ELWIRKA 25
Mamuśka
happyno to wspolczuje ale jakos ci sie uda trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasem jest tak że cudnie sie sama bawi, ja nie istnieje, a czasem łazi za mną wszedzie zalewa sie łzami bo odeszłam na 2 metry 
z tym że ja to jestem dość bezpośrednia i ostatnio jak byli u nas koledzy M. i coś tam na kompie robili to nie czekając na M, (bo bym sie nie doczekała
) sama ich po prostu wyprosiłam tekstem: jeśli teraz sie nade mną zlitujecie i wyjdziecie to bedę mogła pospać całe 6 godzin no chyba że M. obieca że z rana to on zajmie sie Isią to nie ma problemu
wtedy małż od razu wyleciał z tekstem: no to co chłopaki, widzimy sie jutro, bo wiecie późno już sie zrobiło
i wszyscy z uśmiechami sie pożegnaliśmy :-)
a teraz czapka zawsze jest na główce 
)
Chyba Patryk ma jakiś budzik pod poduszką bo codziennie o tej samej godzinie wstaje
Tyle że dzis całą noc spał sam w łóżeczku :-) Pobudek na smoka było duuużo więc i tak się nie wyspałam
Jeszcze rano mnie pogryzł bo miałam na piżamie obrazek z kotkami a on taaaaak bardzo kocha kotki 

Muszę się wziąć za jakąś robotę bo inaczej zasnę...
Nie pozwoli sobie ubrać a jak już się jakimś cudem uda mu ubrać buciki to od razu ściąga.
Gratki zębolkowe!
ale doszłam do wniosku że jak w takim nie chce siedzieć to w kojcu też nie będzie chciał i bawi się na dywanie