reklama

Październikowe Mamy 2010

Justyna właśnie wywaliła wszystko z szuflady od swojego łóżeczka i wlazła do niej. W marynarza na statku się bawi czy co? Rano weszła do kanapy jak M. ścielił łóżko... I się cieszy jak wariatka :-D

Czarodziejka, tak sobie myślę że to chyba nie był najlepszy dzień dla Was - dobrze ze już się kończy. Życzę aby jutro było cudowne :*

reklama
Ja też się delektuję ciszą :-)

Mój mąż właśnie przyjechał z apteki. Kupił mi moje tabletki anty ale jakieś dziwne bo w jakimś innym opakowaniu, zaglądam do środka a tam dni tygodnia w jakiś obcym języku (włoskim???) :szok::baffled::szok::baffled: No to teraz napewno coś pomylę, zapomnę tabletki i nawet nie będę wiedziała kiedy :baffled:

a ja do 21.30 mam lekcje. dodatkowo z D. poza (pojedyńczymi wyrazami) nawet dzisiaj nie rozmawiałam, bo ciągle zajęty i cyt. "mam mu nie przeszkadzac i nie trajkotać" :wściekła/y: nie to nie. łaski bzzzz.... ech to sie wyżaliłam. Spadam dalej germanizować.

Dzień dobiegł końca, Łukasz śpi. Ja chyba wezmę prysznic i poczekam aż G. wróci z pracy, będzie coś po 22.
makuc a czym D. był tak zajęty? Dalej mgr pisze?
dobranocka a mój G. takiego samego słowa używa co Twój M.:-)
mila84 to trzymam kciuki żebyś nic nie poplątała w zażywaniu tabsów.
efa szkoda że z tarczycą nadal nie jest dobrze.
roxannka a jak Wam poszło dziś z usypianiem Ptysia na wieczór?
Może padł szybko przez swój gorszy dzień?

witam.mój mały też już zasnął.ostatnio jakoś zasypia ok.16 i spi sobie do ok.18 a pózniej ok.21lub 21.30 sam zasypia tylko muszę się koło niego położyć.
pozdrawiam wszystkich:-)

Czarodziejka biedny Krzyś. Emoticon__Hug_by_KuroiRaine.gif
Mała_mi łap naleśniora.
nalesnik_banan.jpg

Kroma
a jakiego proszku użyłaś? ;-)
Dobranocka gratuluję chłopaka. Obsługa nie jest trudna. Ja tak samo byłam przerażona jak się dowiedziałam, że dziewczynkę będę mieć. I świetnie, że z łożyskiem w porządku. Jak Ci idzie jedzenie malin?
Dziulka zapomniałam Ci napisać. Z tymi suwaczkami to nie tak jak myślisz. :-p
Alicja a gdzie te zdjęcia, które miałaś wysłać? Zaginęły w matrixie? ;-)
Efa szkoda, że jednak z tarczycą nie jest tak jak na to badanie wcześniejsze wskazywało. Emoticon__Hug_by_KuroiRaine.gif
Mamaagusi współczuję. Emoticon__Hug_by_KuroiRaine.gif
Roxi gratuluje kulinarnego zupowego debiutu. Z jakiego przepisu gotowałaś?
Doris dobrze, że z Doriankiem już lepiej.
Natolin, Mila suwaczkowe gratulacje.
Elwirka bałagan nie zając. Odpocznij sobie.
Mila a jakie masz te tabletki?
Appositamente per voi
Lunedi - poniedziałek
Martedi - wtorek
Mercoledi - środa
Giovedi - czwartek
Venerdi - piątek
Sabato - sobota
Domenica - niedziela
Makuc to może nagraj Twojemu e-booka z tym co masz mu do powiedzenia i niech odsłucha później. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry