reklama

Październikowe Mamy 2010

doris, makuc :-D:laugh2::rofl2:rozwalacie mnie dziś swoimi tekstami:)))
O cholercia lecicie z tymi postami a po winku to spóźniony zapłon do tego mam i nie nadążam:)
Szumi w głowie.........8 miesięcy ciąży do tego 9 karmienia oj odzwyczaiła się łepetynka od alkoholizowania;-) uciekam do wyrka ........dobrej nocki:)

reklama
Zapomnialam Wam powiedziec ,Moj synek karmil mnie dzis chlebkiem ryzowym.Pierwszy raz i widac bylo,ze wie co robi.To bylo takie urocze...teraz mi sie przypomnialo i sie usmiechnelam :-) Mysle-powiem Wam tez-a co :yes:

Doris wez juz przestan!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Małżyk uspokoił młodego i co się okazało... Wszystko to MOJA WINA, bo nauczyłam Wojtusia, że ze mną śpi :wściekła/y:!!!! Co prawda nie przypominam sobie spania z dzieckiem, poza pojedynczymi incydentami w dzień, ale winna muszę być ja. Wg niego zdaje się mały nie chce spać, bo mnie nie ma obok :wściekła/y:

Doris dobrze widzisz :tak: Moja Zuzia dzisiaj skończyła 8 lat.

Aniawa zalezy ktore martini bo bianco jak dla mnie za slodkie;-) chyba,ze byc mi swoje winko oddala to chetnie przyjme:-D

Rosso jak zwykle ;-) choć ogólnie kocham martini, niezależnie od koloru.

No i znowu się drze :wściekła/y: Naprawdę oszaleję jak mu nie przejdzie :crazy:

aniawa bo my kobiety jestesmy winne wszystkiemu łącznie z trzęsieniem ziemi w Japonii i na Haiti. Tak to juz jest i trza sie poprostu przyzwyczaic.
No i przepraszam ,ze dopiero teraz , ale życzę córci wszystkiego najlepszego ;-)

makucku no a Ty znalazłas siebie???? Tylko nie szukaj na płatnych stronkach typu : xlaski czy cos takiego, bo tamte to mogą miec kucyki w innych miejscach niz myslisz. :p

Ostatnia edycja:
DORIS Ty tu nie haituj tylko mi w znalezieniu avatara pomóż :-p kobieta z kucem ale nie poważna. Jakaś szurnięto - dziwaczno - niemoralna. to mam wymagania hehe.

MAŁA-Mi gdzie? co? jak? nie ić. sozdan. :***

reklama
a mnie nikt nie zauważył tak więc idę sobie.
do - bra - noc :)

no co Ty , przecież ja Cię zauważylam .... tylko nie chowaj się za szafą ;-)

makuc a to się zalicza do kucuków?
328e8eb37fad72a08467884b9dc0787a.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry