reklama

Październikowe Mamy 2010

PORANNO-NIEDZIELNE dzien dobry :***

nocka hmm... z jedna pobudką o1.30 na jedzenie i blanocianie do 7.30 :szok::szok::szok: kto mi dziecko podmienił? przyznać się :laugh2::-p

PAOLCIA gratulejszyny pierwszego zęba dla Twojej Julinki :rofl2::happy:
HAPPY nudziłam się, nudziłam i ostatecznie spać z kurami poszłam. Link zaraz obczaję. thx :****a Ty jak się na "wygnaniu" bawisz?m
MALA_MI mam nadzieję, vże szwagier wrocił na czas? ja tez nie lubię sama wieczorami w domu siedzieć ale nie z tego powodu, że się boję ale z tego, że cisza mnie przygnębia. Dziwne to.
ROXI helloł, helloł. Jak nocka? mam nadzieję, że dzisiaj spisek Patryk-Alutek-Miłosz miał miejsce i wszsyscy jego uczestnicy spali tak ładnie jak moje dziecię :laugh2: a cóż to za zupa była, że Pytsiowi nie podpasowała? i widzę, że też niezlych dialogow bylo Ci dane posluchać :rofl2::happy::laugh2: takjie dzieciaki wymiatają. bez kitu [i kleju też :-p]
RYSIA cieszę się, że dzień udało Wam się aktywnie spędzić.

i tyle :szok: no tak. WEEKEND :-p

reklama
ELWIRKA on z przekory tak, czy po prostu nie rozumie, że źle zrobił? ja się powoli zaczynam do zebrania się mobilizowac, bo musimy dzisiaj na zakupy podjechac i lepiej żeby to bylo wczesniej niż poźniej...

acha wieści od DZIULENCJI [otrzymane wczoraj w nocy] :laugh2::laugh2::laugh2:

"Oj długa noc przede mnę, narazie mam pizdusie w głowie, juzem cyknięta, a nazarlim sie jak ogry. ukochaj ode mnie cioteczki bb [co niniejszym czynię ;-)]. Jak mi dziwnie, ze bez leanderkowca i to o tej porze na miescie i narabana. Foty mam nawet pod latarnia haha co by potem gderac ze rachunek w knajpie musialam oplacic haha!" :rofl2::happy:

Ostatnia edycja:
Dobry dzień :-)

ale tu ciszaaaaaaaaaa :szok: widać że happybeti wyjechała ;-)reszta odsypia po weselu :cool2: albo śpi sobie smacznie w ten niedzielny poranek :tak:

sarisa, ida, kroma
mam nadzieje że imprezki były udane wy wybawiłyście i wytańczyłyście się za wszystkie czasy :-)

rysia
, ja po jednym piwku padłam, a tobie jak tam wczoraj szło :rolleyes2:

ooo chociaż makuc mi towarzystwa dotrzymuje :rofl2: i widze, że Alicjusz wam się naprawił, super :-) niestety nie moge powiedzieć tego samego o Ptyśku :no: nocke miałam koszmarną tym bardziej że sama pełniłam dyżur, pobudki co godzina :-( ale może jeszcze kiedyś sobie odbije te nieprzespane nocki :sorry:

No dobra, na więcej Patryk nie pozwala bo ciągnie za kable od kompa i mi właśnie myszke ściągnął :dry:

My dzisiaj jedziemy do moich rodziców i brata więc dzień pewnie bedzie równie intensywny jak wczoraj :-) tylko pogoda jakaś kiepskawa, w nocy była burza a teraz leje od rana:confused2:

no nic ... miłej niedzieli dla wszystkich :tak:

Paolcia, no wspaniale! Im później zęby idą tym zdrowsze (w teorii). SUPER! Gratuluję :-)

Mała Mi - i jak nocka?

Warszawianki - Domek Pampersa był i jeszcze dzisiaj (plus na koniec trasy 11 września) jest w tym roku w Warszawie na placu przed zamkiem ujazdowskim (z powodów gabarytowych musieli zmienić lokalizacje! W tym roku domek jest po prostu mega wypasiony :-))

To się Dziulka zabawiła!!! hihi, ja chętnie obejrzę te fotki. :-D

A gdzie Monimoni...?

dzień dobry :-)

paolcia gratulujemy zębolka! :-)

mała mi mam nadzieje że nocka miło minęła i żadne duchy, zjawy i inne obrzydlistwa Cie nie nawiedziły ;-) a wiesz że ja tez bardzo dług bałam sie być sama w mieszkaniu? jak podczas studiów dziewczyny mi wyjeżdżały na weekend z mieszkania to zapalałam na noc światło w korytarzu :-p

Elwirka
współczuje akcji z małżem :-( mam nadzieje ze dziś wróci mu rozum i Cie przeprosi

Roxi :-D do studiów :-D poczułam sie taaaka stara :-D a jak tam Wasza nocka mineła?

edit: właśnie doczytałam, tulam :***

mila
biedny maluszek, przytul go od nas :*

makuc to cudownie! super! niech sie ta passa utrzyma :-D !!!

u nas dziś pobudka na butle o 5.50 i Iś spała uwaga! do 8.20 :szok: !!! aż dwa razy wstawałam żeby sprawdzić czy wszystko z nią ok :-D

dziulka
:-D :-D :-D

Isia właśnie gada do drzwi łazienki - małż zamknął sie na dłużej ;-) pewnie mu córuś dotrzymuje towarzystwa :-D

Hej!
To i ja się pochwalę kolejnym (szóstym) zębolem u Laury.
Paolcia gratuluję pierwszego ząbka Julci.
Elwirka mam nadzieję, że szybko znowu wszystko będzie ok z mężem.
Makuc super, że Alicjusz znowu tak ładnie spał. Oby tak już pozostało.
Roxi współczuję nocki. Dialogi podsłyszane na placu zabaw pierwsza klasa.
Happy i jak po sztucznych ogniach?
Kroma, Sarisa a u Was jak tam po weselichach?
Alicja a jak tam mąż? Lepiej już? Isia nadal maruda?

U mnie spacery też samotne lub z mężem. No i jest jeszcze Daniel, a z nim nie ma się jak nudzić chociaż brak czasem towarzystwa dorosłych. Z tym, że jak jest Daniel i ktoś znajomy to ciężko rozmawiać i z nim i ze znajomym, bo jak z synem nie rozmawiam to mu się nudzi po drodze (chyba namotałam).

reklama
Witam się i ja.
Łukasz obudził się dziś razem z przyjściem męża czyli o 7. Dałam mu mleko i poszliśmy razem wszyscy jeszcze spać, ja wstałam po półtorej godzinie , zdążyłam się okąpać i Łukasz wstał. Mąż nadal śpi bo na 13 znowu ma tam jechać. Ciekawe o której dzisiaj tym razem wróci, bo to jest 2-dniowy ślub i do tego gości mają 190:szok:. Tak więc tym sposobem nie zamieniłam z nim prawie w ogóle żadnego słowa, pewnie wstanie, ogarnie się i sobie pojedzie. Więc my z Łukim znowu samotnie spędzimy drugi dzień weekendu ( jak ja tego nie lubię:crazy:). No ale jutro już nie mam zamiaru podarować mężowi i gdzieś się wybierzemy.
Dzisiaj muszę jeszcze wskoczyć do Biedronki po pampersy, bo nie zostało mi za dużo i jutro pod wieczór może mi braknąć, a wszystko będzie pozamykane.

makuc niestety szwagier zjawił się dopiero o 2. Ja to ewidentnie mam tak jakbym się czegoś bała, tylko znowu czego? Chyba mam za bujną wyobraźnię:-). Super że Alutka coraz ładniej sypia w nocy.
dziulka czekamy na fotki!
dobranocka nocka nawet szybko minęła, biorąc pod uwagę że G. dopiero o 7 wrócił:baffled:.
alicja ja na studenckim mieszkaniu też się bałam z początku:-), tym bardziej że pokój miałam z balkonem. Oo to u Was też fajnie,że Isia dała Wam pospać dłużej:-). A jak tam Twój mąż się dzisiaj czuje?
E- lona ja zrozumiałam:-)

U nas dzisiaj słoneczko i zapowiada się ciepły dzień, tak więc pewnie kilka razy dzisiaj zaliczymy spacer.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry