Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie ma to jak wszędobylska Aliczka i brak czasu na cokolwiek
;-)
spoczywa na Tobie ogormna odpowiedzialnośc z tego wniosek ;-)
ale u nas podobnie:angolskie są i to w ilościach nadmiernych a tych co mnie interesuja oczywiście ni widu, ni słychu
a z Amelki mała terrorystka i rozbójnik rośnie
soczki wyrywac? nu, nu, nu. I Aliczka tez się smieje jak mówię, że czegoś jej robic nie wolno. Wczoraj zaczęła zaslonami się bawić, więc ja standarodow swoje "Alicja nie wolno, zostawa prosze, chodź masz tu misia" uskuteczniłam a ta zapodała mi wzrok mordercy, później uśmiech i dalej swoje.... ech te dzieciaczki.

przede wszystkim gratki dla IDUSI (która już mnie nie kocha :-( ) i jej córci Ineczki :-*****
jestem w Kazimierzu. dzięki, że pytacie :-*

a do D. to widze dociera tylko jak dużymi literami się do niego powie
oj cieżka sprawa z tą meską rasą ;-)

chcę iść na spacer,ale jakoś się zebrac w sobie nie mogę.NIe ubrana,nie umalowana,nie uczesana i tak się krzątam i sprzątam to czego wczoraj nie zdążyłam jak jeszcze mamcia była.Kocham bardzo ta moją mamę wiecie...?NIe zawsze tak było dobrze między nami,ciesze się że czas nam pozwolił zbliżyc się do siebie i przekonać się jakie potrafią być fantastyczne relację matki z córką.W niedzielę wysłała do mnie swojego męża z krokietami i bigosem,a w siatce dodatkowo była mała koperta z napisem KOcham Cię...a w kopercie mała zawieszka na łańcuszek w kształcie serduszka.:-)Urocze...