My nareszcie w domku :-) Obiad u teściowej jak zawsze pyszny

zrobiła też zupke dla Patryka ale mu nie podeszła

Spacerek się udał bo pogoda piękna, tylko namiot pampersa w tym roku gdzieś indziej postawili i wkońcu nie byliśmy
elwirka, domek pampersa to taki namiot z pomieszczeniami, gdzie jest np. duże łóżko, fotel itp itd coby poczuć się jak mały szkrab, panie oprowadzają cie po tych pomieszczeniach i opowiadają różne rzeczy, ogólnie ok ale bez szału ;-)
przykro mi z powodu sprzeczki z mężem, ale ja też nie lubie jak mój robi takie numery, naszczęście coraz rzadziej mu się to zdarza
makuc, gratuluje sukcesu wychowawczego :-):-):-) u nas niestety ta reguła się nie sprawdza bo nawet jak Patryk zasypia sam w łóżeczku, co czasem sie zdarza, to w nocy pobudki i tak są :-( no ale najwazniejsze że u was działa i oby tak już zostało

ja właśnie nie mam z kim spacerować, dlatego samotne spacery średnio mnie kręcą

wcześniej jak Patryk spał w gondoli to ja sobie knige na ławeczce czytałam i się relaksowałam, a teraz to nasz spacer to głównie droga do sklepu albo na plac zabaw :-) już bez chodzenia bez celu ;-)
alicja, ja też się ostatnio kilku fajnych rozmów nasłuchałam
pierwsza: (dwie dziewczynki na huśtawce o swojej koleżance i koledze)
A: oni to chyba już zawsze bedą razem.
B: o tak, oni się nigdy nie rozstają.
A: będą ze sobą długo długo, chyba aż do ... studiów!
B: tak do studiów bo potem to czasu dla siebie nie bedą mieli
Normalnie padła, myślałam że to długo to bedzie do śmierci albo coś w tym rodzaju, a dla tych dziewczynek to studia to taaaaaka odległa przyszłość ;-)
druga: (dwóch chłopców się szturcha)
1: mogłeś mi złamać rękę.
2: a ty mogłeś mnie zabić!
i pobiegł do mamy z krzykiem
dawidowe, fajnie że jesteś, dobrze że teraz masz długi weekend

tak sobie myśle że może w przyszłym tygodniu wkońcu uda się spotkać, bo to już niedługo nam czasu zostało ;-)
mila, tulaski dla Patrysia z powodu upadku :-( wiesz z tym placem zabaw to naprawde super sprawa dla dzieciaczków, ale jak twój mąż może zrobić dla Patryka takie zabawki przed domem to też super
rysia, Miłoszek z Alutką w nocy postanowili dać odpocząć rodzicom, super ;-)
kania, widze, że wczorajszej nocy nawiązany był pakt Patryś-Oliwka, przykro mi :-( może ta nocka będzie jednak lepsza

życze udanego wypadu na ploty :-) mi troche brakuje takiego babskiego spotkania :-(
kroma, sarisa, ida, bawcie się dobrze na weselichach i nie myślcie o dzieciaczkach
paolcia, gratulacje dla Julci z okazji tego pierwszego ząbka :-)
A ja ide otworzyć sobie piffko, a co!
ah zapomniałam się pochwalić, że w drodze powrotnej zahaczyliśmy o h&m i kupiliśmy Ptyśkowi superową czapke, jak tylko zrobie fotke to wstawie

a ostatnio mam faze na robienie zdjęć, wczoraj tak mnie naszło że zrobiłam synkowi aż 150 zdjęć
edit.1
mała mi, ja też z ojcami głównie gadam na placykach
edit.2
Właśnie zaliczyliśmy pierwszą pobudke

nocka nie zapowiada się kolorow :-(