reklama

Październikowe Mamy 2010

Napiszę tylko tyle że u mnie podobnie jak u kani dzisiaj coś humoru nie ma, smutno mi i w ogóle do duszy.
Idę mężowi podać obiad przed jego wyjściem do pracy, zrobiłam dzisiaj klopsiki.

reklama
laski poszłam po sukienkę w tym stanie po upojeniu tabletkami i kupiłam o dziw, i nawet mi się podoba, w końcu mogę iść na wesele. A jeszcze dostałam stażowe z UP, więc miałam za co, w końcu mam coś porządnego na kilka imprez, a te co już się nie mieszczę, chyba sprzedam, szkoda ich, raz założone, ale figura już inna i nie będę miała już okazji ich ponosić, wystawię na allegro.

Jutro mam znajomych z Litwy, posprzątałam i jeszcze muszę podłogi pomyć i pościel wyprasować

Kania- nawet dopłacają mi 700 zł :-)

mała mi- witaj w klubie smutasów, a prawo mamy do wszystkiego i do radości i do smutku, więc się dzisiaj posmucimy, chociaż ja po zakupach poprawiłam sobie humor.

Mój Arek biedak jeden zjadł teraz dopiero butlę od rana i troszkę mojego gulaszu, a teraz wspina się po żyrafie.

Ostatnia edycja:
kroma pochwal sie koniecznie :-) :tak:

mała mi tulam mocno mocno, co sie dzieje Misiu?

kania na pewno ciężko Ci to wszystko pogodzić ze soba więc nie dziwie sie ze zestresowana chodzisz :-( tulam, tulam, tulam

mała mi, kania może pojawi sie uśmiech ;-) ?

f7a18448b36ba1744c3f3fd133623855.jpg

alicja chomiczek słodki. Lubiłam chomiki swego czasu bo je miałam :)
Mój nastrój spowodowany jest tym że czuję się trochę samotnie :(

kroma to ja też czekam na fotkę zdjęcia i dobrze że poszłaś na zakupy, one zawsze poprawiają humor :)

G. już w pracy. Łukasz teraz drzemie sobie a ja może poczytam jakąś gazetę w ramach relaksu, bo na BB o tej porze cicho zawsze :)

halo jest ktos?? wybyłam do parku i byłam taka podekscytowana hustwaki, karuzela, zjezdzalnia Zuzek w siódmym niebie............ nawet spotkałyśmy chlopca który urodził się dokładnie 19 października. Niestety przez moją nieuwagę mała upadła i już sama niewiem czy na plecki czy na brzuszek (trzymała się mnie 1 rączką a 2 zjeżdzalni i nóżka się zachwiała i bam było :-()w sumie bardziej się przestraszyła niż jej się coś stało co jednak nie zmienia faktu, że dopuściłam do tego że upadała. Jestem taka nieodpowiedzialna :-( bo mi się wydaje, że Zuzu jest taka silna i da sobie radę jednak jak bardzo się myliłam i teraz jest mi smutno :-(
Kroma bo ja wcześniej zapomniałam zdrówka dla Areczka. Chwal sie suknią i takiej to dobrze ;-) chodzi na szkolenia i jej płacą jeszcze fajnie. I buziaczek na poprawę humorku
Mała mi a Ty czemu się smutasz??

edit: Roxanka, Rysia zmieniły avka i nie mogę się przyzwyczaić holender ja to jestem wzrokowiec jak ktoś zmieni to potem się tydzień albo i dłużej muszę przyzwyczajać ;-)

Ostatnia edycja:
Helou! Dzisiaj jestem jakaś wypluta. Obudziłam się po 5.00 i próbowałam zasnąć, ale o 7.00 miałam już dość leżenia i wstałam. Laura właśnie zasypia i ja mam ochotę zrobić to samo.
Sarisa Ty sobie nie wmawiaj, że jesteś nieodpowiedzialna. Pewne rzeczy są nieuniknione. Przecież nie będziesz Zuzi całe życie pod kloszem trzymać.
Mała_mi samotna przez G. czy z innego powodu?
Kroma super, że udało Ci się kupić kiecę. A Arusiowi zdrówka życzę.
Kania, Mała_mi poprawy hoomorku życzę.
Kania współczuję nocki.
Sarisa przecież wiele osób nie ogłasza się w necie i można znaleźć coś na miejscu. Ja byłam w Rewie, a to blisko Trójmiasta. A jak tam opalanie?
Mała_mi Ty chyba chcesz nauczyć Łukaszka pić przez słomkę. Ja ostatnio dałam Laurze i powstał obieg zamknięty. Zaciągała i potem wylatywało jej z buzi i tak w kółko. Chyba połowa wody wylądowała na mnie i na śliniaku, ale wypić też jej się coś udało. Ostatnio kupiłam jej bidon, ale jeszcze nie odpakowałam.
Czarodziejka super niespodzianka.
Suwaczkowe gratki dla Idy i Ulisi maluchów.
No i tyle dam radę napisać.

No to MAQC łaskawie doopkę ruszyła i na ponad 3h spacer z Aliczkiem wybyła. Teraz zjadłam megawypasionty obiad skladający się z kaszy mannej na mleku i powideł śliwkowych [ D. dalej w pracy :confused2:] i moge z czystym sumieniem na BB zasiąść. Aliczka dostała 4 nowe książeczki [w kerfurze, aż 2.99 kosztowały] więc cisza w domu nastała :laugh2::happy::happy::laugh2::rofl2:

na łoneczku sie nie opaliłaś jeszcze :-D ? trza o jakąś plaże nudystów zahaczyć :-p
:laugh2::laugh2::laugh2: Alicja na prezydenta BB. Padłam. I...zaraz w necie plaży nudystów w pobliży lbn poszukam :-p;-)
acha ALICJA u Was przy Twojej prośbie "powiedz mi coś miłego" odpowiedź "Kocham Cię" brzmi a u nas D. na moją taka samą prośbę najzwyczajniej "coś miłego" z glupim wyrazem twarzy odpowiada i temat za skończony uważa :sorry:
MAŁA_MI oby dołek szybko zakopany został! KANIA i Ty też dzisiaj humor średnio fajny masz :confused::-( tulam, buziakuje was obie :*
KROMA 700zł? nie no gdzie się na takie szkolenia zapisac można? tez chce sie czegoś nauczyć i jeszcze pieniądze za to dostać :laugh2: no i gratki udanych zakupów. Pochwalisz sie na modowym? o doczytalam, że się pochwalisz :-p w takim razie czekam z niecierpliwościa na zdjęcie.
SARISKA :-(:-(:-( nie obwiniaj się. nie da się wszystkiego przewidzieć... buu nie lubię jak smutasz. Zuzek pewnie nawet nie odczuła upadku a Ty się zamartwiasz... :***** odnośnie avatarków to ja też się przyzwyczaić nie mogę. Teraz przynamniej wiem jak to było jak mój sie średnio do 2h zmieniał ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
jejku co wy dzisiaj tak mało piszecie. babcia poszła z Agą na spacer a ja tu usiadłam i prawie nic do czytania nie ma... a ja właśnie zaczynam się uczyć szydełkować:-D ciekawe co mi z tego wyjdzie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry