reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
NAT taki długi sen to tylko w wózku. W domu 30min. i koniec... także chyba zacznę spowrotem rano z nią wychodzić na dwór to się wysypiać przynajmniej będzie. Nie mówiąc już o moim spokoju psychicznym ;-) odnośnie zabawy samej to fakt, potrafi z tym, że musi coś godnego zainteresowana znaleźć. w tym momencie są to ulotki, ktore już po całym pokoju porozwalać zdążyła. a Pudzianek może jak dłużej w domu pobedzie to wróci do starego rytmu i się upokoi trochę?

Mamaagusi- pstrykanie palcami?Wow,to musi świetnie wyglądać:)!
mam filmik nagrany to jak chcesz zobaczyć mogę ci wysłać link na pw heh

nocka okropna dzisiaj ale odespie bo nie dlugo odwoze potwora do mamy.no dzisiaj ta okropna wizyta jamochlonow masakra
happy jestem ja
Monimoni,Elona,Moriam suwaczkowe gratki
trzymaj się dzielnie:-)

:-DA ja się ubrałam:szok::-D;-)
łał :-D
widzę, że się dzieci popsuły hurtem.... współczuję wszystkim mamusiom popsutych dzieci
Nat tobie szczególnie zyczę żeby Piotruś się grzeczniejszy zrobił

a my się pakujemy dzisiaj bo jutro do Poznania śmigamy. mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bezpiecznie i zgodnie z planem. jejku niby 1 dzień a tyle bagażu mamy dla Agi już, że nie wiem czy się zabierzemy. i liczę na to, że uda nam się na 19 wrócić zebym mogła Agusię położyć spać w miarę o tej godzinie co zawsze bo inaczej będzie bardzo marudna. dzisiaj o dziwo było w nocy pobudka na jedzenie a dawno już nie było. teraz Agusia drzemia a jak wstanie to po obiadku wybierzemy się na spacer gdzieś bo w domu to jest straszny łobuz. ja nie wiem skąd ona ma tyle siły i tyle pomysłów najczęściej takich, których wolałabym, żeby nie miała:-D

no i oczywiście suwaczkowe gratulacje dla dzisiejszych dziewczynek i ich mamuś!!!!!!!!

Natolin może to jest chwilowe, przecież zmiana otoczenia też ma wpływ na Niego, Tym bardziej że przez te dni cały czas byliście z nim, w domu jest inaczej. Do dziś pamiętam, że jeszcze nie tak dawno napisałaś jak to sam Piotruś się ślicznie bawi i nie potrzebuje towarzystwa. Ja mocno wierzę, że kilka dni w domu i wszystko wróci do normy :-)
Makuc Ty to lepiej idź się połóż na podłodze, koło dziecka i odpoczywaj :-)
Mamaagusi zatem spokojnego pakowania i bezpiecznej podróży życzę :-) a filmik chętnie obejrzę :-) jak możesz przesłać.

Idę się położyć choćby na sikundę, dobrze że już praca ogarnięta :-)
Aaa nie pochwaliłam się haha bo ja taka skromna jestem, wczoraj znów udało mi się ugotować Oliwce zupkę (która jej bardzo smakowała) i nawet zamrozić dodatkowo 5 słoiczków :-)
Jesteście ze mnie dumne???
A ktoś w ogóle tęskni jak mnie nie ma?

No to się należałam... córcia wraca !!!

Ostatnia edycja:
kania ja jestem dumna :-D :-)

mamaagusi mam nadzieje że wyjazd przebiegnie w miłej atmosferze bez niespodzianek :-)

makuc ślicznie Ci Alutek śpi! moja już na spacerkach niet, za dużo sie dzieje i przecież trzeba wszystko oblukać :-p

Iś właśnie bawi sie moimi opaskami chustkami i gumkami do włosów :-D

Normalnie tu się nie udzielam, ale dziś muszę się pochwalić, bo nie zdzierżę ;-)
U mnie dziś sielanka - byłam na USG takim prywatnie z bajerami
wink2.gif
Maleństwo zdrowiutkie, wszystko ok, po odklejeniach kosmówki nie ma śladu. No i noszę w brzuszku dziewczynkę, już na bank
laugh.gif
Ale się cieszę. Będzie Alicja
biggrin.gif
PRzynajmniej na tym na razie stanęło. Oczywiście wracając wpadłam do sklepu, bo bym chyba oszalała jakbym nie kupiła jakiś słodkich ciuszków
laugh.gif
No i wyszłam z 2 sukieneczkami, spodniami, body, bluzeczką i pajacem i tak sobie teraz oglądam i jest super
laugh.gif

Chciałam se posiedzieć na bb ale Miłosz jak usnął to pospał AŻ całe 15 minut i teraz dalej szaleje...nie mam siły do tego mojego potfforka ale jak się do mnie przytula to wszystkie moje złości znikają:-D
aaa chociaż ciężko mu zajrzeć do pyszczka to z tego co widziałam to do jego 3 zębolków rosną mu kolejne 3 i stąd pewnie to jego ogólne rozdrażnienie (więc co jak co ale dostał moje rozgrzeszenie iż tak wykańcza swoją matkę);-)
odezwę się jak go może w końcu uśpie a tymczasem uciekamy na spacerek:-)

Edit:Nice super że wszystko ok no i gratuluje dziewczynki...fajnie będziecie mieć parkę:-D

NICE :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: mega GRATULACJE! bardzo ale to bardzo się cieszę:))) i podobnie jak DOBRANOCKa parkę będziesz miała! SUPER, świetnie! :happy::happy::happy::happy::happy:

[edit]

a ja czytm i odpisac nie mam kiedy, bo cięgle coś :confused2: czekam z utęsknieniem na D. to może mi sie wówczas tworczośc megawypasiona uskutecznic uda. Ale wszystko czytam co by nie było. I Aliczkę nakarmilam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry