Hej!
Ja standardowo wstałam o 6ej
I całą noc spałąm z Patrykiem bo obudziła się od razu jak tylko się położyłam i musiałąm go wziąć do siebie
A rano mnie obudził wciskając mi palce do buzi :-)
Co do związków to my poznaliśmy się w 2003 roku czyli 8 lat temu :-) A po ślubie jestesmy prawie 2 lata :-) No i bez kryzysów się nie obyło. I bez rozstań
Bo ciągle sie rozstawaliśmy a potem się schodzilismy i tak w kółko. No a teraz po ślubie jest to samo tyle że się nie rozstajemy
Mamaagusi, Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska wszyskiego naj naj naj dla Waszych szkrabów!!! :-)
happy wow! Ale miałaś sen
Biorąc pod uwagę że sny się czyta na odwrót to pewnie nic strasznego i martwić się nie musisz :-)
elwirka gratulujemy ząbka!
emilia to fajnie że synek tak do tego podchodzi. Niektóre dzieci nie chcą ubierać okularów i jest problem.
sariska o matko! A co to jest??
A Patryk lubi Bakusie - to teraz muszę zaglądać czy czegoś tam nie ma! A swoją drogą kiedyś pracowałam w firmie produkującej serki i jogurty i na szkoleniu pokazywali nam co można znaleźć w jogurtch to normalnie szok! Od włosów, przez tipsy i kolczyki
Strach to jeść a co dopiero dziecku dać! Ja kiedyś dawno temu znalazłam w Jogobelli wiśniowej pestkę 
Ja standardowo wstałam o 6ej
I całą noc spałąm z Patrykiem bo obudziła się od razu jak tylko się położyłam i musiałąm go wziąć do siebie
A rano mnie obudził wciskając mi palce do buzi :-) Co do związków to my poznaliśmy się w 2003 roku czyli 8 lat temu :-) A po ślubie jestesmy prawie 2 lata :-) No i bez kryzysów się nie obyło. I bez rozstań
Bo ciągle sie rozstawaliśmy a potem się schodzilismy i tak w kółko. No a teraz po ślubie jest to samo tyle że się nie rozstajemy
Mamaagusi, Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska wszyskiego naj naj naj dla Waszych szkrabów!!! :-)
happy wow! Ale miałaś sen
Biorąc pod uwagę że sny się czyta na odwrót to pewnie nic strasznego i martwić się nie musisz :-)elwirka gratulujemy ząbka!
emilia to fajnie że synek tak do tego podchodzi. Niektóre dzieci nie chcą ubierać okularów i jest problem.
sariska o matko! A co to jest??
A Patryk lubi Bakusie - to teraz muszę zaglądać czy czegoś tam nie ma! A swoją drogą kiedyś pracowałam w firmie produkującej serki i jogurty i na szkoleniu pokazywali nam co można znaleźć w jogurtch to normalnie szok! Od włosów, przez tipsy i kolczyki
Strach to jeść a co dopiero dziecku dać! Ja kiedyś dawno temu znalazłam w Jogobelli wiśniowej pestkę 
zasypia ok 20 i budzi się o 6! Normalnie tak już się przyzwyczaiłam, że jakby mi się zaczęła znowu budzić to bym chyba po ścianach chodziła
Cieszę się strasznie, bo niedługo powrót do pracy i nie będę musiała wstawać do małej w nocy!
od rana juz posty smarują
męczyłam się tak z nim z 1,5 godz. aż wkońcu butle zapodałam i spać poszedł przed 11, juz się powoli wybudza a ja jeszcze do siebie nie doszłam 

Ale żeby nie było tak kolorowo to obok odrazu drugi idzie, wiec powtórka z rozrywki nas czeka
toz to juz jesien prawie
Współczuje awarii wodnej, ostatnio to przerabiałam, ale naszczęście prąd masz ;-)

może spotkam batmana na swoje drodze 

też się zastanawiałam co to DD 
Ale ja go przez te 1,5 godziny nie usiłowałam uśpić tylko jak widziałam że się słania i oczka trze to wkładałam to łóżeczka, no i tak się bawiliśmy kilka razy