reklama

Październikowe Mamy 2010

SARISKA płytę sojki? :-p *dobrze, że reklamacja złożona i odzew ze strony firmy nastąpił:) ciekawe jaką "rekompensatę" zaproponują? ;-):happy2:
HAPPY u nas ewidentnie o smak chodzi... bo jednak mm inaczej niż mleko cycowe smakuje i Alicja ma tak, że nawet jak jej mannę robię na mm to pluje... a jak ode mnie na normalnym "podjada" to moglaby tak 3/4 miseczki zjeść... :/ może ja jej mleko 3 podawać zacznę? :confused: bo nan 3 po 9. mies. już można z tego co czytałam...

Ostatnia edycja:
reklama
witam porankowo:)

ku zdziwieniu mojemu Leane spala od 20.40 - 8.30 bez budzenia. a spodziewalam sie wojny zebolkowej naszej marudki.
no i zaczne od tego
Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska wycmokac dzidziusie prosze od Dziulencji z okazji suwaczkowych miesiecy:)

moje dziecko wlasnie przestawia salon do gory nogami. jak tatus wstanie (taaaaaaaaaaaaakkkk, wstanie..... qrwa!!!!) to sie wyj....wali na pileczkach ktora mloda rzuca w dal:)))) klocki fruwaja pileczki grzechotki ...noramlnie przyciagnela se pojemnik z zabawkami, sama se wybiera zabawki wklada ja spowrotem albo wywala w dal.....

zaraz sie ubiore i wezme glizdusia podrzucic papierek do tutejszego zusu i zahacze o targ i kupie salate. nie wiem ale ostatnio jak zlapiemy z malzem salate to glowke wielgachna potrafimy obrobic w jeden wieczor:))) a przy okazji to powiem wam z czym my to jemy: no wiec salata umyty kazdy listek i potargany na mniejsze kawalki, do tego na nas dwoje 3 jajka na twardo w kostke grubsza, szynki troche w kostke, lekko zesmazony cienko pokrojony boczus, czasami orzechy wloskie w kawaleczkach i/lub kosteczki sera zoltego, zalane octem winnym wlasnej roboty i sosem vinaigrette mezowskiej produkcji tudziez gotowym i kawal bagiety do tego:))))))))) no i do popicia winko:))))))))))) a ocet winny wlasnej roboty to nci innego jak zlewki czerwonego wina ktorego nie dopilismy kiedys tam i zlalismy do jednej butelki, zakorkowane ale w korku wyciety trojkacik coby powietrze sie dostawalo -pychota !!!:)))) a smieszy mnie ze we FR nie znaja naszej mizerii!!!!!! oni jedza ogorki zielone tez wlasnei z sosem vinaigrette a mizerii tak jak my robimy nie znaja skubance....

zaraz sie poleje:)) moje dziecko oglada ksiazeczke ze zwierzatkami, wlasnie ma przed soba kure i wydaje odglosy lwa do niej:)) chyba padne :))))))))))))

Hej!
U mnie nockajak na ogół ok. Cała ekipa juz nakarmiona. Ja sobie pocwiczylam. Chyba na spacer pojdziemy, bo pogoda w koncu ładna.
Alicja właśnie myślałam o Rzędkowicach albo Niegowonicach.
Emilia to idz szybciutko do okulisty, bo ze wzrokiem nie ma żartów.
Rysia współczuję nocki i wysyłam słonko.
Elwirka gratuluję zębolków Oli.
Makuc a mieszałaś swoje mleko z mm? Moze w ten sposób stopniowo Alutek by sie przyzwyczaił? A NAN3 nie jest juz od 9 miesiąca tylko od roku, bo zmienili ostatnio i ja cały czas 2 podaję.
Mamaagusi ,Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska suwaczkowe gratki.

:no::no: :szok:

chyba ktuś inny musi link wypróbować bo u mnie ciagle to samo...
Makuc a mieszałaś swoje mleko z mm? Moze w ten sposób stopniowo Alutek by sie przyzwyczaił? A NAN3 nie jest juz od 9 miesiąca tylko od roku, bo zmienili ostatnio i ja cały czas 2 podaję.[/COLOR]
to chyba najlepsze rozwiązanie :)))

Był pierwsze samodzielne dwa kroczki, puścił się fotela i przeszedł do kojca. nie powtórzył wyczynu, nadal woli raczkować, zwłąszcza, że ostatnio walnął brodą w ławę,, bo się poślizgnął i trohcę mu kreww leciała bo przykryzł sobie coś. masakra. Poza tym był przeziębiony, więc od tamtego czasu trochę rozmymłany jest, ciągle na ręce, płacze itp. czekam aż minie. dużo zdrowia dzieciaczkom.
Czy któryś brzdąc już stawia sam kroczki?

Mamagusi a bo tak się dziś ucieszyłam i zobaczyłam na wadze 5,6 mniej, że stwierdziłam suwaczek musi być.

To ja chyba sobie walnę suwaka ciażowo-wagowego. Nie ważyłam się od 3 tygodni a dzisiaj - kolejne 300 gramów więcej... Mam już 7,7 kilo do przodu. Ciężko jakoś...

Współczuję mamusiom które będą chciały rano ponadrabiać nas, trochę tego będą miały :D

DAŁAM RADĘ! :-) I chyba wyprorokowałam pisząc, że tęskno mi do czasów, kiedy na bb strona postów szła w trzy minuty... :szok:

dobrze, że reklamacja złożona i odzew ze strony firmy nastąpił:) ciekawe jaką "rekompensatę" zaproponują

A ja jestem wściekła na Huggiesa - obiecali przysłać paczkę pieluch w ramach przeprosin (co to w jednej paczce 88szt miałam 20 sztuk z poobrywanymi rzepami!) miała dotrzeć w ciagu 3 tygodni i... lipa. NIC NIE WYSŁALI! Już nigdy, nigdy ich nie kupię.

Emiliab, ja dzisiaj planuję stomatologa, bo od trzech dni ząb boli :-( ale muszę czekać na wózek i kuriera. Wiec nie wiem co z planów wyjdzie.

Dziulka, dzięki za ostrzeżenie ;-) Mi się imię Wojtuś podoba, i chyba Wojtka przewojuję u męża! A co, teraz stanie na moim, Justynę on wymyślił. A przez Twój opis sałaty dostałam slinotoku!!!!!!!!!!!!

Z moim M. poznaliśmy się we wrześniu 2006 roku, od maja 2007 roku już chodziliśmy ze sobą, a w 2009 w czerwcu był ślub. To już 5 lat się znamy?! Jeja, jak ten czas leci...

Mamaagusi, Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SUWACZKOWEGO!

Hehehee, Justyna właśnie wzięła sobie taki niski zydelek podklejony filcem z przedpokoju, suwa go przed sobą i przy nim chodzi :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry