Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a fuuu ...

.Że wszystko z brzusiem ok. i że będziecie miec parkę .A Alicja piękne imię

.
i nadal głupia jestem,czy brać łóżeczko tur. czy nie...tzn. wymyśliłam sobie,że jakbym je wzięła ,to tylko " w jedną stronę"- zostałoby sobie u sis i potem,jak będzie jakas okazja "samochodowa",to by je się zabrało.No,ale w tę jedną stronę też mi sie nie uśmiecha i Maksia musiałabym jakos namówić(przekupić
.Oby nie lało...
.:***
.Ale jak ktoś nie cierpi,to może brokułami zastąpić?Też zielone i mało kaloryczne.A zamiast kawy z rana herbatka pobudzająca metabolizm,jest tego spory wybór.
.
.Ja tez zawsze czekam na Ciebie- kiedy sie pojawisz i co napiszesz.Ty zawsze umiesz tak właśnie ciepło i mądrze każdemu coś powiedziec.Lubim Cię baaaardzo:****

- to musi niesamowicie fajnie wyglądac,jak taka kruszynka tak robi
:-)
.
- miło go spędźcie,coby siły na następny tydzień były:***
.No i dobrze- im mniej masz z nią do czynienia,tym lepiej.A mnie cały czas nurtuje,dlaczego oni Twojego G. tak inaczej traktują

.Dlaczego to on jest "czarną owcą w rodzinie"????Nie kumam tego...

Przeciez z tego,co piszesz,to on jest normalny,fajny facet,dbający o rodzine itp.,nic złego nie robi,to skąd ta niechęć do niego????Nie ogarniam....

Z łepetyny wyleciało,ale pamiętam,że coś chciałam
...no,nic,dopiszę potem;-).
:***
i coś w stylu : byłem taki szczęśliwy i dałem sie namówić że jeszcze szczęśliwszy będę kiedy będe miał żone...a ta wysłała mnie do dentysty 
kurcze będziesz w Krk? super! kurcze mam nadzieje ze mi też sie uda
:****
!
?