No to MAQC łaskawie doopkę ruszyła i na ponad 3h spacer z Aliczkiem wybyła. Teraz zjadłam megawypasionty obiad skladający się z kaszy mannej na mleku i powideł śliwkowych [ D. dalej w pracy

] i moge z czystym sumieniem na BB zasiąść. Aliczka dostała 4 nowe książeczki [w kerfurze, aż 2.99 kosztowały] więc cisza w domu nastała

na łoneczku sie nie opaliłaś jeszcze

? trza o jakąś plaże nudystów zahaczyć

Alicja na prezydenta BB. Padłam. I...zaraz w necie plaży nudystów w pobliży lbn poszukam

;-)
acha
ALICJA u Was przy Twojej prośbie "powiedz mi coś miłego" odpowiedź "Kocham Cię" brzmi a u nas D. na moją taka samą prośbę najzwyczajniej "coś miłego" z glupim wyrazem twarzy odpowiada i temat za skończony uważa
MAŁA_MI oby dołek szybko zakopany został!
KANIA i Ty też dzisiaj humor średnio fajny masz

:-( tulam, buziakuje was obie :*
KROMA 700zł? nie no gdzie się na takie szkolenia zapisac można? tez chce sie czegoś nauczyć i jeszcze pieniądze za to dostać

no i gratki udanych zakupów. Pochwalisz sie na modowym? o doczytalam, że się pochwalisz

w takim razie czekam z niecierpliwościa na zdjęcie.
SARISKA :-(:-

-( nie obwiniaj się. nie da się wszystkiego przewidzieć... buu nie lubię jak smutasz. Zuzek pewnie nawet nie odczuła upadku a Ty się zamartwiasz... :***** odnośnie avatarków to ja też się przyzwyczaić nie mogę. Teraz przynamniej wiem jak to było jak mój sie średnio do 2h zmieniał ;-)