makuc
Fanka BB :)
próbowalam milionrazysześćset i nie dośc, że jeszcze bardziej sie rozbudza to ryk idze na pól osiedla aa i o pluciu jak lama z podwójnym pałerem zapomniałamMaqc a butla u Was z kaszką nie przejdzie?
2 dni temu podczas sajgonarium tez jej mm zrobiłam i znowu porazka. A wode z butli pije jak szalona. chyba smak jej nie podchodzi
aaa własnie tak mi sie przypomniało - jestem w trakcie "testowania" mm i na razie przerobiłam NAN, GERBER i BEBILON i żadno nie daje rady podniebieniu Alicji podpasować. Ty z tego co widzialam tego nowego HIPPA bio Zuziaczkowi podajesz? ładnie się na niego przestawiła? i jak się sprawuje? bez kitu. Zresztą Alutka w nocy mnie w tym samym stwierdzeniu utwierdziła... a u Was nocka jak? git majonez czy eee tam?makuc, nie opłaca sięwogole to to spanie jakies przereklamowane
![]()
HAPPY Dr maqc przepowiadacz stwierdza, że transwestyta gdyż aktualnie w domu rolę mamy jak i taty sprawujesz a Twoja kobiecośc chciałaby jednak się kobieco w końcu poczuć i prawdziwej męskiej ręki [czyt. pomocy] zaznać i trochę z roli faceta wyjść ale że nie może to tylko w snach o tym przypomina
;-) [da się zrozmiec co autor miał na mysli? bo inaczej jakoś nie potrafię wyjaśnic EMIŚ podejście Kuby odnośnie okularów bombowe
ALICJA nieee no widzę, że sposoby na obłaskawienie slubnego masz idealne
RYSIA zmowa Alutek-Miłosz-Patryś [?] chyba do skutku doszła bo u nas nocka identyko.współczuje i łączę się w bólu. A aura? też mam dosyć tej popierdu(ó?)łki pogodowej

MAMAAGUSI, ELUSIA, USKA, MONA gratki dla Waszych Dzieciaczków! [suwaczkowe of kors]
wogole to to spanie jakies przereklamowane

.