reklama

Październikowe Mamy 2010

nie no ale sie poplułam, widze że tu wczoraj wesoło miałyście :-D procenty były jakieś czy co :-D a mój musiał akurat przyjechać, gad jeden i taka impreza mnie ominęła :/ ehh faceci :-D

przepraszam że przelotem ale małż bardziej niż za nami stęsknił sie za kompem i wejść moge jedynie jak do łazienki leci :-p ehh jutro już będę w normalnej formie, życze wszystkim cuuuudownego dzionka i w zastępstwie za siebie pozostawiam...kociaki :-p

ce5914e4e6d36554c3068a23bf98265e.jpg

a i jakby co OXi ( :-p nie no czad :-D ) ja Cie też na fb wylookałam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
SARISKA a jak nocka? szkoda, że Wy nie hippowscy jednak ;-):-) :*
ALICJA kociaki jak kociaki ale ten mężczyzna... :-p:-D a ślubnego pogoń sprzed kompa. toż to przecie świętować mieliście :confused::happy2:

Alicja no właśnie miałabyć jakaś wycieczka, stripize(jak Isia uśnie) i tenteges ;-) miłego dzionka . Ps. e tam kotki ;-) uwagę od Misia odwracasz ;-)
Maqc a czemu szkoda?? wiesz jak jej Nan się znudzi to wiem, że Hipp podpasi hehe. A nocka to był jednorazowy okrzyk i nocka pięknie do 5:30 przespana

A właśnie zapomiałam Wam wczoraj powiedzieć, że w bakusiu wczoraj znalazłam takie cuś

Załączniki

• 2011-08-10 16.27.16.jpg
    2011-08-10 16.27.16.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 54
Hej,mały nie śpi od 4.40 do tej pory i wcale chyba nie zamierza.Wczoraj w dzień się wyspał :-D Do 8.00 starałam się być w miarę cicho bo mąż wstawał dziś dopiero o 8.00,net totalna lipaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! A tak by mi się rano przydał,bo nie wiedziałam co ze sobą zrobić.NIe wiem czy mi wyśle posta,czy sprawdzę,bo przejście na kolejną stronę graniczy z cudem.Jeju jakbym miała więcej kasy to już dawno wzięłabym inny internet,ja nie wiem jak pozostali klienci,którzy za ten net muszą płacić to znoszą.Bo jeszcze ja akurat netu używam dla rozrywki (przeważnie) a jak ktoś pracuje z internetem to współczuję i podziwiam,że ta firma ma jeszcze tylu klientów:wściekła/y:I mimo,że w tej firmie sama pracowałam/formalnie nadal pracuję to nie polecę już chyba nikomu tego netu.Spróbuję jeszcze później,bo teraz to żadna przyjemność!

SARISKA co to? kawałek plastiku? :szok: a szkoda, gdyż opinii o hippie bio poszukuje [sprawdzonych ;-)] bo po raz kolejny kupić mm i po kilku probach podania wyrzucić trochę mi szkoda...
CZARODZIEJKA To radiowy net jakiś? masakra, że tak wolno działa...

Ostatnia edycja:
jakby mały plastik ;-). oczywiscie zostawione, sfotografowane, reklamacja napisana i podobno ma się do mnie odezwać przedstawiciel firmy ;-), a ja chciałam tylko im zgłosić, że takie cuś znalazłam i nic w zamian nie chce. Przecież wiadomo, że takie rzeczy się zdarzają.
maqc aha i wiesz skład ma taki sam jak NAN bo sprawdzałam a smak hmmm nie próbowałam :-( więc niewiem, a Enfamil(chyba tak to się pisze to najdroższe na rynku? może to jej podejdzie??)

a właśnie na grooponie dziś taka ofertę zakupiłam polecam jak coś (co poniektórym na maila wysłałam ;-)). Może sie komuś przyda więc linka zapodam

http://www.groupon.pl/in/.GXbjqo?nlp

edit
Emiś DD długodystansowiec ;-) tak se napisałam hehe

Alicja- ja też zawsze czytam rano i pluję ze śmiechu,bo przeważnie i mnie imprezki na BB omijają- cóż,jak się chodzi spac z kurami...a jak przedwczoraj było przed południem "pyjama party",to tez mnie akurat nie było...buuuu....A kociaki (wszystkie,zwłaszcza ten w środeczku)mmmmm;).
Sariska- a jakie duże to "cóś" było?Mogłas nie zauważyć?Noż....wrrry!!!!
Czarodziejka- no,może porozglądaj się w ofertach innych dostawców,a nuż nie będzie tak drogo- teraz to coraz tańszy net jest,przeciez to masakra jakaś,że chodzi ci jak chce,a przeważnie nie chodzi:/....

Co do Enfamilu,to Lolisza kiedys pisała,że daje,bo jako jedyny ma te białka LC Pufa.Ale Nan też je ma.A o co kaman z tym testowaniem mleka?O smak?Bo zauważyłam,że im wyższy numerek,tym smak normalniejszy,3 to już prawie normalne mleczko.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry