reklama

Październikowe Mamy 2010

witam laski, ja mam mało czasu, właśnie goście pojechali :-( zobaczę ich pewnie dopiero jak sama do UK pojadę.

Dziś weselicho, zaraz jadę dzieci zawieść do dziadków i jeszcze muszę do sklepu jechać i się szykować.
Dla Monimoni,Elony,Moriam, Doris oraz Sheeney gratulacje z okazji kolejnych suwaczkowych miesięcy.

reklama
TAK TAK TAK! Zapraszam Was serdecznie do Pampersowego Domku! Wklejam tegoroczną trasę:
AZR - Pampers
Buczę dzisiaj od rana że nie będę w tym roku również pracować na Pampersie... Tęsknię za ludźmi z Ekipy jak nie wiem co :-( :-( :-( JA CHCĘ NA PAMPERSAAAAAA! Buuuuuuuuuuu!

Trochę mi poprawił nastrój wózek - ten podwójny już dzisiaj przyjechał. CUDO.

Kroma, wypasionej zabawy życzę :-)

reklama
buuu a u nas pampersa niet :-(
wogóle to DZIEŃ DOBRY. Meldunek po odbyciu 2h germanizacyjnych zajęc składam :happy2::-p D. wybył z Aliczka na spacer [:szok::-D] to może dam rade podczytac to i owo. Ale zanim to uczynię chcialam się tylko pochwalić, że NOCKA POZA TĄ JEDNĄ POBUDKĄ BYŁA CAŁA PRZESPANA :cool2::szok::-D:-D:-D:-D:-D Młoda nawet na jedzenie się nie budzila. Czyli jednak info o tym, że jak dziecko się nauczy samo w lóżeczku zasypiać to bedzie spokojniej, dłużej i bez potrzeby budzenia się spała u nas jak najbardziej sie sprawdza :laugh2::laugh2::laugh2: zobaczymy jak to dzisiaj w nocy wyglądac będzie...

ide po kawe i zaraz jezzzdem :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry