DZIULKA78
uzalezniona od BB
hejka z rana. no wiec wczoraj burze trwaly do polnocy niemalze. ale w miare lagodnie. nocka przespana do 8.20, ale ku chwle ojczyzny wstal moj malz coby nakarmic glizdusia.
HAPPY ja nad mloda panuje w miare i jak mi wstaje to jej zabieram lapki zeby sie nie podpierala i mowie stanowczo NIE. kapituluje po drugim razie, albo daje jej do lapki jakiegos miska czy cus co by ja zajelo. ewentualnie lapie za dupsko i przywracam do pozycji poziomej mimo protestu.
ALICJA sesja foto widzialam na FB -super
)) fotka z biedronka niesamowita
masz racje-jak maz wroci to ma bcy dla was a nie 1000 innych ludzi ktorzy akurat maja cos do niego.
NAT- moze ty sie przejdz do jakiegos psychologa -wiesz o czy mowie. twoj stan moralny mnie zdenia niepokoi....
CZARODZIEJKA- sratytaty, ty sie tu nie tlumacz bo jap rzez mojego lapka czulam z twojego posta %%%%%%%%
)))))))))))))
KASIULA- gratusie dla PAFFFFCIA
))))))
zaraz musze odmrozic jakies miesko na obiad i do tego kalafiorka. a na jutro zrobie chyba pieczen jakas coby tesciowa nas nie molestowala smakami naturalnymi zarcia- sie znaczy wogole bez soli, przypraw bleeeeeeeeee. najsmieszniejsze jest to ze u mnie pozera wszystko nawet jak przesolone i doprawione ze gebe wypala.jej facet wloskich korzeni tez lubi zarcie przyprawione a ta serwuje ciagle naturalne, dietetyczne i bio.
ide pokazac dziecku album ze zdjeciami bo w koncu skonczylam opisywac
)) klasyczny album ale komentarze kredkami robilam zeby bylo bardziej dzieckowo
))
HAPPY ja nad mloda panuje w miare i jak mi wstaje to jej zabieram lapki zeby sie nie podpierala i mowie stanowczo NIE. kapituluje po drugim razie, albo daje jej do lapki jakiegos miska czy cus co by ja zajelo. ewentualnie lapie za dupsko i przywracam do pozycji poziomej mimo protestu.
ALICJA sesja foto widzialam na FB -super
masz racje-jak maz wroci to ma bcy dla was a nie 1000 innych ludzi ktorzy akurat maja cos do niego.
NAT- moze ty sie przejdz do jakiegos psychologa -wiesz o czy mowie. twoj stan moralny mnie zdenia niepokoi....
CZARODZIEJKA- sratytaty, ty sie tu nie tlumacz bo jap rzez mojego lapka czulam z twojego posta %%%%%%%%
KASIULA- gratusie dla PAFFFFCIA
zaraz musze odmrozic jakies miesko na obiad i do tego kalafiorka. a na jutro zrobie chyba pieczen jakas coby tesciowa nas nie molestowala smakami naturalnymi zarcia- sie znaczy wogole bez soli, przypraw bleeeeeeeeee. najsmieszniejsze jest to ze u mnie pozera wszystko nawet jak przesolone i doprawione ze gebe wypala.jej facet wloskich korzeni tez lubi zarcie przyprawione a ta serwuje ciagle naturalne, dietetyczne i bio.
ide pokazac dziecku album ze zdjeciami bo w koncu skonczylam opisywac

a jak dzisiaj ręka ? z przebijaniem bąbli nie pomoge bo się nie znam i nie wiem czy bym dała sobie przebić 
mój to raczej tak tradycyjnie kotleciki, ziemniaczki i brokuły ;-) ale za to eksperymentuje z przyprawami i robi pyszne dipy do tego :-) pękałam wczoraj z przejedzenia 
no i jeszcze raz gratuluje pomysłowości
a plac zabaw to u nas już od dobrych kilku miesięcy grany, najpierw jako obserwator a teraz już jako pełnoprawny uczestnik zabaw ;-)