reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć dziewczyny.
Sheeney,Dorisku wszystkiego naj naj dla waszych dzieciaczków i dla was dużo buziaków!:-)
NIce - bardzo ci kochana gratuluję,super że z ciążą ok i że będzie parka,no i imię bardzo ładne,sama rozważałam takie gdyby zamiast Krzysia miała być dziewczynka.Wtedy Alicja albo Kinga by byla pewnie;-)

Hmm...a u nas...net mąż zrobił,ale jesteśmy pewni na 99 % że było to działanie celowe,a nie żadna usterka:-( Bardzo mi przykro z tego powodu.Ja na jakiś czas bede tylko na zamkniętym wątku i na wątkach tematycznych,bo mam pewne podejrzenie,że moge być rózwnież podczytywana.Dla wszystkich dzieciaczków,które będą obchodzic w najbliższym czasie swoje miesięcznice,wszystkiego najlepszego.Będę o Was zawsze ciepło myśleć i nawet jeśli nie wejdę na główny,to pamiętajcie,że zawsze gratki wirtualne ode mnie również są:tak: No i płakac mi się zachciało.Czuję się jakbym się żegnała,a przecież tak nie jest bo będę tylko....trochę obok:-(

reklama
witam porannie :) u nas upal jak diabli.
mldoa sie obudzila gdzies kolo 4h, tatus napompowal mlekiem i spac. ja jakos spac nie moglam za bardzo dzisiaj i do kitu nocka. wstalam o 8.30. wlasnie wstawilam pranie, obiadek malej a mala na cymbalkach "gra" :))))) tatus spi....szkoda ze mloda jeszcze nie chodzi bo poszla by zagrac tatusiowi obok lozka:)))))))))))

tak jak mowilam dzisiaj mnie nie bedzie wieczorem i pewnie popoludniu tez wiec sie nei zdziwcie jak sie pojawie dopiero jutro z wieczora. jutro jak nie schrzani sie pogoda to po siescie malej basen:)))

DORIS i SHEENEY wszyskiego najfajniejszego dla waszych sloneczek:)))

Czarodziejka, my Cię nie puścimy daleko wiec się nie zegnaj ;-)

Ika, Emisiu, udanych urlopów!!!!!!!!!

Monimoni,Elona,Moriam, Dorisku, Sheeney, wszystkiego najlepszego dla Waszych maluszków! Wieeeelkie e-buziaki od e-cioci :*

Nice, SUPER WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ sie cieszę! Będziemy się mogły garderobą wymienić, bo Ty strzeliłaś dziewuchę a ja chłopaka i jest u nas na krzyż ;-)

Baśka, ja też nie podobam w takich pchaczach-rowerkach. U nas jest całe osiedle dzieci, a praktycznie wszystkie jak już skończą 1,5 roku - 2 lata umieją SAMODZIELNIE jeździć na rowerkach LAK MAGIC i praktycznie wszystkie dzieci takie mają bo... są chyba najlepsze. Ja mam w planach kupić taki używany, bo na nowy taki mnie nie stać.... To rowerki łańcuchowe, więc nie do zdarcia ;-) Polecam!!! LAK MAGIC - producent rowerów dziecięcych MAGIC z napędem na łańcuch
ncz1.jpgncz2.jpg

Natolin, dobrze ze wróciłaś :* Życzę Ci duuużo siły!

witam podobno oli dala popapalic babci w nocu biedactwo mecza zabki. co do tesciow to mam ich w d............e a jeszcze jedna sytuacja tesc chcialm jechac do moich rodzicow zobaczyc mala ale tesciowa mu zabronila................ a co do wekendu z przyszlym mezem do pol dnia dzisiaj jeszcze w pracy ale dziekuje...
Monimoni,Elona,Moriam, Dorisku, Sheeney, suwaczkowe gratki
czrodziejka wroc do nas szybko, bedzie mi ciebie brakowalo bo coz ja jescze niemam wstepu na zamkniety ale moze sobie kiedys zapracuje poczekam

Dzieńdoberek :-) Mąż dał mi dzisiaj pospać i obudziłam sie o 9 :-) fakt że późno się położyłam i nocne pobudki były, ale co tam ;-) chyba zaczynam się przyzwyczajać :shocked2:

makuc, rysia, kania, jestem ciekawa jak tam wasze nocki :confused: mam nadzieje że dzisiaj nikt z Patrykiem nie spiskował ;-):rolleyes2:

alicja
, naprawde taki plac zabaw z dzieciaczkami maluszkami jak nasze, był o niebo lepszy niż normalnie ;-) a mężowi powiedz żeby był twardy a nie "miętki" :rofl: ale i tak mu współczuje bo cały czas pamiętam ile mój się wtedy wycierpiał :sorry2: a twój też jest spuchnięty ?

czarodziejka
, aż mi się smutno zrobiło :-( tulam kochana :* i lece czytać na zamknięty ...

dziulka, oby pogoda dopisała, żebyś mogła na basenik skoczyć :tak::cool2:

doris, sheeney,
suwaczkowe gratulacje dla Dorianka i małego Tomka :-):-)

Zapomniałam napisać, że Patryk wczoraj rozszerzył sobie diete ... o piasek :-D raczkował sobie po placyku i przy zjeżdżalni rozsypane było troche piachu z piaskownicy, byłam ciekawa jego reakcji, bo w sumie pierwszy raz miał styczność. Najpierw bawił się nim, grabił rączkami i nawet nie wiem kiedy rzucił się na niego z otwartą buzią :szok::laugh2: Jak go podniosłam to cały pyszczek miał brudny, piasek był wszędzie w nosie, w buzi, wokół ust hehe ... juz wiem że szybko do piaskownicy nie zajrzymy :-p

Pogoda nam się dzisiaj spsuła :dry: ale mam nadzieje, że jeszcze troszke się przejaśni bo niedługo jedziemy do teściowej na obiadek i wyskoczylibyśmy sobie na spacerek do łazienek, a przy okazji chcemy zahaczyć o domek pampersa bo w ten weekend jest w wawie. Byliśmy w zeszłym roku, ale w ciąży to nie to samo, teraz Patryk by miał frajde :-)
Miłej soboty wszystkim życze i zmykam myć włosy :-)

reklama
Ja uśpiłam Amelkę i korzystając z tego doprowadziłam się do ludzi w łazience;)))- teraz dla odmiany nie w piżamie,tylko w szlafroku siedzę;).no,nic...trzeba wziąć się za to nieszczęsne pakowanie,bo czas leci...nieeee chce mi się:zawstydzona/y:.
Dobranocka- my też tylko taki rowerek bierzemy pod uwagę:tak:-bardziej nam się podoba.I jeszcze te drewniane ,biegowe,no,ale to dla starszych dzieci.
Roxi- Amelka nad jeziorem usiłowała błotko jeść;)- a potem piasek.My tez do piaskownicy na razie się nie wybieramy,bo wszelkie ostrzeżenia "To "be",fuj" są ignorowane;).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry