nie widać jakiś niedociągnięć:-D.

emilab no to czekamy na jakieś zdjęcie Franka i mamusi z nowym wózkiem:-).

Witam dziewczęta!
Suwaczkowe gratki dla Łukaszka i małej_mi Roxi dla Ciebie i Patryczka również wszystkiego naj, naj! :tak:
A więc dzisiaj dzień odpoczynku od działeczki! Małż poszedł z małą na spacerek a ja robie obiadek. Wreszcie mam chwilkę żeby Was poczytać! Choć zapewne tyle naskrobałyście, że nie zdążę wszystkiego :-D
A tak poza tym, to chciałem się Wam zapytać o buziunie Waszych pociech w te upały? Bo Julci takie blade krosteczki powychodziły na policzkach tak bliżej noska i nie wiem co to :-( obstawiam, że albo od potu, albo coś ją uczuliło :-( ale co??? ostatnio dałam jej kilka razy serek kiri śmietankowy może to od niego?

Cześć dziewczyny.
Nadrabiać będę wieczorem,a teraz tylko wpadam powiedzieć że znowu były jazdy z usypianiem,godzinę nam z mężem zajęło położenie małego spać po kąpieli.Rączki,smoczek,kołysanki....nic chyba na niego już nie działa.No szok.Zmienialiśmy się,bo sma to nie miałabym chyba cierpliwości już.Jak zasnął,tak w ciągu kolejnej godziny obudził się z krzykiem,jakby coś mu się śniło,że ciężko go było uspokoić.Dziś od rana podobnie.Wstał o 7.00 i poszedł spać dopiero o 12.30,jeszcze tak to nie było,zwykle jest aktywny około 2,5-3 godzin i drzemka.a usypianie?...ehh odpycha się raczkami,nóżkami jakby nie chcial aby go przytulać,więc odkładam do łózeczka to jest placz i tak w kółko.NO nic jakoś się udało i narazie śpi...zjadłam wlaśnie dopiero śniadanie:shocked2:aha i maly nadal duzo i chętnie je,jak nigdy dotąd. Więc obstawiam skok na 99 %

do wieczorka

Edit:
Aaaa no przecież zapomniałam - Krzyś nauczył się siadać z pozycji na czworaka i w drugą stronę też,czyli z siadania na czworaka:tak::cool2:

Ostatnia edycja:
Mała_mi, Ika, Roxannka, suwaczkowe gratulacje!
Emilka, wszystkiego naj imieninowego :)
Tak oto zasnęło me dziecię.....
Spiacy Daniel
Któraś tak potrafi ?? :P
Padłam ze śmiechu.

Poza tym umarłam za śmiechu przez tę luteinę dopochwowo/doustnie odwrotnie...

Potem się prawie popłakałam przez wiadomość o Tej biednej mamusi wrześniowej... I straciłam wenę.

Kania, po słoneczku czuję się OK, dzięki, że pytasz :*
Doris, ja jeszcze jestem u siebie, ale kończą się zasoby i w poniedziałek niestety wielki Come back do rodziców. No ale prawie miesiąc w domku pomieszkałam, zawsze to coś.

Ostatnia edycja:
reklama
Roxannka w takim razie i dla Twojego maluszka suwaczkowe gratulacje. I fajnie, że humor już lepszy masz.
Sheeney świetnie, że z mężem doszliście do porozumienia.
Czarodziejka współczuję marudzielca. I gratuluję nowych umiejętności.
Efa a jak Twój interes o którym pisać nie chciałaś? :)
Elwira trzymam kciuki, żeby humor Ci wrócił i azs Oli zaczęło znikać. Fajnie, że wizytę udało się załatwić.
Makuc może znajdź sobie jakiegoś dentystę przystojniaka to nie będziesz myślał co Ci robi i że boli :)

Uciekam rybki smażyć, a potem do gina. Trzymajta kciuki coby było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry