dobranocka
podwójna październikówka!
Heh, długi weekend... Ika, nawet tych korków Ci chyba zazdraszczam... U nas pada i siedzimy w domu. Ciekawe czy się wysłoneczni choć na chwilę zeby na spacer nosa wyściubiuć...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wcześniej zaliczyliśmy plac zabaw.
:
uwielbiam takie dzieciaczki :-)
. Od rana w poszukiwaniu poscieli do złobka albo materiału, zakupy i spacrek. Teraz po obiadku lecimy na spacerek bo zapowiadaja burze.
Dziś z rana mój mały zaliczył lądaowanie na panele z łóżka
Naszczęście nic sie nie stało i guza też nie ma... Już drugi raz mi tak spadł. Tak to jest jak dziecko śpi z mamusią w łóżku i wstaje przede mną...
Jest jeden ale szkoda gadać - jakieś menele tam nocami piwsko piją więc wygląda jak wygląda 
Mój małż ma zrobić Patrykowi przed domem piaskownicę i hustawkę (a on ma talent do tkiego "majsterkowania") ale to nie to samo bo będzie się bawił sam bez innych dzieci. A fajnie by było jakby właśnie mógł poprzebywać z innymi maluchami.

"Dziewczyny są głupie"-dobre :-) Ja pamiętam jak zawsze syn mojego brata jak był mały to jak widział w tv całującą się parę albo jakąś kobietę w bieliźnie to mówił "fuuuujjjj!!!!" a ja sobie myślałam - teraz fuj a za parę (no może trochę więcej) lat ino to będzie miał w głowie 
:-)
. Przy wystawianiu pościeli na balkon wyleciały mi dwa jaśki na dół , tak więc trzeba było wziąć dziecia pod pachę i iść po niej. Z kolei przy robieniu obiadu zobaczyłam że brakuje mi czegoś do obiadu co myślałam że jest więc trzeba było ubrać siebie, Łukasza i wózek i iść do sklepu. Następnie jak odcedzałam ziemniaki to tak ,że mi wszystkie do zlewu wpadły
. Do tego wszystkiego jak wracaliśmy ze sklepu to trzeba było się śpieszyć bo zaczęło padać a ja przecież pościel mam na balkonie, no ale nie zmokła a teraz i tak jest znowu na balkonie bo świeci w tym momencie słońce.
. No i ta rozmowa tych chłopaczków na placu zabaw super! Takie dzieci są kochane.

i rozumiem, że noc do tych aktywniejszych należała? 
;-)
;-)]

takie dzieciaczki sa pprzesłodkie. I te ich pseudo dorosle rozmowy