Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja za to umiem i bardzo lubie na drutach robić. takie z nas odjazdowe babcie 
dziś sie zgodziłam na wizyte u lekarza w czwa a przecież w czw na cały dzień wybywamy z M. na zamki
ehh kupie sobie coś na pamięć, tylko co? wiem! desperadosa
pójde jutro i przeniose na pt....
no to mamaagusi odlotowa babcia jest
a Ty makucinku nie chcesz sie dołączyć? jak nie szydełkowanie czy robienie na drutach to wiesz są jeszcze inne babcine specjalizacje: cerowanie skarpetek, robienie herbaty, pieczenie ciastków 
3 h na spacerku wow :-) i jaki wypasiony obiadek :-) dziś nie uczysz???Dobranocka gratuluję chłopaka. Obsługa nie jest trudna. Ja tak samo byłam przerażona jak się dowiedziałam, że dziewczynkę będę mieć. I świetnie, że z łożyskiem w porządku. Jak Ci idzie jedzenie malin?

Ona domaga się uwagi, w ten sposób wyciągając mi kable, ściągając słuchawki z uszu czy marudząc przy moich nogach, odchodzę zabawiam jak jestem przy niej bawi się ładnie, ja do kompa a Ona już przy mnie. I mnie jest przykro bo przecież mówię raz, drugi, trzeci nie wolno brać tego, tamtego a Ona tym bardziej to lekceważy i stąd ciśnienie i już podniosę głoś że Nie wolno! Albo Nie ruszaj ! wezmę położę na łóżko, mówię tłumaczę ale śmieje mi się wtedy w twarz...
Powiedzcie co ja mam w takiej sytuacji robić?
Współczuję :*

a dlaczego nie podjadasz wieczorami w tygodniu, ja to jak nie mam nic do chrupania to chora jestem
dobrze że dzisiaj mąż słonecznika kupił :-)

mi też czasem zakupy poprawiają humor, pod warunkiem że znajde coś super, wyglądam w tym ok i że mam na to kase
bo inaczej można wrócić do domu z jeszcze większym dołem
no i czekam na fotki tej kreacji ;-)

to ja wybieram cerowanie skarpetekmasakra na pamięć, na kojarzenie też potrzebujeno to mamaagusi odlotowa babcia jest
![]()
a Ty makucinku nie chcesz sie dołączyć? jak nie szydełkowanie czy robienie na drutach to wiesz są jeszcze inne babcine specjalizacje: cerowanie skarpetek, robienie herbaty, pieczenie ciastków
![]()
dzisiaj wolne. uff. a do obiadku własnie sobie rodzynki przegryzam. Full wypas dosłownieMakuc Twój to ma odpowiedź całkiem "miłą"3 h na spacerku wow :-) i jaki wypasiony obiadek :-) dziś nie uczysz???