reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam Kochane:))))
Melduje sie ze zyje i NIE zapomnialam o Was!!! ;) 2-gi dzien mam dzis neta(czekalismy od 23 maja)!Kurde ale sie stesknilam,tak jestem ciekawa co u Was i Waszych kochanych dzieciaczkow...w miare mozliwosci bede teraz zagladala i nadrabiala zaleglosci:))) Buziam Was wszystkie:*:*:-)

reklama
makuc a może potrzebujesz pożyczyć przyrządów co by mózg naprawić, jak co to służę pomocą images.jpg :rofl2::rofl2:.

mona aż tyle czekaliście na neta? Fajnie że wróciłaś tu no i pewnie ciężko Ci będzie nadrobić ale znowu wbijesz się w rytm:-).

A kuku :-)

NATOLIN NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA PUDZIANKA!!!!!!!!! BUZIAKI I UŚCISKI !!!!!!

MAŁA_MI fajnie ,ze wszystko sie udalo :-). U mnie tak jak mówisz . Dorian jest zupelnie inaczej traktowany przez niego .

emiliab no i o to chodzilo ,zeby poprawic nastroje na dzisiejszy dzionek :-)

mona łelkam bek

renata widze ,ze się wkręcilas w kuce :-D

makuc joł (ło)men! Kope lat :p

MALA_MI oj przyda się przyda :* bo od rana cos mi zaskoczyc nie chce i zasypiam na stojąco (chociaż nocka jak na moje standardy była idealnie przespana)
MONA :***** hej
DORIS joł, joł, joł :)))) milej pracy P.S zapuszczasz warkoczyki? :P

* odwróciłam się na moment a Alutka doczłapała do kwiatka i ziemie zaczęła pożerać :dry:
poza tym właśnie na naukę tańca się zapisalam - miesięczne warsztaty street dance :rofl2::laugh2: ciekawe jak moje biedne nierozru(ch/sz) ane kości to zniesoł? :)):confused:

Ostatnia edycja:
Natolin wszystkiego najlepszego dla twojego Pudzianka!

Dziękuję wszystkim za wczorajsze i dzisiejsze życzenia dla mojej córci :-) Dzisiaj nie jestem w stanie normalnie funkcjonować, bo młody dał mi nieźle popalić. Nie dość, że w końcu poszedł spać dopiero koło północy (taaaa, poszedł :wściekła/y:), to musieliśmy go zabrać do siebie. Nie wiem ile razy budził się w nocy, ale sporo. Do tego ja bałam się ruszyć coby go nie obudzić i leżałam zeschizowana, że spadnie. Żeby nie było mi za dobrze, na miłe zakończenie tej cudownej nocy, wstał o 5:00, jak najbardziej wyspany :szok: Na oczy nie widzę, rano miałam problemy ze słuchem (małż po kilka razy musiał się powtarzać zanim do mnie dotarło) i zaczyna mnie boleć głowa :-( Nawet nie mogę iść spać, bo muszę się zbierać na targ, żeby pokupić jakieś warzywa i owoce. W domu nic nie ma a w niedzielę mamy gości i wypadałoby jakąś sałatkę zrobić. Nie wiem czy dopiero wieczorem nie wrócę do was, bo po południu, jak wrócę, raczej spróbuję się odrobinę przespać, o ile będzie to możliwe :-( Miłego dnia!

makuc zajefajnie z tym streetem (nie mylic z zezem;p) A to zajecia dla dorosłych? Ja tez chcialam na takie cus iśc (jeszcze dancehall mi pasi :-)), ale u mnie w miescie to tylko dla mlodziezy takie zajęcia. Za to mnie proponowano : towarzyski :-( albo taniec brzucha :-((. A ja tu myslalam ,ze jeszcze jakąś karierę w showbiznesie zrobię :-D No ale Ciebie będę wspierac ;-)

no wlasnie ja też zapomnialam napisac ,ze nockę mialam taką jak aniawa . Wiecej niespałam niz spałam. Polozylam sie kolo północy , a juz o 0:30 lazłam do malca :-( i potem jeszcze chyba z 4 razy , az o 2:30 wzięłam go do siebie i to byl jeszcze gorszy pomysł. Niefart straszny. maly wiercil sie , poplakiwal , wchodzil na scianę ...ehhhhh Sama nie wiem jak ja dzis funkcjonuję. Takze ANIAWA tulam Cię kochana, bo wiem co czujesz.

DORIS na gruponie znalazłam warsztaty dla dorosłych, więc kamień z serca, bo uwielbiam taki rodzaj tańca a wszędzie małolatów uczą. Dla doroślejszych uczniów 3/4 szkół tańca tylko jakieś jazzy, tańce brzucha, salsy itp. ma a to mi wogole nie odpowiada [salsy probowałam i po 2 zajęciach mialam ją w nosie :cool2:]
ANIAWA współczuję nocki. U nas tak przez ostatnie 2 tyg. było a dzisiaj o dziwo Alutek spała sama i tylko raz na amu się obudziła, więc nie dość że w szoku jestem to jeszcze się zastanawiam czy ktoś mi dziecka nie podmienił. ooo doczytałam, że i DODO w nocy mamie dał nieźle popalić. oby dzisiaj już wsio ok było!
MONI STRIP poszła realizować fantazję po prostu:))))

Ostatnia edycja:
reklama
monimoni no cała strip. Rzucila hasło i nara :p

makuc no dokladnie !!! Ja tez jeszcze bym chętnie pupą poruszala i pokazała co potrafię :-D , a zonk bo takich zajec dla dojrzałych nie ma :-( Tez próbowalam salsy ... i fuka straszna , wogóle mnie to nie kręci . Takze suuuuper i zzazdroszczę.

Muszę niestety Was na chwilkę pożegnac , bo mam troche pracy . W godzinkę się wyrobię ;-)

PS. zapomnialam jeszcze makuckowi powiedziec ,ze jak Twoja Amcia zjadła ziemię to jej teraz nie podlewaj I nie wystawiaj na słonce , bo jej cos wyroscie w brzuszku.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry