makuc
Fanka BB :)
PORANNO-NIEDZIELNE dzien dobry :***
nocka hmm... z jedna pobudką o1.30 na jedzenie i blanocianie do 7.30

kto mi dziecko podmienił? przyznać się 

PAOLCIA gratulejszyny pierwszego zęba dla Twojej Julinki

HAPPY nudziłam się, nudziłam i ostatecznie spać z kurami poszłam. Link zaraz obczaję. thx :****a Ty jak się na "wygnaniu" bawisz?m
MALA_MI mam nadzieję, vże szwagier wrocił na czas? ja tez nie lubię sama wieczorami w domu siedzieć ale nie z tego powodu, że się boję ale z tego, że cisza mnie przygnębia. Dziwne to.
ROXI helloł, helloł. Jak nocka? mam nadzieję, że dzisiaj spisek Patryk-Alutek-Miłosz miał miejsce i wszsyscy jego uczestnicy spali tak ładnie jak moje dziecię
a cóż to za zupa była, że Pytsiowi nie podpasowała? i widzę, że też niezlych dialogow bylo Ci dane posluchać 

takjie dzieciaki wymiatają. bez kitu [i kleju też
]
RYSIA cieszę się, że dzień udało Wam się aktywnie spędzić.
i tyle
no tak. WEEKEND 
nocka hmm... z jedna pobudką o1.30 na jedzenie i blanocianie do 7.30

kto mi dziecko podmienił? przyznać się 

PAOLCIA gratulejszyny pierwszego zęba dla Twojej Julinki

HAPPY nudziłam się, nudziłam i ostatecznie spać z kurami poszłam. Link zaraz obczaję. thx :****a Ty jak się na "wygnaniu" bawisz?m
MALA_MI mam nadzieję, vże szwagier wrocił na czas? ja tez nie lubię sama wieczorami w domu siedzieć ale nie z tego powodu, że się boję ale z tego, że cisza mnie przygnębia. Dziwne to.
ROXI helloł, helloł. Jak nocka? mam nadzieję, że dzisiaj spisek Patryk-Alutek-Miłosz miał miejsce i wszsyscy jego uczestnicy spali tak ładnie jak moje dziecię
a cóż to za zupa była, że Pytsiowi nie podpasowała? i widzę, że też niezlych dialogow bylo Ci dane posluchać 

takjie dzieciaki wymiatają. bez kitu [i kleju też
]RYSIA cieszę się, że dzień udało Wam się aktywnie spędzić.
i tyle
no tak. WEEKEND 
albo śpi sobie smacznie w ten niedzielny poranek 

nocke miałam koszmarną tym bardziej że sama pełniłam dyżur, pobudki co godzina :-( ale może jeszcze kiedyś sobie odbije te nieprzespane nocki 

). No ale jutro już nie mam zamiaru podarować mężowi i gdzieś się wybierzemy.
.