reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc, w tamtym czasie naumiałam się pakować w 3 sek.:-D przerabiałam to chyba kilka razy w tygodniu :confused2: a mój mąż po każdej takie akcji przyprowadzał mnie z przystanku autobusowego ... oj działo się działo, jak sobie teraz przypomne to :baffled:

sarisa, tak tak najlepiej teraz na mnie zwalić te niedopatrzenie :-p

reklama
Roxi to ja sie mylnęłam. To jednak Ty mnie tentegnęłaś a ja akcepta zrobiłam. I co czytam Ty też się pakowałaś i wyprowadzałaś hehe u nas też to było hahah

E-lonko jak Rysia napisała nie każdy tak ma. My to przerabialiśmy na 3 i 7(ale tak sobie myślę, że i 5 nas tyż dopadła :-()jakie głupoty wtedy człowiek robie, że hoho

Ostatnia edycja:
[edit] tera i ja sobie Ciebie na FB oblukałam dokladniej :P aa cooo:)

hahaha :-D i jak ci sie podobuje to co widzisz :rolleyes2:

sarisa, serio ??? myślałam że tylko ja taka mądra inaczej byłam :rofl2:

e-lona,
męża poproś, napewno chętny bedzie ;-) szczególnie do tego rozebrania :cool2:

kroma
, do tyłu w porównaniu z tobą, stażowo tak samo a dzieciowo jedno mniej :-p
i u nas też na 5 było cosik nie teges :eek: ale już mniej i inaczej niż na 3 lata :confused2:

rysia
, wiadomo każdy związek inny, ale coś jest w tych 3, 5, 7 :tak: a ty juz nie przesadzaj z tym co rok :-p

Ostatnia edycja:
oj ja też się pakowałam (a raczej mojego M.coby spadywał gdzie pieprz rośnie)...a teraz też chętnie bym go czasami spakowała i wysłała w długąąąąąąąąąąąąąąąąąą podróż do okoła świata (chociaż w sumie nie mam co narzekać,częściej pracuje niż jest w domu więc i tak mam spokój):-)

nie nadążam :-p:-p:-p

ROXI jako moje alter ego stwierdzam, ze to co widze mi się podobuuuuuje :))) bajdzio bajdzio :laugh2::rofl2: to ja teraz lajf chcę OXI zobaczyć :happy: o! co do pakowania w 3 sek. to zazdraszczam. Wyćwiczyć taką umiejętnośc to nie lada wyczyn :laugh2::rofl2:;-) pewie teraz z pakowaniem na wyjazdy problemu nie masz?:-p:cool2::rofl2:
SARISKA mam nadzieje, że szybciej niz szybko ten kryzys minie, bo do rękoczynów pt. wystawianie przez okno i zamykanie w szafie dojdzie jak tak dalej pójdzie ;-)
E-LONA ja moge:) bo ja juz w piżamie pachnąca sobie siedzę :laugh2:

[edit]
Wy mnie nie straszcie tymi kryzysami 3,5,7 [albo co roku jak RYSIA ;-)] bo sobie na zaś papiery rozwodowe wydrukuję;)

Aliczka zapodała alarm. spadam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry