reklama

Październikowe Mamy 2010

satriska, jak to co się stało ... Zuzek poprostu była zazdrosna o te zmowy Ptyśka i Alicjusza i sie przyłączyć chciała do wieczornej pobudki :-p
to ty krótko dystansowiec w wyprowadzkach, no ale kromy nikt nie pobije :-D

maqc, jestem otwarta na propozycje czyt. nigdzie się nie wybieram :rolleyes2:

mamaagusi, no to też młodziutka byłaś (jesteś ;-)), u nas też szybko się wszystko potoczyło bo zamieszkaliśmy ze sobą praktycznie tego samego dnia :-) ale jakoś do ślubu nam się nie śpieszyło :rofl2:

mała mi
, te pakowanie takie szybkie tylko w sytuacji totalnego wkur..., przed wyjazdem niestety się nie sprawdza ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mała mi nie pamiętaj. Bo to ja na swoim przykładzie mówię, gdzie byliśmy młodzi i głupi. Jak zaczeliśmy sie spotykac mieliśmy 17 lat. 1 był jak mieliśmy20,23,25 lat hehe a teraz jesteśmy już starzy i mądrzejsi i takie kryzysy by raczej nie przeszły ;-)

Mamaagusi aaaaaaaaa no dobra ;-) siem pakuje. Jeśli dobrze kojarzę Wasz histerię to był przypadkowy sms? nie??

maquc Zuzek właśnie zakrzyczała i tak się wystraszyłam, że prawie nogi pogubiłam zanim dobiegłam. I niespokojna jest :-( o co kaman
zęby? a może cos złego jej sie przyśniło? :(

makuc poproszę różofffee grabki, zawsze o takich marzyłam:-p. Jedziemy na podobnym wózku, bo my też chyba ten kryzys mamy, bo i czasowo się zgadza.

images.jpg PLOSIEM :))) a łopatka gratis. Co by kryzys szybko zakopać:)

ROXI w takim razie ja sprawe z D. obgadam i goł, goł to Wawy :)))
SARISKA ee tam. wiek nie gra tu roli. mi sie wydaje, że w tych kryzysach przede wszystkim o docieranie się i walke charakterów chodzi

Ostatnia edycja:
maKUC to mam nadzieję, że ząbki, bo cóż mojej księżniczce złego mogło sie przyśnić? oj już wiem pewnie wczorajszy upadek ehhh
Roxi a tak sobie właśnie pomyślałam ;-)
Dziulka nie przejmuj się, jak widać OXi akszyn to tylko tutaj na BB szybko działa skoro mi dopiero dziś na FB tenteges zrobiła hahaha

sarisko buu, szkoda, ze tak urlop zaplanowalam

u nas tez by kryzys 3 ale juz bez 5 :) sie obylo, a wtedy oj bylo ciezko ganial mnie mezus na schodach jak po paru zdaniach trzaskalam drzwiami ;)

A Paytk dolaczyl do Alicji, Zuzki i Patryka :) ale juz po.

Margeritko oj oj oj ważne, że się urlopować będziesz heh. o kolejny łobuz ;-)
maqc no może i nie wiek u Was, ale u nas na bank wiek ;-), nowe miasto, studia, nowi ludzie :-(, nasze charaktery itp itd

Ostatnia edycja:
satriska, ja jestem akszyn akszyn, ale żeby mnie ktoś zaprosił to nie łaska :-p na fb to ja marchewki podlewam razem z emiś więc zajęta jestem bardzo ;-)

dziulka
, zaraz naprawimy to niedopatrzeniena fb bo ja cie też nie widze :no:

makuc, w takim razie czekam na wieści datowe :cool2:

a co do kryzysów to niby wiek nie gra roli tylko charaktery, ale też w różnym wieku różnie te kryzysy wyglądają :nerd:

reklama
mój Łukasz o mały włos a dołączyłby do reszty budzących się dzieci, bo przed chwilą usiadł sobie w łóżeczku, popatrzył na mnie i dalej wtulił główkę w podusię, ale mimo wszystko wydaje mi się że ma lekki sen...
sarisa ja też mam wyrzuty do wczorajszego upadku Łukaszka, jakoś tak się puścił przez przypadek że walnął główką(tyłem) o podłogę :(
makuc to bierzmy się do roboty i zakopujmy kryzysy, w końcu mamy teraz do tego takie ładne grabki i łopatki.:-)
A tak poważnie to szkoda że to takie łatwe nie jest.

Współczuję mamusiom które będą chciały rano ponadrabiać nas, trochę tego będą miały :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry