reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Maqc,ja przyjmę,ale z Tobą w pakiecie- terrorystki zajma się sobą,a my sobą;)

Tyz spadam.Moja jeszcze śpi (dosypia po chwilce zabawy rano).A mi przydałoby się w sexi kobiecy fartuch kuchenny przystroic i gary pozmywac,tudzież innymi bardzo kobiecymi przyjemnościami się zając,jak np. mycie podłóg itp....:((((

Ostatnia edycja:
Nie dam rady poczytać,ale z tego co zarejestrowałam wczoraj i dziś:

E-Lona dzięki że pytasz.Tak nadal ćwiczę.Przerwałam na czas @ bo mnie bolało wszystko,ale po prostu jak tylko bóle się skończyły, to zaczęłam od nowa i jestem na 11 dniu Weidera.(tym razem od pierwszego dnia robiłam)Dodatkowo codziennie jeżdze na rowerku stacjonarnym,tzn 6 dni w tygodniu bo raz w tygodniu chodze na basen to wtedy z rowerkiem daję już spokój bo bym nie wyrobiła czasowo.

Co do netu,nadal du...a :-( I tak to jest radiowy net,zalezny czesto od pogody,ilości użytkowników korzystających w danej chwili z netu i nie,nie moge zmienić chwilowo dostawcy,może za parę miesięcy.;-)

Mamaagusi,Elusia,Monia,Pszczylaszczka,Uska gratki dla Was i dzieciaków:-)

No,tak,to trzeba mieć moje szczęście://///!!!!Jak odeszłam od Bb i zaczełam zmywac,to...wode wyłaczyli!!!!Na klatce zadnej informacji,od której do której i że w ogóle,pranie wstawione,białe,żeby było weselej,to jak tę wode właczą znów,to wiadomo,co z rur poleci...no,super:((((!Dobrze,że słoiczek mam dla Amelki i wody resztka w czajniku była,to odlałam na butlę...eeech.no,i podłogi sobie umyję,i obiad zrobie...

Bry...mamuśki ale żeście napłodziły, ale ja nie z tych co omijają tylko strona po stronce przeczytałam :-)
Pisałam tego posta od 6 ranooo do teraz...

Mamaagusi, Elusia, Uska, Przylaszczka, Mona gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Skarbów :-)
Sheeeney jakże Ci zazdroszczę tych podróży :-) Super że Tomuś tak kocha podróże, kąpiele :-) że był grzeczny.
Sarisa super że udało się Wam znaleźć coś, a z tego co piszesz to całkiem atrakcyjne miejsce - nad samym morzem :-) Na jakiej diecie jesteś? jak nocka? Zuzince pewnie kolejne ząbki idą. Przeżyjesz, przeżyjesz :-) na pewno teśknić będziesz ale przecież dacie radę :-) Niezłe rzeczy można teraz w jedzeniu odnaleźć :-(
Mała_mi smakowało spagetti? wow teściowa prosiła - nagrałaś to? niech już tam zostanie, teścia też niech zabierze ze sobą, co by Was nie podtruwał !!!
Roxannka super, że wizyta udana, że języka w buzi nie zapomniałaś i dopytałaś o wszystko :-) A to że Patryś super facet to my wiemy o tym od dawna :-) jak wizyta się udała siostry ciotecznej? a co do paznocki to u nóg strasznie się zadziorki robią przez raczkowanie. Gratuluję ząbka u Patryczka a jak nocka? Bo pobudki do północy z tego co czytałam były :-(
Dobranocka to Justysia w dzień niewiele śpi, ale za to nocki masz spokój :-) co to jest 7,7 więcej :-) pikuś !!!
Elwrika super zakup :-) gdzie byłaś jak Cię nie było? ooo gratuluję ząbka, pewnie dlatego Oliwka daje tak popalić, odpoczniesz w weekend:-) Trzymam kciuki za wizytę, oby długo nie zabawili :-)
Alicja jak tam kłótnia z mężsuiem? doczytałam noooo szybko i łatwo poszło oby skutecznie :-) Udanego świętowania rocznicy :-)
Happy przebił się już zębulec u Amelki? jak nocka? możliwe że się coś przyśniło, Ty też masz niezłe sny. A co do lata, to rzeczywiście szybko mija, czuć w powietrzu powiew jesieni :-( Współczuję braku wody :-( nie ma to jak informowanie mieszkańców o ewentualnych brakach wody... wrrrrrrr
Emiliab dużo sił, energii i weny życzę :*** a co z Twoim okiem? do dr pędzić trza i wyleczyć stare sprawy...185 zł wow sporo
Ika jeszcze tylko jeden dzień i urlop, oby do piątku dasz radę, super że Wercia nie ma problemów ze spaniem w łóżeczku i budzi się tak rzadko :-)
Rysia wszystkiego Najlepszego dla Was z okazji 8 rocznicy :-) Nam 10 stuknie w listopadzie (jeden kryzys w 7 roku znajomości) a 3 rocznica ślubu we wrześniu, a jak album? pochwal się :-) Może Miłoszkowi ząbki idą ?
Dziulka współczuję upadku Leane z łóżka, dobrze że nic się jej nie stało, fajnie że Nianię córcią będzie miała :-) trzymam kciuki żeby się Wam nadała !!! Ale masz śpiocha w domku heh nie jedna z Nas zazdrości :-)
Makuc u Ciebie znów źle z D??? jakie papiery rozwodowe??? a jak nocka? A próbowałaś bebiko? a dajesz jej ze swoim??? tzn. jak testujesz? w jakich proporcjach? współczuję znów zarwanej nocki.
Ida jak sister poradzła sobie? zdała egzamin? tempo odpowiednie w robieniu mleka?
Czarodziejka jakieś czary mary nad Krzysiem wczoraj urządzałaś że spał ponad 3 h? Moja to max 1,5 śpi i to potrafi się przebudzić po 45 minutach. Rzeczywiście nie haloooo z tym netem, kurczę jakby mnie tak miał działać to bym grandę robiła na maxa. Współczuję tak wczesnej pobudki. Podziwiam że masz na te ćwiczenia czas, ja ledwo brzuszki ogarniam w ciągu dnia a rower mam w piwinicy więc czasem z "nudów" zejdę i pojeżdżę ale długo to nie trwa.
E-lona masz czas jeszcze ćwiczyć przy dwójce? podziwiam :-)
Strip gratuluję pierwszych kroczków Wojtusiowi, Oliwka postawiła też kilka sama ale jakoś nie rozpędza się w tym temacie dalej.
Mamaagusi Aga dziś ma swoje święto więc musi się wyszaleć :-) a męża masz na medal !!!
Gdzie jest Natolin? ja wiem że się wczasuje ale bez meldunku???

U mnie ok, nocka też z jedną pobudką koło 23, wczoraj zrobiłam pasemka, a raczej odrosty, podciełam włosy co by na wesele się nie kłopotać i tylko wyprostować. Oliwka na spacerze a ja zapierniczam bo czas goni...
Wieczorem mam spotkanie z kumpelą ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo coś kiepsko się czuję, @ nadal nie ma ale na pewno przyjdzie, czuję to w kościach...

Ostatnia edycja:
reklama
Tadadadadaaaaaam! Przewojowałam Wojtusia! :-D [Ale na drugie damy Ryszard... niech mu będzie :-)] A Wojtek lepiej, nie?

Kania, w dzień jak się Młoda prześpi między 13 a 16 to też idzie spać o 19-20, ale jak już później dośpi trochę to masaaaakra, więc muszę bardzo pilnować. Dzisiaj padła po 10 rano, czyli wcześnie, na drugą drzemkę więc i pewnie po południu przyśnie. Róznie bywa, ale dajemy radę. A jak! :-D

Happy, a może to znak z góry, ze masz dzisiaj odpoczywać i pizzę na telefon zamówić? ;-)

Uwaga Uwaga! Makucową Alutkę chętnie przyjmę.
Muszę się wprawiać przy dwójce rozrabiaków... Co by na zawał nie paść gdy już Wojtek się urodzi. Podrasuję Ci dziewuchę, a Ty odpoczniesz. Jak mnie Justyna + druga ciąża tak rok po roku nie dobiła, to i Alutek nie poradzi. Twardym trza być nie mientkim :-p

NATOLIN --> ZGŁOŚ SIĘ!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry