Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
;-)
).No i super,że mała terrorystka zasnęła bez problemów- może to idzie już ku lepszemu?
.Jak wypije,to takiego pałera dostaje,że szok
- skacze,piszczy,smieje się,śpiewa,zaczepia mnie- wszystko,tylko nie spanie.I tak minimum godzina...a ja oczy na zapałki i myślę sobie "dziecko,idź już wreszcie spać,bo w końcu ja pierwsza zasnę"
:-)
:***
u małej zaśmierdziało, wręczyłam mu dziecia a on z oczami kota szrekowego poszedł na przewijak. Słysze że walczy ale dzielnie do pokoju nie wchodze. W końcu mnie woła z tekstem "chyba jednak sobie nie poradze" ja patrze a mała szczęśliwa cała w kupie wije sie jak piskorz, małż ją dzielnie atakuje chusteczkami, dałam jej do łapki moje korale, stanęła grzecznie więc można było ją ładnie powycierać. Robota skończona, małż dumny a tu jak zaczeła sikać
cała ściana, przewijak i małż który próbował ratować sytuacje
myślałam ze padne ze śmiechu
tak więc teraz mój ślubny ma traume pewnie do końca życia
później wybraliśmy sie na zamki ale okazało sie że trasa pomiędzy nimi jest zbyt wyboista na wózek a nosidła nie posiadamy. Więc zrobiliśmy sobie mały piknik i posiedzieliśmy pośród skałek :-) nastepnie były lody - Isia zaczyna coś kumać że sam wafelek to nie to samo co cały lód
no a wieczór miał być nasz..przy kąpieli małej M. dostał takiego ataku bólu zęba że szok, po pół godzinie wymiotował mi z bólu, tabletki nie działały. Nikt z rodziny nie wiedział czy jakiś dentysta ma nocny dyżur, więc poszedł do apteki naprzeciwko żeby mu coś dali. Babka dała mu jakiś lek przeciwzapalny który jest na recepte ale musiał na niej niezłe wrażenie zrobić bo sie nawet nie wahała. Dostał też namiary na lekarza, ale na dziś dopiero. Po 15 min lek zaczął działać i napięcie nieco opadło. Do tego stopnia że o 21.00 zaczeliśmy sobie pizze robić
pierwszy raz sami od początku do końca i wyszła suuuper :-) tak więc wieczór mimo tragicznego początku wypadł całkiem, całkiem ;-) w nocy wstawał i brał jeszcze tabletke, teraz śpi, jak sie obudzi to jedzie do lekarza. Wiecie jego to ten zab boli z przerwami od paru miesiecy ale on na moje "idź do dentysty" nawet nie reagował. Kurcze musi go naprawde bardzo boleć skoro teraz nawet sie nie waha :-(