reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Halo kochane
Ja tylko na chwile. Jedziemy juz i mam stresa i poki co o makej nie mysle. Qybaczcie, ze mnie nie bylo wczoraj, ale mialam wieczor zabiegany. A ti kartke zrobic, a glowe ogolic ;-), a to paznokcie pomalowsc i nawet niewiem kiedy zrobila sie 23:00 i padlam jak opos ;-).
RYSIA :*
Milego popoludnia zycze

SARISKa bawcie się dobrze! :******
ELWIRKA wiedomo, że takie coś nie jest regułą ale u nas się sprawdza i bardzi się z tego cieszę. Tym bardziej, że rokuje to nadzieje na przespane noce :happy2: i tu ni chodzi o to, że sama spi [bo tak było i wcześniej] ale o to że sama zasypia, bez klepania/cyca itp. itd. :)))))

DORISEK, SHEENEY gratki suwaczkowe
MAKUC widze, ze nocki udana :) oby tak dalej i D.z Alytkiem na spacerku super
KROMA, IDA Wy tez baffcie sie dobrze i Happy Ty tez
ROXANKO fajne taki sootkanko z bobasami i jak jeszcze w tym przedziale to superowo
DOBRANOCKA ja Ci nie pisalam ale wozio sliczny
CZARODZIEKO :-(

cosuk jeszxze chcialam, ale kto mi powie co? ;-) jeszcze 150 km do Wrocka i ups zaczelo lac ehhh

Jest,jest;)- ale dopchac się ciężko ,bo i latorośl nastoletnia jest.Zreszta nie jade na długo,bo w Germanii w poniedziałek pratzują normalnie,a na dodatek szkołę zaczynają:szok:.

Sariska- miłej zabawy:***

Elwirka, wózek już zapakowany w kartonie, tylko na chwilkę go rozłożyliśmy... Ale specjalnie dla Ciebie:
tandem deluxe caffe latte.jpgTyle że u nas z tyłu będzie nosidło wpinane do wózka, pod kolor, dla Wojtusia :-)

Makuciowe dziecię spało całą noc?!?!?!?! BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry