reklama

Październikowe Mamy 2010

DORIS dokladnie-masz racje!!! niech spada na drzewo jesli tak jak mowisz to ty pokrywasz glowna czesc rachunkow. w kazdym razie ci sie dziwie ze tak pozwalasz. my jestesmy malzenstwem i pol na pol placimy. malo tego -kazdy z nas ma swoje konto i mamy tez wspolne.to wspolne to co miesiac jest przelew z naszych kont osobistych i same rachunki sie placa i z niego tez robimy zakupy.

a powiem wam numer. przez przypadek na NK znalazlam siostre mojego eksa. patrze w jej galerie (ma 18 lat teraz) i widze co??? zdjecia slubne!!!!!! ohajtala sie bo wpadla, na zdjeciach widoczna ciaza. qrwila sie od podstawowki to teraz ma. nie zal mi jej wcale. wiedzialam ze ona kiedys wpadnie.ale coz-jej dupa jej zycie. leje na to.

reklama
STRIP speszyl for ju

imagesCAJ7NSBP.jpg

1sza Pobudka Alutka zaliczona....

DORIS :)*

Nie wiem co żeście naskrobały, doczytam jutro rano bo spadam spać. Powiem tyle film zajefajny no i znów odświeżyłam miłość do Pattisona! W tym filmie jest taki męski i sexi! A w zmierzchu taki cienki bladzioch! No nic ide po śnić sobie, może mi się przyśni :-D dobrej nocy!

dziulka to juz nawet nie chodzi o te rachunki , tylko o fakt ,ze on sie upaja tym jak Miki faktycznie zrobi cos nie tak. A biedne dziecko nie wiedzial ze z takiego telefony jest drogo na komórke (a na swoim telefonie nie mial doladowania) no i se tyrknął do kuzyna. Oj no wielkie rzeczy. Powiem Wam ze cieszylabym sie bardziej jakby mial z moim Mikim taka tajemnicę i np. powiedzial mu ,ze pokryje ten rachunek ,zeby mama sie nie dowiedziala. takie podejscie chcialabym widziec, ze stara sie byc jego przyjacielem a nie tylko czekac na jego podknięcie. Przykre to dla mnie jest.

makuc o co chodzi z tą fotką z rozczapierzonymi palcami ? Bo chyba mi cos umknęło. A zdjęie na pw Ci sie podobało?

Ostatnia edycja:
DORIS to niej est smutne tylko wqrwiajace! mam wrazenie jakby z jego "nieszczescia " sie cieszyl... serio. zamiast wlasnie "po mesku" alatwic temat albo np namowic Mikiego zeby w ramach rekomensaty pomogl ci sprzatac dom itp czy cos tendy to kurna ma zaciesz bo biedne dziecko nie wiedzialo ile to kosztuje.... slow brak...

No i po spaniu :wściekła/y: Wojtek siedzi zadowolony na kolanach u taty, bawi się misiem i wydaje okrzyki radości. Boooosze, co jest grane? :szok: Ktoś zna sposób na położenie dziecia spać?

Kroma martini jest słodkie niezależnie od koloru (tzn. białe i czerwone, bo różowego nie piłam). Można pić z wodą, ale wystarczy dodać odrobinę cytryny i też jest pycha.

Sheeney mój zwykle karmi mnie swoim smoczkiem :-)

Mała mi jasne, nikt nie zauważył a piszę to do sąsiada? ;-)

Kania dziękuję, nie skorzystam. Wystarczą mi moje okna, do których najchętniej bym kogoś zatrudniła :rofl2:

Dziulka zazdroszczę znajomości języka. Ja już nawet angielskiego zapomniałam, bo od lat go nie używam :-(

Kasis jak masz okazję, to korzystaj :tak: Moja mała poszła do przedszkola w wieku 2 lat i byłam bardziej zadowolona niż ze żłobka.

Ika nic się nie martw. Co prawda nie po winku, ale przez moją marudę też nie nadążam :-)

Strip jeśli to pomoże to mocno kopię :tak:

Makuc pierwsza? U nas nie zliczę ile razy młody się budził :wściekła/y: Dlatego też zrezygnowałam z usypiania i wręczyłam go małżowi. Zastanawiam się tylko jak to zrobić, żeby poszedł spać, bo on nawet nie wygląda na śpiącego.

Doris przykro mi, że znowu jest nie tak jak powinno :-(

a co do lakoholi- martini moge pic z wiadra przez slomke:)))))))))

Ja też. Oł je :-p:cool::rofl2:

reklama
Kurde... takie odgrywanie się na dziecku, beznadziejne podejście ma facet... a jak między wami?

jak się klócimy to głównie o to samo czyli jego podejscie do Mikolaja. Teraz jakis czas bylo fajnie .... i dzis znow zonk. On się chyba nie zmieni.

dziulka no wlasnie o to chodzi.

aniawa to Ci sie dziec wyspał :-D powiedz mu zeby wracal do łóżka ,ze to nie Ameryka i nie ma różnicy czasu ,zeby teraz byl dzien.

strip a jaką? mów! związana z kucykiem?, rozczapierzonymi palcami? czy tańcem?

makuc dostalam , tylko mi sie sekretarka zepsula i mnie nie poinformowala. Zwalniam ją ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry