reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam :) Ja tutaj nowa :) mam nadzieję, że bedę potrafiła sie odnaleść :) Dziś z mym maleństwem rozpoczynamy 20 tydzień ciąży :), mam nadzieję że nadrobię ten czas gdy mnie tu nie było :)

reklama
Monimoni scrapbooking dla córci jest prześliczny:).Naprawdę fajny pomysł.
Karen trzymam kciuki za wizyte i za zdrówko.
kuruszynka303 witamy

Ja dzis cala szczesliwa i wyspana wstalam o 7 rano.rzucilam sie w wir sprzatania i chyba sie przeforsowalam .Brzuch mnie strasznie boli.I teraz niewiem czy to skracanie szyjki ,ale bol inny od tych co do tej pory mialam.Buuuu. A widze ,ze nie tylko u mnie sie pojawily takie bole. Na szczescie w czwartek ide do lekarza to chyba wytrzymam. Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty i sle pozdrawienia serdeczne :)

Hej dziewczyny!

Nie bylo mnie kilo czasu, ale u mnie sie tyle dzialo, ze na komp po rpacy czsu nie mialam. Troche wojazowalismy z mezem w kraju i po Szkocji, no a teraz odwiedza nas moja mama. W pracy pracy huk no i zlecialo niemalze 5 tygodni!

Jestem juz po badaniach prenatalnych (Downe, Edwards i rozszczep) i wszystkie wyszly dobre. Za 2 tygodnie USG 2ostego tygodnia i wtedy mam nadzieje dowiemy sie wreszcie jaka plec, choc moj brzuch juz od dawna zwiemy Walerciem:-) Mam silne przeczucie , ze to chlopak.

Karen: ja tez mialam w kotryms momencie troche nizsza hemoglobine i niskie krwinki czerwone. Za to modelowe zelazo. Lekarz i siostra mojego meza, ktora jest pielegniarka zalecili jesc duuuuzooo czerwonego miecha, no i teraz sie zmuszam przynajmniej 2 razy w tygodniu. Jutro robie befsztyk, w sobote, niedziele i wczoraj bylo spaghetti z miesem wolowym.

Smoniqe -A Ty w koncu robilas prenatalne? I kiedy masz USG 20stego tygodnia? Ostatnio mialaysmy ten sam termin.

A teraz ogolne pytanie do wszystkich dziewczyn - czy bardzo tyjecie?

Pozdrawiam!!

Hej dziewczynki. Dzisiaj u nas paskudniata pogoda. Co jakiś czas pada i ciągle się chmurzy, w dodatku zimno. Brrr. Jesień :/
Dzisiaj złożyliśmy wniosek na kredyt, tak więc wszystko się kręci. Eh, żeby tylko waluta spadła teraz żebyśmy jak najmniej dopłacali do naszego starego kredytu. Dzisiaj frank znowu powyżej 3 zł ;( Tragedia.
Wczoraj byłam w pracy po zaświadczenie o zarobkach. Dziewczyny fajnie mnie przyjęły ale ogólnie u nas w pracy źle się dzieje i nastroje są niezbyt dobre. Nie wiadomo co będzie z naszym oddziałem :(
Dziewczynki ile teraz jest zwolnienia w ciąży? 270 dni nie? Bo wczoraj babka z rachuby powiedziała że prześle mi dokumenty bo do zusu trzeba złożyć zanim 180 dni minie. Mówię jej że teraz jest 270 dni to mówi że musi sprawdzić. I już zgłupiałam.

Karen trzymam kciuki za wizyte.

reklama
onesmile
ja na badanie prenatalne sie nie zgodzilam to znaczy podjelismy z mezem decyzje ze jak na USG (mowie o tym w 13 tyg) przeziornosc karkowa wyjdzie w normie i uwidocznina zosanie kosc nosowa nie robimy badan. Tak wlasnie bylo i wierze mocno ze wszystko jest ok. Koniec kropka.
Nastepne USG mam 7 czerwca i boje sie czy wszystko bedzie ok taki strach przed tym nieznanm.... ale tak czy inaczej pozostaje mi czekac:)))))) A ty ktorego masz dokladnie????
Co do tycia ja chyba mam +5 na liczniku ale moja waga z przed ciazy........ hmmmmmm lekka nie bylam ,co to obwijac w bawelne. Mam nadzieje przytyc max 10 kg i nie wiem czy mi sie uda ale bede probowac.
Karen kciuki mocno zacisniete!!!
Kruszynka 303 witaj:))))))))))))))))))0

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry