witam porankowo
ku zdziwieniu mojemu Leane spala od 20.40 - 8.30 bez budzenia. a spodziewalam sie wojny zebolkowej naszej marudki.
no i zaczne od tego
Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska wycmokac dzidziusie prosze od Dziulencji z okazji suwaczkowych miesiecy
moje dziecko wlasnie przestawia salon do gory nogami. jak tatus wstanie (taaaaaaaaaaaaakkkk, wstanie..... qrwa!!!!) to sie wyj....wali na pileczkach ktora mloda rzuca w dal

))) klocki fruwaja pileczki grzechotki ...noramlnie przyciagnela se pojemnik z zabawkami, sama se wybiera zabawki wklada ja spowrotem albo wywala w dal.....
zaraz sie ubiore i wezme glizdusia podrzucic papierek do tutejszego zusu i zahacze o targ i kupie salate. nie wiem ale ostatnio jak zlapiemy z malzem salate to glowke wielgachna potrafimy obrobic w jeden wieczor

)) a przy okazji to powiem wam z czym my to jemy: no wiec salata umyty kazdy listek i potargany na mniejsze kawalki, do tego na nas dwoje 3 jajka na twardo w kostke grubsza, szynki troche w kostke, lekko zesmazony cienko pokrojony boczus, czasami orzechy wloskie w kawaleczkach i/lub kosteczki sera zoltego, zalane octem winnym wlasnej roboty i sosem vinaigrette mezowskiej produkcji tudziez gotowym i kawal bagiety do tego

)))))))) no i do popicia winko

)))))))))) a ocet winny wlasnej roboty to nci innego jak zlewki czerwonego wina ktorego nie dopilismy kiedys tam i zlalismy do jednej butelki, zakorkowane ale w korku wyciety trojkacik coby powietrze sie dostawalo -pychota !!!

))) a smieszy mnie ze we FR nie znaja naszej mizerii!!!!!! oni jedza ogorki zielone tez wlasnei z sosem vinaigrette a mizerii tak jak my robimy nie znaja skubance....
zaraz sie poleje

) moje dziecko oglada ksiazeczke ze zwierzatkami, wlasnie ma przed soba kure i wydaje odglosy lwa do niej

) chyba padne

)))))))))))