reklama

Październikowe Mamy 2010

u nas już kolejna pobudka, więc powtórki z wczoraj nie będzie :-(

a mnie się piwo własnie skończyło :baffled:

mała mi,
podejrzewam że jak ktos bedzie chciał to nadrobić, to poprostu ominie kilka stron :-D

reklama
Mała mi nie pamiętaj. Bo to ja na swoim przykładzie mówię, gdzie byliśmy młodzi i głupi. Jak zaczeliśmy sie spotykac mieliśmy 17 lat. 1 był jak mieliśmy20,23,25 lat hehe a teraz jesteśmy już starzy i mądrzejsi i takie kryzysy by raczej nie przeszły ;-)

Mamaagusi aaaaaaaaa no dobra ;-) siem pakuje. Jeśli dobrze kojarzę Wasz histerię to był przypadkowy sms? nie??
ty mi powiedz teraz dobra kobieto co ty na pamięc bierzesz bo ja też chcem taką mieć!!!!!!;-)

mała mi no nie. właśnie o tym samym pomyślałam z nadrabianiem i mnie uprzedziłaś:-)
to ja idę sobie od was do małża i proszę się opanować z tym pisaniem już.:-)

Mała mi i widzisz i o upadku zapomniałam :-( a to przez to, że wypunktowałaś swoje dołki i zapomniałam buuu. Nic się nie przejmuj jak dziewczyny piszą nasze Misie już nie pamiętają.
Oxi a ja byłam pewna, że Cię zaprosiłam, bo ja Twoje fotki oglądałam właśnie na FB ;-)
Mamagusi bo ja tylko wyjątkowe sytuacje tak dobrze pamiętam :-). No widzisz bo takich zwiążków kryzysy nie dopadaja hehe

ROXI u nas od 19 juz 3 były więc lącze się w bolu... ja nawet nie wiem czy mi się kłaść spać opłaca :cool2: zdecydowałam, że jednak sie położę. 3majcie kciuki, żeby chociaz 2h za jednym zamachem pi przespac dane było :D lofciam Was [mowilam to juz kiedyś?] :laugh2:

Ostatnia edycja:
sarisa, ładnie to tak inwigilować mnie i nie zaprosić, nu nu nu :no:
a miałam zapytać czy mąż twój to wyjechał gdzieś, że ty z nami wieczór spędzasz ? :rolleyes2:

makuc, nie opłaca się :cool2: wogole to to spanie jakies przereklamowane :rofl2:

reklama
za chiny was nie nadrobię!!! ale ale, dzisiaj śpi u mnie sis mojego małża z synem, w ramach przyuczenia przed sobotmnią nocą sam na sam z Inką:rofl2:więc hmmm jakby wolne mam:cool2:ale i tak pewnie w nocy wstane sprawdzić jak butla "się robi", czy tempo wystarczające itp...;-)idę lulu:***
Amelci :*:*:*:*:*:*:*:*:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry