reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania, to czekamy cierpliwie na fotki a ty naciesz się córą :-)

happy, ja podejrzewam że może być bardziej strasznie niż śmiesznie :baffled: z trzema terrorystami :rolleyes2::rofl:

dziulka, ja bym może i się skusiła ale u mnie każda dieta to "od jutra" się zaczyna więc nie wiem co by z tego wyszło, no i ten brak silnej woli :sorry2:

zobaczcie jaki rewelacyjny projekt łóżeczka dziecięcego
Fun and Modern Rocky Modular Cradle by Jäll & Tofta
jakby było u nas dostępne to chyba bym kupiła :-) tylko ciekawe jaka kasa :dry:

Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska gratulacje suwaczkowe!

Olek mi zwariował, ostatnio non stop odstawia histerie... Nawet nie mogę poczytać, co u Was... W mężu żadnego oparcia, mimo codziennych jazd dziecka o 5 rano. Wieczorem minimum godzina darcia się. Ech, ciężkie dni.
Spadam do tego krzykacza. Tak ogólnie to jest słodki, ale trzeba się nim zajmować. Inaczej wrzask.

ROXI zajebiaszcze :happy2::tak: o nietoperze pytasz? hmmm Sennik Nietoperz | Sennik internetowy Nietoperz :happy2::rofl2::laugh2: plosiem, bo ja tylko teorię o batmanie potwierdzić potrafię ;-)
KANIA eee nie, nie z D. na razie wsio ok. A te papiery rozwodowe to na wypadek jakby kryzys 7 lat okazał się gorszy od obecnego ;-) jeżeli chodzi o "testowanie' to poprostu próbuję dać Aliczce mm i obserwuję czy "podchodzi". tak jak E-LONA pisała spróbuję jeszcze jej mm z moim mlekiem na początku mieszać i zobaczymy ale najpierw tą skazę wykluczyć/ potwierdzić muszę :sorry:czekam na zdjęcie nowego fryzowego imidżu i cieszę się, że nocka udana.
DOBRANOCKA super:))) Wojtusie to fajne chłopaki. no i sprawiedliwość być musi. ślubny "Justynkę" wybrał to teraz Ty o imieniu zadecydowałaś.
MILA podziwiam, że dajesz radę spać w jednym łóżku z Patrykiem. My Aliczkę zazwyczaj nad ranem do siebie bierzemy ale tak się rozpycha, że po godzinie zazwyczaj prawie spadam z łóżka a ta rozwalona na jego samym środku leży :-p
PAOLCIA 11 LAT? wow. szacun. I zazdraszczam przespanych nocek, bo u nas to ewenement niestety :cool2:

ponownie koniec lulupa. nie doczytałam reszty wię z góry plasiam i idę coś zjeść...

Ostatnia edycja:
No i juz ze 100% pewnościa moge napisać że mamy 3 ząbek :-):-):-) Czyli wczoraj mi sie nie przywidziało :-D a dzisiaj juz obstukany łyżeczką został więc oficjalnie wyszedł :tak: Teraz przynajmniej wiem czym była spowodowana wczorajsza przespana nocka, zebol się przebił i na chwile dał spokój :cool2: Ale żeby nie było tak kolorowo to obok odrazu drugi idzie, wiec powtórka z rozrywki nas czeka :baffled:

dobranocka, do imienia Wojtek mam sentyment, bo w liceum miałam taką ksywe (długa historia;-)), no i znam kilku Wojtków, sama zresztą się zastanawiałam nad tym imieniem, ale Patryk u nas wygrał :-)
a co do huggiesów to może jeszcze doślą te paczke.

1) gratki zębolków :-)
2) Ty byłaś Wojtuś, a ja Krzysiek ;-)

a łóżeczko rewelacja
a wymyśliłam DD bo mi się nie chciało całego słowa pisać ;-)

Mamagusi pomałpoawałam ;-) i mam nadzieje, że wybaczysz..........i brawo dla Agusi
Dziulka biedna Leane i fajnie, że nic jej nie jest.
Kania dieta BB ;-). Ty też DD
Efa współczuję :-( i tulam
Paolcia , Mila i Wy też DD super.

Ostatnia edycja:
Ja od rana zabiegana. Musieliśmy pozałatwiać parę spraw. Potem obiad i kanapeczki mężowi do pracy zrobiłam:-), G. poszedł do pracy , położyłam Łukasza do spania i jestem! Cieszyta się?;-)
roxannka zgapiłam od Ciebie i tym razem ja dziś dłubię słonecznik, no ale po tej całej przyjemności trzeba będzie wyszorować paluchy;-)
Elusia, Monia, Pszczylaszczka, Uska gratulacje suwaczkowe.

dziulka może i ja przyłączyłabym się? Tylko że ja nie wiem czym mam zastąpić kawę ranną z cukrem skoro dla mnie kawa jest ohydna. No i zastanawia mnie ten befsztyk, co to jest?

Ostatnia edycja:
moje dziecko druga drzemke robi
ROXANNKA troche teskno ale fajnie odpoczac,fajne łozeczko. marzenie szkoda ze sie nie spelni i przyjada
KANIA Oliwka nie pozwala mamie na BB
EFA łaczę sie w bo przy moim dziecku tez trzeba nonstop byc
MAMAAGUSI zdolna Agusia jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry