reklama

Październikowe Mamy 2010

Wpadam się przywitać.

Jakoś czasu brak ostatnio na bb, synuś tylko chce chodzić, chodzić i chodzić hi,hi.

Wszystkim świętującym gratki suwaczkowe od e-ciotki :)

Pogoda doprowadza mnie do szału, Pawcio domaga sie spacerów a tu leje, leje i leje.
Dzisiaj biorę go na spacer do centrum handlowego tam chociaż na łęb nie będzie padało. Chrześniak do mnie przyjechał i do maca chcę go zabrać i na jakieś zakupki.

reklama
Jestem ale nie wyrabiam z Jej Wszędobylkością. W nocy dala nam tak popalić, że wizja pukającego polizeia z zawiadomieniem o znęcaniu się nad dzieckiem stala się rzeczywistością. Czemu? Otóz Pani Alicji o 22 odechciało się spac i każda próba położenia jej do łóżeczka powodowala ryk jakbysmy ja conajmniej ze skóry obdzierali. A wystarczyło ja położyć na sobie i w 3 sekundy zasypiała :confused2::szok:
upewniwszy się, że nic ją nie boli stwierdziliśmy z D. że to kolejny etap łóżeczkowego buntu i że trzeba być twardym i się nie dać. Tia łatwo powiedzieć... o 2.30 Alut łaskawie kapitulacje ogłosiła i przy moiim akompaniamencie "ach spij kochanie" łaskawie sama w łóżeczku usnęła. Co by nie było kolorowo sielanka do 5 trwała... oszaleję chyba. Także NAT wiem co czujesz i mam nadzieję, że przynajmniej PUDZIANEK da się szybko spacyfikowac i do starego trybu fynkcjonowania wróci.
HAPPY :** ja nie lubię jak u Cię humoru niet :-(
ALICJA widzę, że ślubnego musial ząb radzo boleć skoro nawet na dentystę się zdecydował. Współczuje akcji wieczornej i mam nadzieję, że sadysta szybko z chorym zebem się upora. Mimo wszystko super, że udało Wam się dzień aktywnie i RAZEM spędzić. No i ta pizza.... mniam :laugh2::happy:

i wiecie co? nie wiem co jeszcze :-( nie jestem w stanie się skupić....aaa jeszcze życzenia swaczkowe... MONIMONI, MORIAM, E-LONA:))) wszystkiego naj, naj dla Was! i Waszych Dzieciaczków of kors!

a i chcialam jeszcze dodac, że kupiłam wczoraj kozi syr. bleah. mi śmierdzi a Młoda pluje... :( no i tez sie idę zbierac i spadam na dwór, bo w domu chyba nerwicy się nabawię.

halo

E-Lona,Monimoni,Moriam gratki suwaczkowe dla księżniczek Lauritki,Lenki,Maury :-)

kochane ja dziś bez humoru. Mimo wyspania ?? więc niewiem o co kaman, albo wiem jutro jedziemy na to wesele i już się przejmuję, że małą zostawiam. Strasznie mi z tym źle( a oswajałam się z tym 2 tygodnie). Tak wiec Elwirka podziwiam Cie ze umiesz mała oddac na cały weekend ja bym nie dała rady. Owszem spacer tak, wieczorkiem śpiącą zostawić tak, ale na cały weekend oddać oj nie to nie wchodzi w rachubę..... i cóź ja jutro pocznę. Zamiast się dobrze bafić będę myśleć ehhhh

MAQC współczuję nocki :-(
Nat witaj :-)
Happy gratuluje ogarnięcia się o młodej godzinie ;-)
Alicja super, że z małżem wieczór jednak się udał i przykro tylko, że ten ząb go tak boli, ale dziś zaliczy pana sadyte i będzie jak nowy :-)
Rysieńko biedny Miluś :-( oj i widzisz, kłótnia w rocznicę jakby to powiedzieć u nas też jest normlaką ;-)
Mała mi to super, że wózeczek będziesz miała i na spacerki chodzić będziesz mogła.

Ostatnia edycja:
Chciałam uśpić mojego potfforka ale niestety jak narazie szans brak gdyż zamiast drzemki woli rozp....dalać całe mieszkanie:szok:no nic na siłę nie chce to nie...poczekam a nóż sam padnie:-D

Sarisko baw się jutro dobrze i za dużo nie myśl bo Zuzek napewno będzie dobrze się bawił pod Twoją nieobecność...trza czasami przeciąć pępowinę:tak::-)

Makucku widzę że Miłosz bardzo chciał dołączyć do grupy terrorist Alutka i też noce oraz dni są u nas SUPER wykańczające...przytulam:*

cd.nastąpi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monimoni,Elona,Moriam suwaczkowe cmokusie zanim zapomne!:))

witam porannie. mloda spala calutka noc do 9h. wczoraj po basenie miala chyba dosc:)))

zaraz mam wychodne w pieruny na caly dzien i leje na gotowanie burdel w domu i wszystko inne.

MAKUC bo ser kozi je sie zapijajac czerwonym winkiem i on az slodki sie robi:)))) moja psiapsiola bala sie serow u nas ale jak zrobilismy jej degustacje po fachowemu to jadac do PL wywalila na same sery 120 euro!!!! wozek pelny!!!!!
BETI a ja zawsze czekam na twoj poranny post haha:))a wieczorem jestem bardziej aktywna:)
ALICJA czytalam mojemu co twoj malz wyprawial z mala to prawie padl ze smiechu :))) a poza tym jego zab jak napindala to wiem ze pomagaja gozdziki tylko ze to cholernie mocne jest.przyklada sie na dziaslo. a najlepiej pomaga... patelnia:)))))))))))
NATOLIN noz szok ze Pudziano tak malo spi w dzien!!! moja w dzien po obiedzie wie ze to pora do wyrka i minimum godzine spi, nieraz 2 nieraz 3. to jest jej jedyna drzemka w dzien.

SARISA co oddawania dziecka celem wyrwania sie, ja mam czyste sumienie jesli to jest pol dnia lub caly ale nie dwa dni-tak jeszcze nie bylo:))) a i tak jak wychodze to kurde potem mysle i tak ciagle.

wlasnie mloda demolke urzadza w salonie...

reklama
Cześć dziewczyny,wczorajszy kiepski internet zmobilizował mnie do posprzątania szafy małego(wreszcie! ).Spacerek tez zaliczony, - 3 godziny.W planach były 2,bo mieliśmy wracać do domku na jedzonko,ale mały zasnął.PO spacerku jakieś cyrki były,maly płakał,sam nie wiedział czego chciał i ciągle mama mama,nie mogłam nawet wyjść z pokoju.Jestem pewna,że ząbki górne bo już jest taka cienka warstwa,że aż białe prześwituje.Aha i poszłam tez wcześniej spać uwaga o 21.00!!!!! Spałam 9 godzin,tego było mi trzeba :tak:NIe przeczytam oczywiście ostatniego dnia,nie odpiszę bo nie mam jak,bo net dalej slaby.Mam pewne podejrzenie,że to złośliwie nam zmniejszyli prędkość w firmie,bo mąż pokłócił się z adminem,a może to zrobić w ciągu 3 minut,żadna filozofia.Już jednemu chłopakowi z firmy tak kiedyś zrobili,bo go nie lubili.Tylko kurczę to ja jestem bardziej poszkodowana,bo mąż to ciągle w pracy jest i na dniu to częściej ja korzystam z netu,on raczej tylko wieczorem...Oj dowiem się dowiem!:ninja2::yes:
Wszystkim dziewczynom,których maluchy mają dzis swoje święto-wszystkiego naj naj naj!!!Gratki!
A teraz lecę poprasować,musze się spieszyć bo jeszcze mnie dziś czeka wyjście na zakupy i gotowanie obiadków dla Krzysia,pewnie znowu wyjdzie 14 słoiczków,no i mężowi też jakiś obiadek,mama przychodzi na farbowanie włosków więc dzień mi dziś zleci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry