reklama

Październikowe Mamy 2010

LADYGAB jak takie kurduplaste i czerwone to faraonki - typowe paskudztwa domowe :/ na wytępienie ich to raczej nie perfumy ale jakieś cuś specjalnego by się przydało. Przeszukaj szafki, zakamarki w domu itp. co by ich "żródło" znaleźć bo one tak jak karaluchy są niestety...

reklama
Mała_mi, Kroma synowi wyjaśniać nie ma co, bo na szczęście był ze mną i tego nie słyszał chyba, a nawet jak coś słyszał to i tak nie zrozumiał. A moja matka teraz będzie latać i ciągle chcieć coś mu dawać, żeby pokazać się w lepszym świetle po tej akcji z psem. Wczoraj mu lizaka przyniosła.

Sarisa mogę wrzucić. Wart grzebania, bo łatwy w wykonaniu i nie trzeba piec. A poza tym chyba smaczny, bo ja ser lubię, galaretki i owoce też :)
C.D.N.
To ja poproszę :-) bardzo uwielbiam to samo co i Ty......
A akcja odnośnie z psem i po tescie rzuconym do synka to stwierdzam, ze twoja matka jest walnieta, bo wiadomo, ze pies moze nawet nieswiadomie dziecku krzywde zrobic i powinno się na dziecko patrzeć a nie jeszcze ochrzaniać , że sie psa kopie(mimo, że się go nie kopie!!! wrrr) A i jesli psisko samo skacze po dziecku to na bank jest rozpuszczony :-(. Tulam

No i chyba faktycznie tej opcji w skrzynce nie ma , bo przepatrzylam wszystko tylko taka jednorazowa jak happy pisala jest.

Mareczku, Happy kochane jest opcja wysłane. Bo tez sie zastanawiałam jak to zrobic itp itd. I wiem, ze mi sie udało tylko jak ?? chyba dałam edycje folderów- dodałam wysłane i tam na dole w dodatkowych opcjach zaznaczyłam, żeby zapisało kopię w skrzynce nadawczej. spróbujcie i dajcei mi znać czy ok?? jak nie to będę dalej wymyślać jak się stało, że mam folder wiadomości wysłane??

Ladygabw Praktikerze(na bank przy kasach) chyba nawet w super makketach są takie zielne płytki ( w kratke i wśrodku białe coś) i to jest rewleacja na mrówki polozysz na balkonie i do domu na bank nie wejdą (jedynie zagrożenie, żeby dziewczynki nie braly??).
Makuc a mi ten link sie nie otworzył z grupona. Weź opisz gdzie jedziecie i co robić będziecie......A wiem jak ktoś zapytał czy pochwaliłaś D. to sobie pomyślałam, ze na bank Foch był i teraz to codziennie bedą gary umyte ;-)
Mała mi dołączyliśmy do Emiś i Mamaugsi ;-)

niewiem co jeszcze???

edit. A juz wiem. Ziałam z tesciówk Twojej Mareczku hahahahah plakała Ci do sluchawki.............ale ten Twoj J jest beznadziejny, przecież kurcze mógł to dla siebie zachować (a nie jej mówić- oni to żyją w jakimś tajnym donosicielskim związku. mówią sobie o rzeczach nieważnych i potem Mikiemu się dostaje niepotrzebnie ehh)!! A ja uważam, że teściówka mogła Ci powiedzieć, że maly się przewrócił i by sprawy nie było. I to by było najleopsze zachwanie, a co ona chciała ukryć?? Przecież wiadomo, że Miki Ci wszystko powie oczywiście przy tym nie skarżąc przecież to normalne zachowanie dziecka. Ps. a Ty się postukaj po główce a nie diete chciej iść z waga 55kg jeszcze się odchudzać - to jest myśl hehe

Ostatnia edycja:
a mnie się strasznie kręci w głowie, nie wiem czy nie od tej duchoty.... :( dziecko zasnęło u nas na łóżku a ja nawet nie mam siły go przenieść do łóżeczka..

Sarisa przepis już wrzucony. A co do matki i psa to się zgadzam. Mimo, że to nie jest duży pies, ale raczej z tych wrednych (mieszaniec teriera z czymś). No i rozpieszczony. Raz mu pozwalają na coś, innym razem nie, np. jak jest błoto to skakać nie może, ale jak sucho to jest ok.

Mała_mi może połóż się. Albo stań przed otwartą lodówką ;P. Mnie jest duszno, a co dopiero w dużym mieście.

Malami albo chlodny prysznic?? albo oklad z zimnej pieluszki na kark sobie połóż i powinno być Ci lepiej :-)

edit: bo Zuzek maruder wstał , a marudzi co nie miara. jedzenie jest be, siedzenie jest bee, wszystko jest bee i tak malo spi buuuu

A i jeszcze zapomniałąm dodać, że na końcu była groźba/ostrzeżenie: "jak tak to inaczej to załatwimy".

Kroma znajdź drogę mrówek i jakimś preparatem je potraktuj, bo nie wiem czy perfumy coś dadzą. Najwyżej będziesz miała pachnące mrówki.

To Laydygab ma te mrówki :)

Czyli upały u was, więc też mokro ale w inny sposób. A mój Arek ryczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry