Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Hej! Może wyjdzie na to, że podchodzę do sprawy "lekkoduchowo":-), ale jak zawsze byłam hipochondryczką i panikarą, tak teraz w ciąży staram się myśleć pozytywnie i nie doszukiwać się "dziury w całym"....
bo ogólnie mam tak, jak dziewczyny pisałyście: jak zacznie się doszukiwać objawów to na pewno się je znajdzie
moja koleżanka, dwukrotna mamusia, uspokaja mnie jeśli chodzi o większość "ciążowych zjawisk", na szczęście. poza tym, po to mamy te kontrole, żeby monitorować przebieg ciąży; podejrzewam, że gdyby coś działo się nie tak, to lekarz kazałby się odwiedzać częściej... Bardzo współczuję Karen przeżyć z poprzedniej ciąży! ale staram się do takich opowieści podchodzić z dużym dystansem... inaczej już bym ześwirowała.
DZIEWCZYNY, WSZYSTKO JEST DOBRZE I WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!
bo ogólnie mam tak, jak dziewczyny pisałyście: jak zacznie się doszukiwać objawów to na pewno się je znajdzie
moja koleżanka, dwukrotna mamusia, uspokaja mnie jeśli chodzi o większość "ciążowych zjawisk", na szczęście. poza tym, po to mamy te kontrole, żeby monitorować przebieg ciąży; podejrzewam, że gdyby coś działo się nie tak, to lekarz kazałby się odwiedzać częściej... Bardzo współczuję Karen przeżyć z poprzedniej ciąży! ale staram się do takich opowieści podchodzić z dużym dystansem... inaczej już bym ześwirowała. DZIEWCZYNY, WSZYSTKO JEST DOBRZE I WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!! TRZYMAM KCIUKI!!!