reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam z rana, za 5 min spadam do pracy i tak se bede rypac do 19h.... co by mi cierpliwosci nie zabraknelo do ludziofffff...

MAKUC normalnie mnie rozwalilas z tym tancem:)))))))) fajnie:)) ja mimo mojego sloniowego ciala chcialam sie zapisac na latynoamerykanskie z malzem ale on nie lubi tanczyc:/// a z obcym wole nie zaczynac bo to tance zmyslow i nie chce zeby mi odwalilo:))))))

DORIS no tak...my "stare" prochno mamy tylko jedno wyjscie na showbiznes:))))))))))) duzo latarni miejskich:))))))))))))))))))))) (zartuje oczywiscie) ale tak szczerze to bynajmniej ja jak wpadam w trans na jakiejs imprezie/dyskotece to mimo mojego cielska daje czadu lepiej niz niejedna gowniara ubranka jak ostatnia dziwka a sztywna w tancu jak kij. nooo to sie wypowiedzialam:)))

Leane wlasnie u tatusia wyrwa mu wlosy z klaty hahah:)))

u nas po burzach i teraz patelnia na dworze.ehhhhhhhhh.... dobrze ze jutro od 15h do 19h tylko robota.to lece do tego kieratu://

Natus dla Pudzianka wielkie gratki :-)
Mona witaj znowu
Emiś ja tez rozpaczam, że wyłączyłam wczoraj BB, bo małż. nastawił komedyje i nie dało jej się oglądać i na bb siedzieć, a jak czytam co się tu działo to ziałam tak głośno, że prawie Zuzka obudziłam haha
Strip wiesz co jesteś, a jakby Cię nie było i to na równi z naszą Idusią
Doris co wczoraj piłaś?? ja też chcę? humor rewelka i te teksty buahhaha - ma...kuc , to nie twoje dziecko, ale amerykańskie itp i td....................
Makuc a jak już się wyuczysz to pochwalisz się pląsami?? I tak strasznie mi przykro , że Alutek buhnął na ziemie :-( (i niewiem jak to się stało, że ja tego nie zauważyłam wczoraj?)
Eliwrika brawo dla Oli a ubranko cudaśne i czekamy na foto relacje, a o tarobetach nie wspominam- beznadzieja pieniędzy nie maja, a czy ktos ich dla pieniędzy zaprasza??
Dziołszki czy mi się wydaje czy nam się gdzieś Alicja zapodziała?? może oni jednak polechali do Irladnii?

a u nas pobudka o 5:00 rano czyli standardy wróciły? a gdzie te czasy jak wstawała o 6:00?? ehhhh
Ps. i ponawiam pytanie me czy ktoś wie jak się usuwa wątek???? dzięki

Pojawiam się by złożyć Natolin gratki suwaczkowe dla Ciebie i Piotrusia i poczytać co od wczoraj stworzyłyście a więc...
Makuc z tym tańcem zazdraszczam, ja jakieś 2 lata temu skończyłam kurs hh, chciałam się na salsę zapisać może kiedyś...
Mała_mi super, że wszystko poszło po Twojej myśli :-) że ur udane a Łukaszek chyba lubi swoją babcię skoro do niej ucieka.
Mona witaj :-)
Strip i jak fantazje spełnione???
Sarisa ja niestety nie wiem jak się usuwa wątek :-(
Ida jak nastrój? mam nadzieję że naprodukujesz mega wypasionego posta dziś bo normalnie strasznie Nam go brakuje, przede wszystkim post ma być o Tobie, co u Ciebie, Michalinki, całej familii :-)
Aniawa, Doris współczuję nocek, Aniawa po targu do łóżka, sałatka nie zając...Doris a Ty kimnij się pod biurkiem, na pewno szef nie zauważy ;-)
Emiliab ja wczoraj płakałam ze śmiechu, dziewczyny może jakieś ziółka paliły heheh (herbatę, meliskę albo co ińszego).
Dziulka miłego dnia w pracy, mało stresu przede wszystkim.
Roxannka jak zdrówko Twoje i Patryka?
Paolcia a jak Julcia? katarek przeszedł?

i znikam na razie...

SARISKA a jakiż Ty wątek chcesz wytentegnąć?:) ja ni wiem jak to się robi niestety. Co do baunsów to si, si pochwalę się :D tylko jak?:)
DORIS znowu mnie zabiłaś tym hasłem o ziemi :rofl2:
KANIA hh? WOW:) teraz to ja zazdraszczam, bo ja się nigdy zmobilizować nie mogłam i jedyną naukę jaką miałam to salsa przez dwie lekcje i mój byly facet był zawodowym tańcerzem, więc cośtam mnie uczyl i gratis dzięki niemu horeografii z jutuba się uczyłam;)
IDA wróc do nas tak pelną gęba a nie na pół gwizdka :(

Ostatnia edycja:
reklama
...Bry...:dry:
łącze się w bólu niewyspaniowym z Doris,Aniawą i innymi,które sie jeszcze nie ujawniły.W nocy o 2.30 ryyk,ale taki,że NIC nie pomagało-smok,butla,noszenie na rączkach(czego nie robilismy od czasu kolek),głaskanie po pleckach, brzuszku, główce...eeech...dałam w koncu Ibum- jak wreszcie zadziałał(???),to znów chciała sie bawic...:no:
Tym sposobem oboje jestesmy nietomni,po dwóch kawach ,łby nap...ją...ech,co za początek dnia...
Gratki suwaczkowe dla PUDZIANKA:-).Natuś- wszystkiego najnajnaj dla Was:-):tak::***
Nie nadrobiłam tego,co wczoraj pisałyście- może jak to zrobię,to humor mi sie poprawi...bo widze,że wesoło było;).
Narka,nie wiem,kiedy będę w stanie coś sie więcej poudzielać....bo marudzenia c.d...

...aaa...Nat-wykrakałaś;-)- od dwóch dni wstaje w turystycznym,nawet szczebelkowe nie było jej potrzebne do nauki.Zapiera sie łapkami o siatkę,coraz wyzej,coraz wyżej i stoi...A miałam nadzieję,że -pierwsze primo- jest mniejsza,niz Pudzianek i nie dosięgnie do górnej krawędzi tak łatwo,drugie primo- mam głębsze niż standardowo łóżeczko( nie pytajcie,skąd takie przeświadczenie;-):dry::cool2:).Heh...
A dzis rano na łóżku wspinała się po M.,wstawała i stała "bez trzymanki":tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry