Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LADYGAB ja miałam dzsiaj tyle palnów i nic poza wymarszem do sklepu, nie zrobilam, więc i tak jestes mistrzem ogarnięcia, bo przecież nie jedno ale dwójke dzieci masz w domu;-)
A ja wstalam (a wlasciwie zostalam obudzona) 20 min temu. Laure wlasnie nakarmilam i zaraz klade ja spac. Ciekawe ile czasu minie zanim zasnie. Maz robi kolację (jajecznicę z pieczarkami). A znacie może jakieś fajne przepisy z wykorzystaniem melona? Wczoraj kupiliśmy i jakoś nam nie pasi.
Ach i jeszcze muszę skończyć galaretkę robić. Miałam upiec babeczki, ale skończyło się na upieczeniu szynki.
Już chyba dzisiaj nie będę miała siły na komputer także żegnam się z Wami. Do jutra.
witam oli wykapana i spi makuc narazie jest ok paola zdrowka.to sie mąż postarał sarisa włsńie tego sie boje że za szybko wrocilam ale niechcialam na glowie siedziec ma dwojke dzieciakow i jeszcze my ika miłego świetowania
Makuc tak sobie własnie myślałam, że to sweterek :-) E-lona do melona najlepsza szynka parmeńska. kroisz go na pół, a potem te połówki na kilka kawałków ok 2-3 cm i potem owijasz go szyneczka parmeńska i tak sobie wcinasz. Przepyszna przekąska ahhh juz mi ślinka cieknie .............. Elwirka to trzymam kciuki, zeby jednak zrozumiał i zeby juz dobrze u Was było. Ika to bafcie się dobrze.
Padam na twarz umęczona piekielnym i kapiącym katarem! To mnie córka urządziła!! Dziś już pewnie nic nie skleję, więc życzę udanego wieczorku Wam dziewczęta, a Wszystkim stosunkowym gorącej nocy ;-) do juterka!