Heloł heloł :-)
kania, dzięki że pytasz :* U nas nie najgorzej, w ciągu dnia po Patryku wogóle nie widać choroby, ale w nocy ciężko mu się śpi :-( a co jest najdziwniejsze źle mu się śpi w swoim łóżeczku, a jak śpi z nami to nawet jednej pobudki nie ma i śpi bez smoka

więc jak go wziełam o północy, bo płakał, tak przespaliśmy do 7 rano :-)
przykro mi że u ciebie nocka do bani, ale za to chyba dzionek zapowiada się miło, skoro pieczeń już wstawiona i mąż niedługo będzie ;-)
aniawa, dobrze że chociaż Wojtuś sobie pospał

a ja też czasem mam takie schizy że śpi z nami i spada, kiedyś na samym początku pomyliłam Patryka z taki dużym miśkiem który siedział w łóżeczku
makuc, bry bry :-) a wyspała się panna makucia i jej szanowna alicjusza ;-) pomimo nękania przez kogoś smsami

miłego lekcjowania

a ty masz jakieś dni wolne czy codziennie lekcje prowadzisz ?
kroma, to szybkiego polepszenia samopoczucia życze i żeby chałupka ogarneła się sama ;-)
ladygab, dobrze, że dziewczyny tak ładnie śpią same w pokoju

ja też raczej nie mam problemu z uśpieniem Patryka bo po kąpieli jest zawsze tak padnięty że przy mleku zasypia, ale czasem im dalej w noc tym gorzej
Ida, jak tam kochana się czujesz ? Mam nadzieje, że po nocce jest troszke lepiej, śle dużo słoneczko bo wtedy jakoś lepiej na duszy się robi

no i buziaki dla Ineczki z okazji jej dzisiejszego święta!!! :-):-):-)
ulisia, dla was też gratki suwaczkowe :-)
Patryk właśnie doskonali swoje umiejętności w raczkowaniu i wygląda przy tym tak pociesznie

A ja na dzisiaj planów nie mam, naszczęście pogoda ładna więc pewnie jakiś spacer będzie

miłej soboty wszystki życze i ide na śniadanko :-)