Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leżał między mną a mężem więc myśleliśmy że nie ma szans żeby coś mu się stało i niestety obydwoje przysneliśmy :-( a Ptysiek chciał zejść z łóżka w naszych nogach ... zerwaliśmy się z łózka jak usłyszeliśmy huk i płacz, ten odgłos do tej pory mam w głowie
Ogólnie chyba nic mu nie jest, troszke miał czerwone czoło w jednym miejscu, więc przyłożyliśmy mu zimną łyżke, szybko przestał płakać i wogóle jest pogodny, ale i tak troche się martwie :-( Nie wiem czy jechać do lekarza, żeby go ktoś zobaczył ?
hahaha nieźle to ujełaśRoxi, jak tam Twój humor "psychotropowy"?
u mnie ok, tylko raz na jakiś czas mnie cosik dopada, szczególnie jak Patryk daje czadu to aż mi dym uszami wychodzi 

a tak to jest luzzzik
;-):-)
a z tą pralką to niezłą miałaś przygode, oj wściekłabym się 
no i pochwal się kolczykami Oliwki :-) Mam nadzieje, że miło spędziłaś z mężem wczorajszy wieczór ;-) Co ja czytam, przez sen dzwonisz do ludzi
no to u mnie aż takich jazd nie ma, kiedyś tylko po pijaku tak robiłam, a następnego dnia wstyd był 
A fotka w avatarku to moja ulubiona z tych co ostatnio wstawiłaś, Leane jest taka słodziutką z tą spineczką we włosach :-)
No i udanej imprezki urodzinowej :-)
Patrykowi tylko czasem tam coś znajde godnego uwagi np. jego pierwsze śpioszki :-)
Spokojnej podróży!

Posiedzieliśmy do późna przy piwku i było naprawde fajnie :-) A dzisiaj do teściowej na obiad i jeśli pogoda nagle się nie zmieni to pewnie na jakiś spacer nad wisłe się wybierzemy 
Operatora nie zmienię,bo mam za darmo i mimo że zaczyna mnie już wnerwiać to wszystko to musze się uzbroić w cierpliwość i jakoś to przeczekać.Nawet nie wiem czy mi wyśle posta i czy będe mogła sprawdzić czy został wysłany.
Ale trudno.Jestem z Wami myślami,mimo że nie bardzo wiem co się u was wszystkich teraz działa,ile mamy ząbków,jakie nowe umiejętności,kto choruje,kto wyzdrowiał,u kogo super,a kogo wprost przeciwnie.Bardzo mi przykro z tego powodu.