reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wiecie co? teraz bedziemy atakowac STRIP z ta fantazja:) a to o nas swiadczy ze.......... JESTESMY ZAJEBISCIE ZBOCZONE:))))))
bo to jest tak: BB = AA = ZZ (tlumacze: jak sie siedzi na BB to popijamy A a potem jestesmy ZZ -patrzec wyzej:)))

no nic, ja spadusiam. jutro wpadne dopiero wieczorem bo mam dzionek okropny jutro. od 10-19.

zaraz dostane kota do glowy (tzn chyba juz go mam) bo idzie kolejna burza, ziewam jak smok a ze strachu sie przytulam do mojego mezusiola:)))

uciekam:) do jutra Lasencje:)

aniawa mówię Ci ... to pewnie nie Twoje dziecko tylko jakies amerykańskie

dziulka bejbe .... to mówsz ,ze jechalas na kostkach ... no no no ;-)
nie chwale sie...zeby tylko:))))))))) ale fajnie sie pastwilam nad nim:)))))))))))))):-p no i do tego dochodzi akcja z bita smietana:)))))) zezarlam cala butelke bitej smietany w srodku nocy kiedys:))))))))) :-Djak staralismy sie o Leane to takie cudwa wymyslalam ze maaaaamo!!! ja osobiscie przez kostki lodu dostalam list od sasiadki ze mam przestac wydawac dzikie odglosy w srodku nocy hahahah:))))))))))))) nie moge tego zniesc. brrrrrrrrrrr.... :rofl2:

nic , spadam na serio juz.

dziulka juz sobie wyobrazam . Ty w lateksie i z takim kagancem na twarzy on ... w sumie w podobnym wdzianku , przykuty do kaloryfera . A ty z pejczem i bita smietaną ;-). a wariacje to i ja lubię w sprawach seksu ;p

Ja tez spadusiam. O 6.15 pobudka :-(

Spokojnej i przespanej nocy wszystkim ;-) ... no moze poza tymi co dzis w planach mają seksesy :p

dla Makuc szalony kuc

kuc1.jpg

albo romantyczny ;)
kuc2.jpg

albo malutki różowy

1051.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień doberek,
po przeczytaniu Waszych nocnych rozmów stwierdzam jedno, jesteście równo walnięte w pozytywnych znaczeniu tego słowa:-).
Ja dziś mam kalafiora w głowie. No i pić mi się chce. Do tego małż wczoraj stwierdził że on mi jeszcze może dostarczyć % co bym potem łatwiejsza była:szok::-D. No ale urodziny się mężowi podobały.
doris ja już nie mam słów na tego Twojego J. Powienien tą sprawę zupełnie inaczej rozwiązać. Tak jak piszesz on chyba ma radość z tego że Miki coś źle zrobi. A jego stosunek do Dorianka jaki jest? Pewnie o tysiąc razy lepszy bo to jego krew?

Byłam umyć przed chwilą włosy i przy wycieraniu okazało się że nie spłukałam szamponu całkiem i trzeb było znowu łepetynę moczyć:-).
Dzisiaj pewnie po obiedzie małego pójdziemy na spacer, pójdę podlać rybki i nakarmić kwiatki:rofl2::rofl2:. Potem mąż dojedzie i zjemy tam pozostałości wczorajszego papu, bo nie chciało nam się tego przenosić tutaj, no i później trzeba będzie pojechać na zakupy spożywcze.
Ja za tydzień jadę na Śląsk, jupi!:-)

A dzisiaj kto świętuje? Pudzianek! Wszystkiego najlepszego natolin dla WAS!!

Dziecko mi zwiało do teściowej..

reklama
Siedzę i ryczę,łzy lecą jak grochy... Powód? Nadrobiłam wczorajszy wieczór na BB:-). Płakałam ze śmiechu:-D:-D. Polałam sobie spódnicę kawą ze śmiechu:-D:-D. Rewelacyjny początek dnia:-).

A wczoraj w nocy? Dobrze,że mąż "czegoś ode mnie chciał":tak::rofl2::rolleyes::rofl:.

aniawa spóźnione,ale szczere życzenia urodzinowe dla Zuzi. Cmok cmok.

Natolinko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Pudzianka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry