reklama

Październikowe Mamy 2010

"przeleciałam Was szybko"- cytując "klasyka",ale akurat Talibka zaczęła swoje akcje,więc znów jestem do tyłu...:(((
to tak szybko,co pamietam:
Elwirka- nie zdążyłam napisac wcześniej,ale ubranko do chrztu bardzo mi sie podobało,sliczny zestaw:).A teście...cóż,nie ty pierwsza i nie ostatnia,co masz taborety za teściów,nie mysl o nich,niech Ci nie popsują tego dnia- cieszcie się miłą ,kameralną imprezką w gronie tych,którym zależy na Was i Oliwce:).
Iduś,bidulko- no,tulam...I niech ta passa wreszcie u Ciebie minie...żeby znów świat zaczął uśmiechac sie do Ciebie ,a Ty do niego- serdecznie życzę i liczę,że szybko to nastąpi.Czekam cierpliwie:***
Paolcia,Roxi-zdrówka dla dzieciaczków
Mamaagusi- dobrze,że juz Ci lepiej:):***
Efa gratki zbolkowe dla Olka ,no i gratuluję męża- umie pokazać,że kocha:).
eee...nie wiem,co dalej miałam pisac,to może to wyslę wreszcie i doczytam,co się dzieje:)

reklama
Kasis faktycznie macie do przejechania kawał drogi.
Emiliab dziękuję za wyjaśnienie :-)

A tak z ciekawości gdzie jest Doris której partner miał dziś wybyć a Ona miała się z nami upijać do nieprzytomności ;-)
Gdzie jest Makuc? czyżby się godziła ze swoim D.?
CzarodziejkaM też miała być...(chyba znów problem z dostępem neta)
Efa wygoń męża z kompa !!!
Natolin już pewnie śpi, wspominała że idzie się położyć a tu listę trza zrobić, no ale Ona na urlopie to ktoś inny musi się tym zająć...
Rysia, Ida usprawiedliwione, bo wiadomo jaka sytuacja...
Alicja, Onesmile nas totalnie zaniedbują ;-)
Roxannka a Ciebie gdzie wchłonęło???
Happy, Aniawa, Paolcia, Elwirka przespanej nocki Wam życzę :-)
Zatem ja też zmywam się do łóżeczka, mąż mi wygrzewa ale śpi więc nici zwiecieczego ;-)

Ostatnia edycja:
Dziulus jutro czekam na fotke fury Leane i cudowny mąż, że za swoje pieniążki kupił cosik dziecku suuuuuuper
Roxanko my tez dostaliśmy w spadku i też duże jest że hoho i póki czeka aż się przeprowadzimy ;-)
Elwirka nie myśl o tym kogo nie będzie, tylko o tym kto będzie :-) i napewno będzie ssuper :-)
Paolcia dobranoc
Mamaagusi to Makuc na wygibasy się zapisała :-). Oj ja też pięknie tańczyłam i do lasawiaków mnie wybrali i co i daleko miałam nikt mnie nie woził i co ?? i jedna wielka doooooopa.......................Makuc miałam tak jak Ty też się zamykałam i dancowałam, albo jak nikogo w domu nie była m to MTV i tańczyłam ja laski na teledyskach hahah
Emiś oj no to super i aukcje wygrane :-) i pyszny obiadek no nic tylko pozazdrościć hehe ;-)

Kania, jestem jestem ale musiałam męża na chwile do kompa puścić ;-) Doriska nie ma bo się na jutrzejszy wyjazd szykuje, a makuc próbuje cosik odespać więc usprawiedliwione ... troszke :-p
a że Patryk wyjątkowe dziecie to oczywista oczywistość :-D zresztą jak wszystkie nasze dzieciaczki październikowe :biggrin2:

aniawa, życze żebyś nie miała powtórki z rozrywki i żebyś nocke jednak przespała :tak:

kasis,
trzymamy kciuki! :-)

Ja też się kieruje w strone łóżka powoli bo i tak latam co i raz do Patryka bo się bidulek budzi ciągle :-(

edit.

ooo sariska zawitała :*

Ostatnia edycja:
No,tak...jak ja WYJĄTKOWO jestem wieczorem,bo oglądałam z M siatkówke ,to tu pusto i głucho...całkiem,jak Roxi pisała...
No,to jeszcze Wam opisze 2 zdarzenia ,które dzis mnie rozśmieszyły.Wychodzilismy na spacerek wieczorny z Amelką,no i sąsiadka ją zaczęła zaczepiać,nazywac "Goloneczką".Dziecko sie rozpłakało,a my śmialiśmy sie,że sie obraziła,bo tak dba o linbie,a tu taka ksywka...ale sie przyjęła no i jest "goloneczka"...A jak juz szlismy w stronę parku,to naprzeciwko nas taki młody człowiek,na oko dwadziescia kilka lat,z wyglądu nawet dość miły- zatrzymał sie przy nas,zajrzał do wózka i pyta "Miłe jest?" .Zbaranieliśmy i żadne z nas nie wydusiło z siebie słowa.To ten znów"Miłe jest?" .No,to załapaliśmy,że pyta,czy nasze dziecko jest miłe.Przytakneliśmy,a tamten na to "to dobrze' i poszedł.Oboje z M. w szoku bylismy.A jeszcze m. myslał,że to jakis mój dawny znajomy z "Katów",ale ja sobie go nie przypomninam...no,śmiesznie było:))))

ja tez zaraz spadam spac. na rano zaplanowalam male prasowanko, sprzatnko. na 14h do pracy. w niedziele moja tesciowa przyjedzie i chyba jedziemy na basen wszyscy jak bedzie pogoda. wkurzam sie bo @L nie moze sie rozkrecic. dzis mialam wrazenie ze krew mi gluchnie a tu nic... nic juz z tego nie wiem..nerwy swoje robia chyba.

Happy i najważniejsze, ze miłe jest hehe ;-)

edit: I póki co ziejemy z M. z kawału jaki Paolcia zapodała na odpowiednimk wątku [...] a jak nie to ja mu zrobię, ale niech zdejmie rękę z domowfonu, bo jest k.....a 3 w nocy hahahah

Ostatnia edycja:
Witam się:-). Właśnie kończę kawę.

Ida,ulisia gratulacje suwaczkowe dla Was oraz dla Michalinki i Marcelka:-)

Kończę,bo Franek ciągnie mnie za spódnicę;-)

Miłego dnia!

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)
Dzis nocka spokojna- co prawda Amelka zasnęła po 22,ale wypiła wreszcie całą butlę(wciskałam jej "na raty",ale poszło) i cała nocka w łóżeczku przespana.Raz tylko wstac musiałam,ale oszukałam ją soczkiem takim gęstym przecierowym(nie chciało mi sie robić butli,taka zaspana byłam:zawstydzona/y:).A teraz jeszcze śpi:happy2:.
W sumie przez to,że wczoraj wieczorkiem zajrzałam,to nie mam za bardzo co pisać...chyba tylko życzenia złożyć:-):tak:
Ineczce

i Marcelkowi
Iduś,Ulisia-wszystkiego najnajnaj dla Waszych szkrabów i dla Was.:-):-):-):tak:
A,właśnie- co do Ulisi,to strrrasznie nas zaniedbuje,a nie wiem,czy nie całkiem zdradziła;-)- z tego,co pamietam,to pisała,że siedzi chyba na "Styczniówkach 2012" ,bo tam jej sis jest...ale całkiem pewna nie jestem,czy czegoś nie pokręciłam...
A jesli już przy tablicy jesteśmy,to pamiętacie Luty Małgoś?Była była i znikła....
:baffled:- a tak mniej więcej wygląda Amelka,jak robi swoją minę- tak wciąga mocno dolną wargę,że z buzi robi jej sie takie coś "^^"- trudno to opisać,zdjęcia też nie udało mi się zrobić,ale "ziejemy" z tego nieustannie:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry