reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
doris- ta to ma kuc, a myślałam, że gdzie indziej go znajdziesz
makuc- gdzie ten lizak
mała mi- ja cię widziałam, że po % ciężko ci myśleć a ja mam na odwrót :)

aniaw- uśmiała się z kotki, dobra jest :)
makuc- u nas takie akcje w rodzinie kończą się alkoholizmem, więc skończe tą szklankę i pójdę do wyra.
dziulka- dobrze że pyskata jesteś i znasz francuski, co ci zazdroszczę bo ja bym jak kot z podkulonym ogonem szukała winnych.

ojj w nietorych sytuacjach nie da sie inaczej. ja mam zasade ze najpierw spokojnie staram sie zalatwic sprawe a jak nie pomaga to tak samo ryje dre jak ktos a w ostatecznosci potrafie za szmaty zlapac.

DORIS normalnie cie nie poznaje:)) jajacaro ty:))))))))))))) ale pisz co nie teges bo normalnie juz sie zjezylam.a co do kucykow w innym miejscu to .... ja mam jeza:))))))))))))))))) moj maz ostatnio sie wkurzal ze kluje:))))))))))))))

jezzzuuuuuuuuuuu jak pierd...nelo na dworze!!!!!!!!!!!!!!!! jaka burza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MALA MI napisz dluzszego posta to kazdy cie zauwazy:)))))))))

cholera okres mi sie rozbujac nie moze... objaw mam okresowy ale bardziej w srodku niz na zewnatrz. test byl negatywny wiec nie wiem o co kaman.

a co do lakoholi- martini moge pic z wiadra przez slomke:))))))))) i piwo tez:)))))))) co i czynie:)

Dowcipy Wam się wyostrzyły Doris, Kroma, Makuc a ja niestety spadam, bo nie wyrabiam już dziś, miłego wieczorku, Makuc nie daj sie wrobić w takie kuce, Mała_mi nie tylko Tobie dziś % uderzają do główki :-) ja znikam miłe Panie, dobrej, spokojnej i przespanej nocki Wam życzę.

SHEENEY :* blanoć.

generalnie to gubię sie w postach.

DORIS

Pippi-Longbeaner-66362.jpg

sheeney spij dobrze :-)

dziulka chodzi o to ,ze znow się czepnął mojego Mikolaja . Matka mu powiedziala (nie wiem po kiego ch***) ,ze miki dzwonil ze stacjonarnego na komorkę i gadal pol godziny i ze bylo to 2 tygodnie temu. No co za glupia baba , nie dosc ,ze powinna mi powiedziec jesli ma jakis problem , to jeszcze po takim czasie wygaduje takie bzdury. A ten oczywiscie przylazł do domu i zaczął juz od progu: wiesz co Twój Mikolaj zrobił? itd. Powiedzialam mu oczywiscie ,zeby sie od niego odpieprzyl , bo to moje dziecko , moj dom i ja place wszytskie rachunki.... no ale cisnienie mi podniosl. Az wyszlam z domu!

makuc no widze pewne podobienstwo , ale nie wiem czy to to ;-) ta mina bezcenna . Ja taka robię jak chce mi sie spac w towarzystwie i próbuję to ukryć.

Doris, ubawiłaś mnie żartami, ale już historią z małżowinem nie... co za typ... ehhhhhh
A ja nie ćwiczę tańców nie mam siły choć wiem, że powinnam kopnijta mnie w suchą dupę~!!!!!

reklama
kania Tobie tez słodkich snów

strip a co to za uklad taneczny? Zdradź cos? Towarzyski? nowoczesny? Modern? Jazz ?.... i tu siegam pamięcia do programu ju ken dens :p , co by byc bardziej profesjonalna ... no ale alzheimer to i u mnie polutenku wychodzi.
W kazdym razie chyba żadne pogo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry