reklama

Październikowe Mamy 2010

Maqc a butla u Was z kaszką nie przejdzie?
próbowalam milionrazysześćset i nie dośc, że jeszcze bardziej sie rozbudza to ryk idze na pól osiedla aa i o pluciu jak lama z podwójnym pałerem zapomniałam :no: 2 dni temu podczas sajgonarium tez jej mm zrobiłam i znowu porazka. A wode z butli pije jak szalona. chyba smak jej nie podchodzi :sorry2: aaa własnie tak mi sie przypomniało - jestem w trakcie "testowania" mm i na razie przerobiłam NAN, GERBER i BEBILON i żadno nie daje rady podniebieniu Alicji podpasować. Ty z tego co widzialam tego nowego HIPPA bio Zuziaczkowi podajesz? ładnie się na niego przestawiła? i jak się sprawuje?

makuc, nie opłaca się :cool2: wogole to to spanie jakies przereklamowane :rofl2:
bez kitu. Zresztą Alutka w nocy mnie w tym samym stwierdzeniu utwierdziła... a u Was nocka jak? git majonez czy eee tam?

HAPPY Dr maqc przepowiadacz stwierdza, że transwestyta gdyż aktualnie w domu rolę mamy jak i taty sprawujesz a Twoja kobiecośc chciałaby jednak się kobieco w końcu poczuć i prawdziwej męskiej ręki [czyt. pomocy] zaznać i trochę z roli faceta wyjść ale że nie może to tylko w snach o tym przypomina :happy2:;-) [da się zrozmiec co autor miał na mysli? bo inaczej jakoś nie potrafię wyjaśnic :D] oby głowa szybciorem bolec przestała :***
EMIŚ podejście Kuby odnośnie okularów bombowe:)))
ALICJA nieee no widzę, że sposoby na obłaskawienie slubnego masz idealne:) cieszę się, że tak łatwo poszło. Tylko hmm.... jak kwestia namiętnego godzenia teraz wyglądac będzie? ;-)
RYSIA zmowa Alutek-Miłosz-Patryś [?] chyba do skutku doszła bo u nas nocka identyko.współczuje i łączę się w bólu. A aura? też mam dosyć tej popierdu(ó?)łki pogodowej :wściekła/y:

MAMAAGUSI, ELUSIA, USKA, MONA gratki dla Waszych Dzieciaczków! [suwaczkowe of kors]

reklama
Dzięki doktorkowi M. za konsultację-no,tak - wszystko się zgadza:).Bo ja w tym śnie jako facet ubierałam sie w damskie ciuszki,żeby czuć się ładnie i sexi i tak się w nich czułam:-D:tak:.

Gratki suwaczkowe dla Agusi- Mamagusi, Karolka Uski, Natalki Elusi, Wikusi Mony, Hanulki Pszczylaszczki
Maqucku wiesz co my nadal na Nanie choć sie zdarzyło, że Hippa podawaliśmy, ale mieszaliśmy tylko dla mojej problemu nie ma z żadnym mlekiem mleko to mleko. A w tym Hippie teraz trzymamy kleik ryżowy badź kukurydziany ;-). Kurde Ty to umiesz odczytywać znaczenie snóffff wooowww
Happy to wszystko już wiadomo. A jeśli chodzi o grupę to witam w DD, bo gdyby nie ta mała luka to byłabyś przodownikiem (ale tą małą lukę się wytnie)
Emiś i super, że Kubus takie ma podejście.a Ty marsz do okulisty i to już. I witaj w klubie DD ;-)
Elwirka gratki zębolkowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry