Kania78
...
CzarodziejkaM super prezencik, naprawdę aż łezka mi się w oku zakręciła, w ogóle dziś to jakiś taki dzień pod znakiem łez się zapowiada... szkoda że ja nie mam tak dobrych stosunków z moimi rodzicami.
Rysia nie maluj się, ja też jeszcze w nocnym wdzianku i pewnie się przebiorę jak skończę pracę :-)
Makuc bo za mało je i mu się na zapaś odkłada, Tobie to może się poodkładaĆ CHUDZINKO.
Roxannka Ty i brzuszek hahah udało Ci się mnie rozbawić na chwilkę.
Sarisa szkoda że nie ma wolnych miejsc w tym czasie ale wierzę że się Wam uda coś znaleźć.
Mila oby branie tabsów nie było dla Ciebie kłopotliwe :-) u Nas też jest zabawa smoczkiem do butelki ale jak się jej chce pić to weźmie i się napije sama.
Rysia nie maluj się, ja też jeszcze w nocnym wdzianku i pewnie się przebiorę jak skończę pracę :-)
Makuc bo za mało je i mu się na zapaś odkłada, Tobie to może się poodkładaĆ CHUDZINKO.
Roxannka Ty i brzuszek hahah udało Ci się mnie rozbawić na chwilkę.
Sarisa szkoda że nie ma wolnych miejsc w tym czasie ale wierzę że się Wam uda coś znaleźć.
Mila oby branie tabsów nie było dla Ciebie kłopotliwe :-) u Nas też jest zabawa smoczkiem do butelki ale jak się jej chce pić to weźmie i się napije sama.
Ostatnia edycja:
dobrze że się to tylko tak skończyło...
Daje mu tak nieraz butelkę z herbatką to zamiast pić bawi się smoczkiem i pryska herbatą na prawo i lewo :-) Już widzę jakby wyglądał po samodzielnym piciu mleka 
przecież na chłopski rozum właśnie tak to będzie działać - organizm przyzwyczajony do większych jedzeniowych dawek w momencie nagłego ich ograniczenia najzwyczajniej robi sobie zapasy....
a ja ostatnimi czasy nizależnie od tego czy jem więcej czy mniej to i tak tyle samo na wadze widzę
) też sobie karteczki pisaliśmy, a ja małżowi pisałam różne rzeczy na ścianach jego pokoju tak że nie było widac od razu i dopiero po jakimś czasie odkrywał gdzieś kolejny wpis, a to za zasłonką a to za moim zdjęciem...
o nie nie nie to nie wchodzi w gre, trzeba wymyśleć jakiś inny sposób 
miłego dzionka zycze :*
a jak powiem: "powiedz mi coś miłego" to zawsze, zawsze odpowiedź brzmi "kocham Cie" "ale powiedz mi coś innego, no wysil sie" "kocham Cie bardzo"