reklama

Październikowe Mamy 2010

no i se poszła ehh nic się nie słucha ta makucia :P śpij dobrze i bez pobudek :tak:

sarisa, no właśnie tak kochana myślałam że ty dzisiaj sama ale nie samotna ;-)

margeritta to ty masz męża intelektualiste :-D dobrej nocki :-)

ooo i ida zajrzała nawet :biggrin2: delektuj się "wychodnym" ;-)
mówiłam że nikt czytać tego nie będzie :-D

Ja też uciekam bo mieliśmy kolejna pobudke, chyba coś złego śni się mojemu misiowi bo płakał przez sen :-( Trzymajcie kciuki coby nocka jednak przespana była! Kolorowych ...

Ostatnia edycja:
reklama
to Idusia wieczorna zajrzała i prawie znikneła :-(. My też w sobote będziemy bawffić. Tylko, że Zu zostanie w kraku, a my 300 km jak ja to przeżyję ?? i się smutno mi zrobiło ehh

Margeritko kolorowych i czekam na tenteges na FB
Roxanko Tobie też i reszcie Maamuś też i ja tyż znikam. No bo kto do dziecia dziś wtasnie jak nie ja.

Ostatnia edycja:
Miłosz też bardzo chciał dołączyć do "grupy Alutkowo-Ptysiowej" i się obudził...pół godz.usypiania i śpi z powrotem.ufffff:-)

no nic wszystkie uciekłyście spać więc ja dalej biore się za album (i mam nadzieje że do rana już alarmu Miłoszowego nie będzie:eek:)i mocno wierzę że jak się położe to zdąże przynajmniej porządnie usnąć i przed 6 pobudki nie będzie...:rofl2:

Edit: a żem tu jeszcze jest to se złoże gratulejszyn suwaczkowe...a więc:
mamaagusi,elusia,uska,przylaszczka,mona gratuluje suwaczków a waszym dzieciaczkom Agusi,Natalce,Karolowi,Hani i Wiktorii wszystkiego najlepszego w dniu ich święta:-)

no teraz już naprawdę zmykam...dobanoććka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry:-)
Ha!Przeczytałam wszystko,nadrobiłam,ale co czytałam i co w łepetynie zostało????:eek:
Co do nocnej zmowy dzieciaczków,to i Amelkę prosze dopisać do listy- też w okolicach 22 była pobudka z takim żałosnym płaczem,że nic nie pomagało- musiałam wziąć na kolanka,ululać i dopiero zasnęła...o co kaman????:eek:Jakby sen zły jakiś....
A co do snów,to miałam dziś...hm...ciekawy...śniło mi się,...że jestem facetem - transwestytą:eek::eek::eek::-D:szok:.Dr. Zygmunt Maqc proszony o analizę:confused:.
Co do "stażów małzeńskich",to mam z tym problem,bo nie wiem,jak liczyć...ja mojego M. poznałam w liceum- miałam 15 lat.No i coś tam niby w sensie "damsko-męskim" było ,ale jakos nic trwałego z tego nie wyszło wtedy,przez niego,bo mu się zachciało jak zwykle coś nawywijać(nie w sensie ,że inna dziewczyna,ale zrobił coś takiego,że nie mogliśmy być razem),ale to osobna historia-pozostaliśmy na stopie przyjacielskiej (że ja cały czas w nim zakochana byłam,to szczegół;-)).Potem kontakt się urwał- ostatni raz widzieliśmy się,jak już byłam z eksem i wpadliśmy do M. w odwiedziny.To M. wspomina,że jak wtedy nas zobaczył razem,to uświadomił sobie,że jednak to ja byłam "tą jedyną",a teraz już pozamiatane...No i spotkaliśmy się dopiero po ok. 20 latach.I jakby tych lat nie było- tak się czuliśmy ze sobą.Od tego ponownego spotkania miną niedługo 3 lata...no,to do której piaskownicy mnie przyjmiecie????I ten kryzys 3 lat mnie martwi...ale jak piszecie,że niekoniecznie musi być,to mam nadzieję,że u nas go nie będzie:tak::cool2:.
Margerrita trzymam kciuki za "niewiadomoco".A 5 rano to idealny czas,by babcia mogła się wnusiem nacieszyć:tak::-p
Mamaagusi- z szydełkiem to kwestia wprawy- jak "załapałaś " podstawy i wiesz,jak to się robi,to teraz już tylko ćwiczenie zostaje-reszta sama przyjdzie.
Gratki suwaczkowe dla
Agusi
Natalki
Wikusi
Hani
i Karolka
i ich Mamuś-Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska-wszystkiego najnajnaj dla Was i Dzieciaczków :-):-):-):tak::***

No,to mamy dziś chyba rekordową liczbę solenizantów;-):tak:.
A w ogóle,to ep mnie na....a ,piję już trzecią kawę i nic nie pomaga,a w domu tylko Amelkowy Ibum....Może to przez cholerną pogodę,bo u nas leje:-(:no:.I tak sobie uświadomiłam ,że to już ...koniec lata zaraz....buuuu...za szybko minęło....i było paskudne:-(:-(:-(:no:.

Dzień dobry mamusie :-)

wczorajsza kłótnia do skutku nie doszła bo wjechałam małżowi na ambicje że wszyscy Was małżowie zmieniają pieluchy a mój nie, że to jest dla nich oczywiste, itp. no i powiedział że zmieniać bedzie. Szok, coś za łatwo mi poszło :cool: Jeden pakunek wczoraj był ale dziwnym trafem małż sie akurat wtedy kąpał :dry: no ale ok dziś go przypilnuje bo mi obiecał że następną on zmieni, zobaczymy :-p

Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska gratulejszyny suwaczkowe :-) !

spróbuje Was nadrobić, na ile małż mi pozwoli ;-)

dobrynocka raczej kiepska i spalysmy do 7 ostanio to nawet nie moge psiedziec bo moje dziecie daje popalic a jak juz usnie to niemam sily i tez lece spac.ale w piatek moje dziecie jedzie do babci..nadrobilam was ale jakos noiiemam weny do pisana.. moze nas siostra dziasiaj odwiedzi zobaczymy

margerita kciuki zacisniete
happy wspolczuje nocki

Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska suwaczkowe gratki

a co do stazu ja z moim M nie jestesmy po slubie a jestesmy ze soba ponad 4 lata

mamy 4 zabek.........

Ostatnia edycja:
mała mi czyli chata w sumie wolna? to super! mam nadzieje że tasiemiec posiedzi w swych kwiatkach jak najdłuzej :-)

Sheeney łelkomback :-)

Sariska super ze udało Wam sie znaleźć noclegi! Zuzek i piach, chciałabym to zobaczyć :-D

E-lonka dlatego ja o godz 22.00 padam już na pyszczek, a na skałkach byliśmy w Rzędkowicach ;-)

dobranocka
a ja myśle ze jak Wam sie obojgu imie Rysio podoba to jestem jak najbardziej za :-) bo człowiek sie liczy nie imie jakie nosi, będziecie mieli tak cudownego synka że zobaczysz jak pozytywnego wymiaru nabierze to imie, Rysiek z klanu to przeżytek niedługo nikt tego nie będzie pamietał, zastapi go nowy bohater Rysio dobranockowy :-)

emiś buziaki dla zapracowanej mamy :****

no i na razie tyle bo Isia mi płacze :/

Dzień dobry.
Udało mi się was nadrobić,bo Franek zajmuje się...czyms tam się zajmuje;-).

Gratulacje suwaczkowe dla mamyagusi,mony,uski,pszczylaszczki i elusi :-)
marrgerita kciuki zaciągnięte(a za co?):-)
happybeti oby ból głowy szybko minął:**
Acha,pytałam się Kuby,dlaczego się cieszy,że będzie nosil okulary(zapomniałam ci napisać:zawstydzona/y:). Odpowiedział,że będzie wyglądał inaczej,niż jego koledzy i koleżanki;-). Ale okulary ma do patrzenia w dal,np.do tablicy,czy telewizora. Na dwór nie musi nosić(ma -0,5 na każde oczko). Okulary zamówione(185 zł:szok:). Odbieramy po wypadzie nad morze i chyba pani KK(karta kredytowa) pójdzie w ruch:-(,bo kasy po wczasach będzie niewiele...

Co do stażu,to my jesteśmy razem 11 lat,a 8 po ślubie.

Kurczę,muszę iść do okulisty,bo po raz kolejny mam problem z okiem:-(:no:.

Emiś,to indywidualista z Twojego Kuby rośnie- no,no- tylko sie cieszyć,bo przeważnie w tym wieku dzieci chcą byc takie,jak koledzy:).A do okulisty idź,idź,bo takie nawracające zapalenia trzeba w końcu wyleczyć- oko to oko,tu żartów nie ma.:***

reklama
Witam się o poranku z nad kubka kaffki:-)
U nas dzisiejsza noc kiepskawa...Miłosz był niespokojny i budził się co chwile:-(a więc się nie wyspałam...a teraz jeszcze widzę że zbiera się u nas na deszcz (boszeeee to chyba najgorsze lato jakie pamiętam:szok:).Mam już dosyć tej aury...przytłacza mnie ona!!!!

happybeti ja też Ci życzę by ból głowy minął:tak::-)
Elwirka gratki zębulkowe dla Oliwkii:-)
Alicja super że "kłótnia" z mężem poszła sprawnie....teraz "Isiowe pampki" należą do niego...:-D
Emiś to szybciorem do okulisty marsz (abyś nam przypadkiem nie oślepła i nie przestała się udzielać na bb)...a jeśli chodzi o Kubę to naprawdę super podejście jeśli chodzi o okulary (rośnie Ci mały indywidualista):-)

cd.nastąpi jak Miłosz pozwoli....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry