Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
? super!
małżowi udało sie załatwić sobie na dzisiaj wolne więc będziemy mieli prawdziwy romantyczny wieczór z czego sie baaardzo ciesze
no ale minus też sie przypałętał: nastepnym razem przyjedzie do nas dopiero 14.08 :-( dwa tyg bez małża :-( ehh...na razie o tym nie myśle, ide pielęgnować mojego skacowanego ślubnego 

ja sie chętnie dołącze i też coś kupie 

! Isia przesypia grzecznie całą noc, jedynie smoczkowy alarm sie niekiedy załącza ;-) u roczniaka cyc w dziubie na okrągło na zmiane z kciukiem. Ta półtoraroczna dziewczynka wszędzie chodziła z butlą. No i co chwila wołała "na rączki" obie mamy na przemian tak narzekały na swoje dzieci że nie mają na nic czasu, że mężowie kompletnie nic przy dzieciach nie robią, że dzieci na nich uwieszone, ze uspianie trwa wieki itp. aż mi głupio było bo nie miałam za bardzo na co namarudzić. wiadomo większość ich problemów to kwestia wychowania itp ale teraz widze że ten cały trud jaki włożyłam w Isie odnosi ogromny, pozytywny skutek. Odnośnie jedzenia jak im powiedziałam ze Iś je jogurty naturalne to wybałuszyły na mnie oczy z tekstem: "jogurty w tym wieku? przecież one mają te kultury bakterii, przecież nie wolno im dzieciom podawać!" zbaraniałam. Spytałam więc dlaczego nie wolno, przecież trzeba brzuszek uczyć trawić mleko krowie, a powinniśmy przyzwyczajać go małymi kroczkami, czy może lekarz im sam odradził jogurty i produkty mleczne? a one że nie ale przecież"nie wolno i już" :/ świetnie podejście. Ten roczniak cały czas na mleku, kaszkach i słoiczkowych obiadkach, bo mama "sama jeszcze boi sie mu gotowac, bo to jeszcze za wczesnie na normalne jedzenie"
no i oczywiście narzekały strasznie na to że pierwszego dnia wesela nie mogły sie pobawić bo o 20.00 maluchy zaczeły płakać i marudzić ze zmęczenia, ze dzieci im całą młodość zabierają itp
naprawde poczułam sie jak z innej planety :/